Predsednik Bolsonaro

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Brzil mi je uvek bio simpatican...Velika i mocna zemlja koja se ne mesa mnogo u svetsku politiku iako bi to po svojoj snazi itekako mogla...
A i dobro igraju fudbal..
O karnevalima, guzatim Brazilkama i sambi i da ne pricamo....

Medjutim, malo cas mi se zgadio njihov Predsednik Bolsonaro. na pitanje novinara odakle ove godine toliko pozara milenijumskih prasuma u Brazilu, on je odgovorio ladno da ONI pale te prasume da bi imali pasnjake za njihove krave i ovce...Ogromne povrsine su u plamenu, vece od mnogih zemalja na svetu...
Naucnici tvrde da gore pluca sveta...Tamose stvara najvise kiseonika na planeti....
A Bolsonaro samo odmehuje rukom i kaze: "Mi smo nezavisna zemlja i mozemo da radimo sta hocemo sa nasim prasumama!"....Da, bas tim recima kaze skot.
Kada jednog momenta u bliskoj buducnosti ceo svet pocne da dise na skrge, Bolsonarosa nigde biti nece.
Na cinjenicu da najpoznatiji naucnici sveta brazilske prasume zovu "pluca sveta" samo odmahuje rukom i kaze: "To su gluposti!"

On ZNA! :besan2:

Koliko je samo bivsi Predsednik Lula bio bolji!

E i ti ga sada utera u tesno....
Pinocho je bio najkrvaviji fasista posle sloma fasizma u svetu, a Bolsonaro je njveci kreten Juzne Amerike, veci cak i od Madura.
Zahvaljujući njemu i Čikaškim Momcima u Čileu danas vlada relativni prosperitet u odnosu na komšije. Bolsonaro pomalo podseća na gospodina generala.

Univerzalnim biračkim pravom nije moguće postići takve rezultate ako nisi duhovno-politički deo Anglosfere. Čak ni to nije garant kao što vidimo u proteklih 75 godina.

Zahvaljujući njemu i Čikaškim Momcima u Čileu danas vlada relativni prosperitet u odnosu na komšije. Bolsonaro pomalo podseća na gospodina generala.

Univerzalnim biračkim pravom nije moguće postići takve rezultate ako nisi duhovno-politički deo Anglosfere. Čak ni to nije garant kao što vidimo u proteklih 75 godina.
Znači - americhka pichka, ko ovi naši... :kafa:

Eh, da su naši bogdom američke pice ti ne bi imao energije da sliniš po forumu nakon dvanaestočasovnog držanja lopate, a Srbija bi ličila na Sloveniju.

Na moju žalost a tvoju zluradost Amerika ne želi da se bavi Srbijom.
Bolje bi ti bilo da se ufatiš i ti za lopatu nego što pokušavaš da budeš intelektualac sa palčevima u šupku
Pa da budemo Hong Kong

Bolje bi ti bilo da se ufatiš i ti za lopatu nego što pokušavaš da budeš intelektualac sa palčevima u šupku
Pa da budemo Hong Kong
Neću zaboraviti da si me vređao pogrdnim terminima tipa "intelektualac". To je veća podvrsta životinje čak i od vas Jugoslovena. I mojne se ibretiš, čiča, kad saznaš da je nečija lopata ReactJS a nečija volan na viljuškaru. Ako se svako prihvati svoje biće nekad nešto i od vas tj. vaše dece.

Seti se šta je onomad rek'o premijer-predsednik:

"Čvrsto sam uveren da je tačna doktrina Maksa Vebera da znanje, obrazovanje, religija, moral i nauka određuju ekonomsku osnovu i sve drugo u jednom društvu."

Najbolje vreme da se ugledaš na nas Amerikance bilo je juče. Drugo najbolje vreme je danas. Ae, sretna tranzicija.

Neću zaboraviti da si me vređao pogrdnim terminima tipa "intelektualac". To je veća podvrsta životinje čak i od vas Jugoslovena. I mojne se ibretiš, čiča, kad saznaš da je nečija lopata ReactJS a nečija volan na viljuškaru. Ako se svako prihvati svoje biće nekad nešto i od vas tj. vaše dece.

Seti se šta je onomad rek'o premijer-predsednik:

"Čvrsto sam uveren da je tačna doktrina Maksa Vebera da znanje, obrazovanje, religija, moral i nauka određuju ekonomsku osnovu i sve drugo u jednom društvu."

