Norma Kampl
Iskusan
- Poruka
- 5.920
Да.Correct...Mnogo više nego Zloba u svom bunkeru ,kao kralj iz bajke u zabačenoj kuli od slonovače...
Он им је дуго био "незаобилазни фактор мира...".
А ови после, остадоше "на ветровитој ледини".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да.Correct...Mnogo više nego Zloba u svom bunkeru ,kao kralj iz bajke u zabačenoj kuli od slonovače...

Draga gospođo,Како мислиш да одговара "западу"?
А, заправо, и "Рујама"?
А, и "Коштуњавом"?
Toliko je bio vešt - da nas je unazadio najmanje 20 godina.Sloba je bio vešt igrač, to niko ne može da ospori...
Na našu žalost, dalekovidost mu je bila slaba strana...
Kod Đinđića ,obrnuto, on je sav bio u dalekovidosti, uvek u budućnosti...I za budućnost, koju ćemo mi ko zna kad zamisliti, a kamoli videti![]()

Sloba je bio vešt igrač, to niko ne može da ospori...
Kod Đinđića ,obrnuto, on je sav bio u dalekovidosti, uvek u budućnosti...I za budućnost, koju ćemo mi ko zna kad zamisliti, a kamoli videti![]()
ја већ пре рекох - само на најлокалнијем нивоу.Sloba je bio vešt igrač, to niko ne može da ospori...
Наравно.Na našu žalost, dalekovidost mu je bila slaba strana...
Тачно. И, мало , ипак, превише "философ". У добром смислу, али трагично по њега (И нас).Kod Đinđića ,obrnuto, on je sav bio u dalekovidosti, uvek u budućnosti...I za budućnost, koju ćemo mi ko zna kad zamisliti, a kamoli videti![]()
Draga gospođo,
Grobar odgovara "zapadu", zato što im je on argument više da je Srbija ostala na Miloševićevom putu, iz čega mnogo toga sledi...
Rusima odgovara - zato što je rusofil i što će se tu debelo omastiti ruski tajkuni kupujući jeftino po Srbiji, i što će Srbija biti idealan teren za pokazivanje zuba Amerima...
Koštunjavim savršeno odgovara - zato što je moron sa kojim će kvarnjak kao on moći da manipuliše kako hoće i tako zadrži gotovo svu vlast u Srbiji.

