Predsednički izbori (ili ''ko će biti kriv'')

Za koga ćete glasati 20.1.2008.

• Ukupno glasova
    262
  • Anketa je zatvorena .
Како мислиш да одговара "западу"?
А, заправо, и "Рујама"?
А, и "Коштуњавом"?
Draga gospođo,
Grobar odgovara "zapadu", zato što im je on argument više da je Srbija ostala na Miloševićevom putu, iz čega mnogo toga sledi...

Rusima odgovara - zato što je rusofil i što će se tu debelo omastiti ruski tajkuni kupujući jeftino po Srbiji, i što će Srbija biti idealan teren za pokazivanje zuba Amerima...

Koštunjavim savršeno odgovara - zato što je moron sa kojim će kvarnjak kao on moći da manipuliše kako hoće i tako zadrži gotovo svu vlast u Srbiji.

Sloba je bio vešt igrač, to niko ne može da ospori...
Na našu žalost, dalekovidost mu je bila slaba strana:roll:...
Kod Đinđića ,obrnuto, on je sav bio u dalekovidosti, uvek u budućnosti...I za budućnost, koju ćemo mi ko zna kad zamisliti, a kamoli videti:cry::cry::cry:
Toliko je bio vešt - da nas je unazadio najmanje 20 godina.
Da, savršeno vešt izdajnik. Rezultate njegove "veštine" i sad osećamo.:evil:

Kod Đinđića ,obrnuto, on je sav bio u dalekovidosti, uvek u budućnosti...I za budućnost, koju ćemo mi ko zna kad zamisliti, a kamoli videti:cry::cry::cry:

Sloba je bio vrlo dalekovid, kad su u pitanju njegova deca. Kako da se obogate berbom višanja (i ostalih voćki), otvore diskoteke, luna-parkove, tv i radio stanice.....kad mi nismo imali za 'leba. Takođe na našu žalost, Mira Marković mu je bila žena. Ona je bila ''vrhovni komandant''.
Đinđićeve vizije mogu da zamislim, zapravo, zamišljam ih. Na žalost, kako mi se čini,nikad ih neću videti svojim očima.

ја већ пре рекох - само на најлокалнијем нивоу.

Наравно.

Тачно. И, мало , ипак, превише "философ". У добром смислу, али трагично по њега (И нас).

Али, тиме ме више нервира лдп-овска "узурпација" "лика и дела", а нису му ни до "малог прста леве ноге" по дометима и визији.

А и извесна, такође злоупотреба, и од саме ДС.

LDP: Ambicija da menjamo zemlju
B92 04.01.2008 10:30

Čedomir Jovanović kaže da neće biti ništa od Evopske unije, ako ne prihvatimo pravila koja važe za tu Evropu. "Imamo ambiciju da zemlju menjamo, a ne kao oni koji žele samo da vladaju", rekao je kandidat Liberalno-demokratske partije za predsenika Srbije na konvenciji u pozorištu "Dobrica Milutinović" u Sremskoj Mitrovici.

"Lako je lagati Srbiju: Kriva je Amerika, kriva je Evropa, pomoći će nas Rusija, već moramo preuzeti odgovornost u svoje ruke", rekao je je Jovanović.

On je kritikovao što je određena tako kratka kampanja za predsednicke izbore i da je to, kako je rekao, jasan pokazatelj aktuelne politike da ne želi da se suoči sa stvarnošću.

Draga gospođo,
Grobar odgovara "zapadu", zato što im je on argument više da je Srbija ostala na Miloševićevom putu, iz čega mnogo toga sledi...

Rusima odgovara - zato što je rusofil i što će se tu debelo omastiti ruski tajkuni kupujući jeftino po Srbiji, i što će Srbija biti idealan teren za pokazivanje zuba Amerima...

Koštunjavim savršeno odgovara - zato što je moron sa kojim će kvarnjak kao on moći da manipuliše kako hoće i tako zadrži gotovo svu vlast u Srbiji.

А, да. Ово све знам. Него, мислила сам, можда има још неких додатних разлога.

Значи, ипак признајеш да и на "западу" има злонамерних. :)

Šta je bre ovo, grobar se sve vrti oko 30%:roll:
Što...Baš je šarmantan:D
mortician2.jpg

Nemojte me napadati...O tom S.O.B....Imam najgore moguće mišljenje...
Ipak ,da nije bio vešta lutka na koncu sigurno nikad ne bi bio proglašen za ''faktor mira i stabilnosti'' u periodu 95-99...Mislite o tome...
Нико те не "напада". Дискутујемо.
А у вези са СМ, ето, већина нас има и заправо врло слична мишљења, која се, у ствари, разликују само у неким мање битним нијансама.

vezano za izbore. moze li mi neko reci da li je ova vest tacna

Politika

U Srbiji deluje 401 stranka
Autor: FoNet | 04.01.2008 - 13:19

U Srbiji deluje 401 stranka, a od 1990. godine je 35 partija izbrisano iz registra političkih organizacija.

Za rešenje o upisu političke organizacije u registar plaća se administrativna taksa od 9.050 dinara.
Prema podacima iz registra političkih organizacija, koji se vodi u Ministarstvu za državnu upravu i lokalnu samoupravu, poslednja registrovana stranka su Nezavisni socijaldemokrati iz Beograda, a lice ovlašćeno da je predstavlja je Zoran Dragišić.
Istog dana, 13. decembra, registrovan je i Demokratski pokret Leskovac, koga zastupa Dejan Mitić.
Nove stranke su i Demokratska unija Albanaca iz Bujanovca, koju predstavlja Adem Asani, Integracija-Republikanska partija iz Lazarevca, na čijem je čelu Vladan Stanojević, i Zeleni Srbije, čija je vodeća ličnost bivši ministar Jordan Aleksić.
Među novoregistrovanim strankama je i Komunistička partija Srbije, sa sedištem u Beogradu. Lica koja zastupaju i predstavljaju tu stranku su Desimir Popović i Vojislav Radojević.

