Председнички избори

Други круг председничких избора. За кога ћете гласати?

• Томислава Николића

• Бориса Тадића

• Нећу гласати, нећу изаћи на изборе.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To se i meni čini:???:...
Norma, primećujem blagu promenu tona ka nekom besu li slično..
Не. Само ме мало већ иритира тај фазон "радикали не смеју ни по коју цену поново на власт", а истовремено - дајемо већу шансу њиховом кандитату.
То, напросто - није логично.

Glasaj za koga oćeš
Ја, зна се, доиста не гласам ни за кога, већ извесно време, али то је ствар - принципа. Ниједна ми се опција не допада.

samo nemoj da deliš lekcije drugima
Ако је изношење свог мишљења "дељење лекција"... :roll:

Чему све тако примати к срцу, драматизовати?

Само ме мало већ иритира тај фазон "радикали не смеју ни по коју цену поново на власт", а истовремено - дајемо већу шансу њиховом кандитату.

:arrow:
Ako ljudi izaberu radikale, to će biti kraj za mnogo šta, ali ljudi tako hoće
Ne smatram sebe savršenim savetodavcem da bih bilo kome rekao radi ovo ili ono...Svako je samo jedan...I odgovara za sebe...
Чему све тако примати к срцу, драматизовати?
To sam ja primetio kod tebe:)

Ne msmatram sebe savršenim savetodavcem da bih bilo kome rekao radi ovo ili ono...Svako je samo jedan...I odgovara za sebe...
Ни ја не волим да дајем савете.
Ја, напросто - како рекох - износим своје мишљење. Гласно размишљање...

To sam ja primetio kod tebe:)
Погрешан утисак. :)
Можда што волим доследност, и принципе. Што иначе своје приватне ствари тежим да радим с темељношћу.

Но, признајем, није се увек у свему овоме лако снаћи никоме од нас.
Задњих деценија поготову, врло се радило на - општем слуђивању, са свију страна, на "скраћивању" ионако кратког памћења...

А нико, заправо, на оном правом - да управо разјасни и рашчисти неке ствари.
Изгледа да је тако лакше владати. И сви користе тај рецепт.

Ипак, у свему, кажем, треба покушати следити неку нит. Пре свега - са самим собом.

Za kraljevinu! Za parlamentarnu monarhiju kad mi se ukaže prilika. Za ove zgubidane i lopine, NIKAD!
Doduše, malko me pokolebala Milanka njenim govorom i izazvala u meni snažne nostalgične emocije... koliko podseća na mama Miru, samo što se njena deca nisu obogatila noseći gajbice, to je JEDINA razlika.
Stanko, rode, vrati se! Pojavi se! pošalji barem pismo! Napiši šta znaš, pa da se napravi malko reda na ovoj javnoj kući... ups, sceni.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back