Što...Baš je šarmantanŠta je bre ovo, grobar se sve vrti oko 30%![]()
Нико те не "напада". Дискутујемо.Nemojte me napadati...O tom S.O.B....Imam najgore moguće mišljenje...
Ipak ,da nije bio vešta lutka na koncu sigurno nikad ne bi bio proglašen za ''faktor mira i stabilnosti'' u periodu 95-99...Mislite o tome...
U Srbiji deluje 401 stranka
Autor: FoNet | 04.01.2008 - 13:19
U Srbiji deluje 401 stranka, a od 1990. godine je 35 partija izbrisano iz registra političkih organizacija.
Za rešenje o upisu političke organizacije u registar plaća se administrativna taksa od 9.050 dinara.
Prema podacima iz registra političkih organizacija, koji se vodi u Ministarstvu za državnu upravu i lokalnu samoupravu, poslednja registrovana stranka su Nezavisni socijaldemokrati iz Beograda, a lice ovlašćeno da je predstavlja je Zoran Dragišić.
Istog dana, 13. decembra, registrovan je i Demokratski pokret Leskovac, koga zastupa Dejan Mitić.
Nove stranke su i Demokratska unija Albanaca iz Bujanovca, koju predstavlja Adem Asani, Integracija-Republikanska partija iz Lazarevca, na čijem je čelu Vladan Stanojević, i Zeleni Srbije, čija je vodeća ličnost bivši ministar Jordan Aleksić.
Među novoregistrovanim strankama je i Komunistička partija Srbije, sa sedištem u Beogradu. Lica koja zastupaju i predstavljaju tu stranku su Desimir Popović i Vojislav Radojević.
Ако је ово тачно, то доиста - није нормално.U Srbiji deluje 401 stranka,
SVIM SRCEM ZA TOMISLAVA NIKOLICA!!!!! DANAS U 18 CASOVA U VELIKOJ SALI SPENSA U NOVOM SADU ODRZACE SE MITING. POZVANI SU SVI CLANOVI I SIMPATIZERI SRPSKE RADIKALNE STRANKE. JOS IMA LJUDI SA SRCEM, PONOSOM I SNAGOM ZA BORBU!!!!!!! DODJITE!!!!!!!
'El mozemo i mi iz drugih gradova....mislim jesmo li dobrodosli, a i ako dolazi Maraja Sherif....mislim...
Samo ako dolazi i naša Maja:-DSVIM SRCEM ZA TOMISLAVA NIKOLICA!!!!! DANAS U 18 CASOVA U VELIKOJ SALI SPENSA U NOVOM SADU ODRZACE SE MITING. POZVANI SU SVI CLANOVI I SIMPATIZERI SRPSKE RADIKALNE STRANKE. JOS IMA LJUDI SA SRCEM, PONOSOM I SNAGOM ZA BORBU!!!!!!! DODJITE!!!!!!!
Браво, свака част, потписујем сваку реч!Smešno je što Čeda pokušava da nabaci imidž naslednika Đinđića... Recimo stav LDP-a po pitanju Kosova nema dodirnih tačaka sa Đinđićem. Đinđić je u vreme kad je čak još i Koštunica ćutao, žestoko osuo kritiku na račun politike Zapada u vezi sa rešavanjem Kosova, pokazao neslaganje, prkos i suprostavio se, prvi povlačio paralele sa Republikom Srpskom na šta su Bošnjaci skakali kao opareni itd....
Što se izbora tiče, glasaću za Tadića. Mislim da njegovom pobedom najviše moguće otežavamo Zapadu da krši međunardno pravo na kojem počiva svet. Jer Tadić je simbol svetskog demokratskog državnika, Srbija njime stiče dodatni kredibilitet kao civilizovana zemlja itd.... Tadić se ne svađa sa Evropom ni sa susedima itd, npr teži integracijama, sve su to stvari koje otežavaju Zapadu da primeni silu, ponižava i kažnjava Srbiju. Dok bi sa Nikolićem oni imali samo argument više u džepu. I mislim da Zapad žestoko navija za Nikolića, i sve čini da radikali budu što jači u Srbiji.
Nego dobar je i Ceda bio danas.Kaze covek:" U Srbiji kad je neko posten,vredan,dolazi na posao na vreme onda je taj budala" Ceda definitivno po srpskim standardima budala nije posto od postenja ni p nema
Smešno je što Čeda pokušava da nabaci imidž naslednika Đinđića... Recimo stav LDP-a po pitanju Kosova nema dodirnih tačaka sa Đinđićem. Đinđić je u vreme kad je čak još i Koštunica ćutao, žestoko osuo kritiku na račun politike Zapada u vezi sa rešavanjem Kosova, pokazao neslaganje, prkos i suprostavio se, prvi povlačio paralele sa Republikom Srpskom na šta su Bošnjaci skakali kao opareni itd....
Što se izbora tiče, glasaću za Tadića. Mislim da njegovom pobedom najviše moguće otežavamo Zapadu da krši međunardno pravo na kojem počiva svet. Jer Tadić je simbol svetskog demokratskog državnika, Srbija njime stiče dodatni kredibilitet kao civilizovana zemlja itd.... Tadić se ne svađa sa Evropom ni sa susedima itd, npr teži integracijama, sve su to stvari koje otežavaju Zapadu da primeni silu, ponižava i kažnjava Srbiju. Dok bi sa Nikolićem oni imali samo argument više u džepu. I mislim da Zapad žestoko navija za Nikolića, i sve čini da radikali budu što jači u Srbiji.
radikalima preostaje da naprave svoj 5.10
Sloba je bio vešt igrač, to niko ne može da ospori...
Radikali su bili na vlasti sa socijalistima i pokazali sta znaju. NISTA. Doneli su rat, jad i bedu. Kome je danas do ratovanja, siroko mu polje, mi hocemo da zivimo normalno.
Hocemo da zivimo normalno ali ove "demokrate" su samo produbili bedu.