SVIM SRCEM ZA TOMISLAVA NIKOLICA!!!!! DANAS U 18 CASOVA U VELIKOJ SALI SPENSA U NOVOM SADU ODRZACE SE MITING. POZVANI SU SVI CLANOVI I SIMPATIZERI SRPSKE RADIKALNE STRANKE. JOS IMA LJUDI SA SRCEM, PONOSOM I SNAGOM ZA BORBU!!!!!!! DODJITE!!!!!!!

'El mozemo i mi iz drugih gradova....mislim jesmo li dobrodosli, a i ako dolazi Maraja Sherif....mislim...

Smešno je što Čeda pokušava da nabaci imidž naslednika Đinđića... Recimo stav LDP-a po pitanju Kosova nema dodirnih tačaka sa Đinđićem. Đinđić je u vreme kad je čak još i Koštunica ćutao, žestoko osuo kritiku na račun politike Zapada u vezi sa rešavanjem Kosova, pokazao neslaganje, prkos i suprostavio se, prvi povlačio paralele sa Republikom Srpskom na šta su Bošnjaci skakali kao opareni itd....

Što se izbora tiče, glasaću za Tadića. Mislim da njegovom pobedom najviše moguće otežavamo Zapadu da krši međunardno pravo na kojem počiva svet. Jer Tadić je simbol svetskog demokratskog državnika, Srbija njime stiče dodatni kredibilitet kao civilizovana zemlja itd.... Tadić se ne svađa sa Evropom ni sa susedima itd, npr teži integracijama, sve su to stvari koje otežavaju Zapadu da primeni silu, ponižava i kažnjava Srbiju. Dok bi sa Nikolićem oni imali samo argument više u džepu. I mislim da Zapad žestoko navija za Nikolića, i sve čini da radikali budu što jači u Srbiji.
Браво, свака част, потписујем сваку реч!

Nego dobar je i Ceda bio danas.Kaze covek:" U Srbiji kad je neko posten,vredan,dolazi na posao na vreme onda je taj budala" Ceda definitivno po srpskim standardima budala nije posto od postenja ni p nema

i to on se nasao da prica o dolazenju na posao pa taj nema dan radnog staza!
mislim,ima,ako policija jednog dana otvori za javnost sta je nasla kod siptara u meljaku,mozda je imao cedinu radnu knjizicu,zaposlen,firma silerova bb,od tad do 12.3 2003...
nego imam pouzdane informacije da u ds-u vlada najblaze receno panika u vezi drugog kruga izbora a sa obzirom da su ds u drugom krugu 2004,kada su videli da vodi toma,te nedelje popodne poceli da salju masovno uspaniceno sms-ove beogradjanima i nekako jedva namakli da pobedi boki,posle su lepljeni plakati po beogradu-hvala beograde,demokratska stranka a sa obzirom na danasnju situaciju,posle tri i po godine,ds-u i onima koji ih podrze ne preostaje nista nego ono sto je posle 24.septembra 2000 uradio milosevic,ponistavanje izbora,treci krug a radikalima preostaje da naprave svoj 5.10

Smešno je što Čeda pokušava da nabaci imidž naslednika Đinđića... Recimo stav LDP-a po pitanju Kosova nema dodirnih tačaka sa Đinđićem. Đinđić je u vreme kad je čak još i Koštunica ćutao, žestoko osuo kritiku na račun politike Zapada u vezi sa rešavanjem Kosova, pokazao neslaganje, prkos i suprostavio se, prvi povlačio paralele sa Republikom Srpskom na šta su Bošnjaci skakali kao opareni itd....

Što se izbora tiče, glasaću za Tadića. Mislim da njegovom pobedom najviše moguće otežavamo Zapadu da krši međunardno pravo na kojem počiva svet. Jer Tadić je simbol svetskog demokratskog državnika, Srbija njime stiče dodatni kredibilitet kao civilizovana zemlja itd.... Tadić se ne svađa sa Evropom ni sa susedima itd, npr teži integracijama, sve su to stvari koje otežavaju Zapadu da primeni silu, ponižava i kažnjava Srbiju. Dok bi sa Nikolićem oni imali samo argument više u džepu. I mislim da Zapad žestoko navija za Nikolića, i sve čini da radikali budu što jači u Srbiji.

E SVAKA TI JE REC ZLATA VREDNA!Ko zeli da vidi progledace,ko zeli da cuje cuce i ko Srbiji zeli iskreno dobro GLASACE (za jaku Srbiju,za Kosmet u Srbiji,za Srbiju u Evropi,za dobre odnose sa Rusijom,za Srbiju kao lidera na balkanu...)ZA TADICA.

Hocemo da zivimo normalno ali ove "demokrate" su samo produbili bedu.

Eh, Torente... Jeste, bolje je bilo za vreme socijalista i radikala... redovi za sve zivo, inflacija, benzin u flasama, jad i beda, tuga i zalost... Zar smo vec sve zaboravili? Da su oni ostali na vlasti, ne bismo mi sad kuckali ovo, a mobilne bismo gledali samo na TV-u, smejuci se kako ljudi na Zapadu idu ulicom i pricaju sami sa sobom. :roll:

Back