Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 82.449
Otkad treba viza za Pakao???Kako bre da odem za USA, odakle mi viza???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otkad treba viza za Pakao???Kako bre da odem za USA, odakle mi viza???
pa odgovor se sam namece: bio je to PRIVATNI RAT.Druga fora na koju možemo da zezamo američke turiste je da ih pitamo da li plaćaju sa DRŽAVNIM ILI PRIVATNIM DOLAROM?
Skapiraju oni odmah šta ih pitate nego im nije jasno OTKUD ZNATE?
Državni dolar bio do gradjanskog rata, odmah po završetku startuje privatni dolar.
Otkud onda gradjanski rat majku mu poštenu američku?
Brzil mi je uvek bio simpatican...Velika i mocna zemlja koja se ne mesa mnogo u svetsku politiku iako bi to po svojoj snazi itekako mogla...
A i dobro igraju fudbal..
O karnevalima, guzatim Brazilkama i sambi i da ne pricamo....
Medjutim, malo cas mi se zgadio njihov Predsednik Bolsonaro. na pitanje novinara odakle ove godine toliko pozara milenijumskih prasuma u Brazilu, on je odgovorio ladno da ONI pale te prasume da bi imali pasnjake za njihove krave i ovce...Ogromne povrsine su u plamenu, vece od mnogih zemalja na svetu...
Naucnici tvrde da gore pluca sveta...Tamose stvara najvise kiseonika na planeti....
A Bolsonaro samo odmehuje rukom i kaze: "Mi smo nezavisna zemlja i mozemo da radimo sta hocemo sa nasim prasumama!"....Da, bas tim recima kaze skot.
Kada jednog momenta u bliskoj buducnosti ceo svet pocne da dise na skrge, Bolsonarosa nigde biti nece.
Na cinjenicu da najpoznatiji naucnici sveta brazilske prasume zovu "pluca sveta" samo odmahuje rukom i kaze: "To su gluposti!"
On ZNA!
Koliko je samo bivsi Predsednik Lula bio bolji!
"Čvrsto sam uveren da je tačna doktrina Maksa Vebera da znanje, obrazovanje, religija, moral i nauka određuju ekonomsku osnovu i sve drugo u jednom društvu."
Najbolje vreme da se ugledaš na nas Amerikance bilo je juče. Drugo najbolje vreme je danas. Ae, sretna tranzicija.
Siromašni nemaju prava na policijsku zaštitu, to ni kod Tite nije moglo...
Stručne škole bez Vebera postoje u Kongu. Rezultati pak izostaju.Premijera - predsednika nisu obavestili da je Nemcima krenulo tek kad su bacili Vebera u smece pa otisli da upisu "technikum".
Ali takvi su to filozofi IzBosne...
Zato imamo fenomenalne rezultate u ateistickoj Kini.Stručne škole bez Vebera postoje u Kongu. Rezultati pak izostaju.
U Kini imaš vrednost stečenu putem kapitalističkog delovanja. Pogledaj tvoju Kinu (pre 1980) i moju Kinu (posle 1980).Zato imamo fenomenalne rezultate u ateistickoj Kini.
Nije ti bas neka percepcija, sto rece bivsi ti precednik.
Nisi ti Kinu video ni na razglednici.U Kini imaš vrednost stečenu putem kapitalističkog delovanja. Pogledaj tvoju Kinu (pre 1980) i moju Kinu (posle 1980).
Broj upada na indijansku zemlju u Brazilu drastično je porastao tokom prvih devet meseci vlasti ekstremno desničarskog predsednika Žaira Bolsonara, saopštila je agencija brazilske katoličke crkve, prenosi Asošijejted Press.
Misionarski urođenički savet je naveo da su najveći broj upada počinili ilegalni rudari, drvoseče i oni koji tragaju za drugim prirodnim resursima.
Bolsonaro, koga podržava brazilski moćni agroindustrijski sektor, često se žalio da indijanski rezervati zauzimaju preveliki deo Brazila i da razvoj treba da teče lakše. Kritičari tvrde da takvi stavovi ohrabruju one koji žele da se od rezervata okoriste.
Katolički sveštenik Roke Paloski, predsedavajući Saveta, rekao je novinarima da Bolsonarova "agresivna retorika hrani nasilje nad urodjeničkom zemljom i plemenima".