Najbolje vreme da se ugledaš na nas Amerikance bilo je juče. Drugo najbolje vreme je danas. Ae, sretna tranzicija.

isturči se plahi i lakomi -
mlijeko ih srpsko razgubalo!

Brzil mi je uvek bio simpatican...Velika i mocna zemlja koja se ne mesa mnogo u svetsku politiku iako bi to po svojoj snazi itekako mogla...
A i dobro igraju fudbal..
O karnevalima, guzatim Brazilkama i sambi i da ne pricamo....

Medjutim, malo cas mi se zgadio njihov Predsednik Bolsonaro. na pitanje novinara odakle ove godine toliko pozara milenijumskih prasuma u Brazilu, on je odgovorio ladno da ONI pale te prasume da bi imali pasnjake za njihove krave i ovce...Ogromne povrsine su u plamenu, vece od mnogih zemalja na svetu...
Naucnici tvrde da gore pluca sveta...Tamose stvara najvise kiseonika na planeti....
A Bolsonaro samo odmehuje rukom i kaze: "Mi smo nezavisna zemlja i mozemo da radimo sta hocemo sa nasim prasumama!"....Da, bas tim recima kaze skot.
Kada jednog momenta u bliskoj buducnosti ceo svet pocne da dise na skrge, Bolsonarosa nigde biti nece.
Na cinjenicu da najpoznatiji naucnici sveta brazilske prasume zovu "pluca sveta" samo odmahuje rukom i kaze: "To su gluposti!"

On ZNA! :besan2:

Koliko je samo bivsi Predsednik Lula bio bolji!

Bolsonaro je pro-americki orijentisan i zato je normalno da je deformisan i kao politicar i kao humanist. Lula je bio daleko bolji i to si u pravu. Razvio je jake socijalne programe i zeleo da vecini stanovnika Brazila obezbedi bolju buducnost.............za razliku od Bolsonara koji je odmah na pocetku mandata ponistio sve sto je Lula postigao, preokrenuo socijalnu politiku Brazila u korist krupnog kapitala i sto je najgore, prikljucio se latinoamerickim presednicima (Kolumbija, Ekvador, Chile........) koji su interese svojih naroda podredili interesima americke globalne politike. .............i posledice su logicne jer nema zemlje u svetu koja je posla tim putem a da nije unistena.

Amerika je sociopatski logor, djavolje igralište takoreċi.
Tu nema ništa za čoveka kog Bog stvorio.
Ama baš ništa.
za COVEKA nema nista al to je "Eldorado" za ubice, lopove, ku.rve, prevarante, ratne zlocince, odbegle diktatore, bolesne umove, ......................i uvek kazem, HVALA BOGU DA POSTOJI I TAKVO , OD OSTALOG SVETA, IZOLOVANO "OSTRVO" , GDE CE SE SVI OVI GORE NABROJANI NASELITI I NAS SPASITI OD NJIHOVOG ZLA.

za COVEKA nema nista al to je "Eldorado" za ubice, lopove, ku.rve, prevarante, ratne zlocince, odbegle diktatore, bolesne umove, ......................i uvek kazem, HVALA BOGU DA POSTOJI I TAKVO , OD OSTALOG SVETA, IZOLOVANO "OSTRVO" , GDE CE SE SVI OVI GORE NABROJANI NASELITI I NAS SPASITI OD NJIHOVOG ZLA.

Zavitlavajući se sa američkim turistom na njegovo pitanje: "do you in Serbia accept US Dollar?" upitah ga da mi kaže "Where is this pyramid placeholded in NY or in Washington DC"
Zakolutao je očima, uzdahnuo duboko i namrčio obrve:"Look pal, I am also ctim of the same regime such as you are in here, if you want to belive me I am in worse position in US"

Neki globalista ako može da preveze napisano...

Poslednja izmena:
Druga fora na koju možemo da zezamo američke turiste je da ih pitamo da li plaćaju sa DRŽAVNIM ILI PRIVATNIM DOLAROM?
Skapiraju oni odmah šta ih pitate nego im nije jasno OTKUD ZNATE?
Državni dolar bio do gradjanskog rata, odmah po završetku startuje privatni dolar.
Otkud onda gradjanski rat majku mu poštenu američku?

Не питате се колико ће гладних уста бити на'рањено храном коју у будућности буде производио Бразил.

Бразил...

Шпанија, Колумбија, Куба и Америка....Самба, Румба, Ча ча ча...

Mogu i banane da se jedu, i eukaliptus, i kamu mamu i razne bobice samo niste kreativni @franak

Back