V.M.Dokolenko Veoma poznat Poruka 11.302 30.12.2023. u 20:47 - Predsedavajući Predsedništva BiH Željko Komšić: Nacionalisti i kvislinzi još nisu poraženi #101 dulesrbenda: Или Хидерлиза. Тако је настао назив Едерлези. То се поклапа са Ђурђевданом. Kliknite za proširenje... Nije lijepo slaviti ni Gjergj Aliju, zatornika Srba..to je zabranjeno muslimanima!
dulesrbenda: Или Хидерлиза. Тако је настао назив Едерлези. То се поклапа са Ђурђевданом. Kliknite za proširenje... Nije lijepo slaviti ni Gjergj Aliju, zatornika Srba..to je zabranjeno muslimanima!
крсташ Poznat Poruka 8.551 30.12.2023. u 20:47 - Predsedavajući Predsedništva BiH Željko Komšić: Nacionalisti i kvislinzi još nisu poraženi #102 Leonidas_of_Sparta: Ja ti napisah sta slave, a ti i dalje pitas zasto slave Djurdjevdan! Kliknite za proširenje... Ја сам вама исто написао шта славе и питао вас зашто. Можете да кажете да не желите да одговорите.
Leonidas_of_Sparta: Ja ti napisah sta slave, a ti i dalje pitas zasto slave Djurdjevdan! Kliknite za proširenje... Ја сам вама исто написао шта славе и питао вас зашто. Можете да кажете да не желите да одговорите.
крсташ Poznat Poruka 8.551 30.12.2023. u 20:48 - Predsedavajući Predsedništva BiH Željko Komšić: Nacionalisti i kvislinzi još nisu poraženi #103 guslar1389: Naporan je mali Kliknite za proširenje... Због чега прикупљаш информације о расположењу народа у Србији?
guslar1389: Naporan je mali Kliknite za proširenje... Због чега прикупљаш информације о расположењу народа у Србији?
V.M.Dokolenko Veoma poznat Poruka 11.302 30.12.2023. u 20:49 - Predsedavajući Predsedništva BiH Željko Komšić: Nacionalisti i kvislinzi još nisu poraženi #104 крсташ: Ја сам вама исто написао шта славе и питао вас зашто. Можете да кажете да не желите да одговорите. Kliknite za proširenje... Ako slave na isti dan ne znaci da slave isto...a to sto slave Djerzeleza zatornika Srba nije isto fino, i treba se i toga proci ako neko jos to slavi!
крсташ: Ја сам вама исто написао шта славе и питао вас зашто. Можете да кажете да не желите да одговорите. Kliknite za proširenje... Ako slave na isti dan ne znaci da slave isto...a to sto slave Djerzeleza zatornika Srba nije isto fino, i treba se i toga proci ako neko jos to slavi!
ZabranjeniLegenda Buduća legenda Poruka 35.796 30.12.2023. u 20:50 - Predsedavajući Predsedništva BiH Željko Komšić: Nacionalisti i kvislinzi još nisu poraženi #105 крсташ: Због чега прикупљаш информације о расположењу народа у Србији? Kliknite za proširenje... Ada ko zna čoče, mozda rabotam za neku sluzbu
крсташ: Због чега прикупљаш информације о расположењу народа у Србији? Kliknite za proširenje... Ada ko zna čoče, mozda rabotam za neku sluzbu
крсташ Poznat Poruka 8.551 30.12.2023. u 20:51 - Predsedavajući Predsedništva BiH Željko Komšić: Nacionalisti i kvislinzi još nisu poraženi #106 Leonidas_of_Sparta: Ako slave na isti dan ne znaci da slave isto...a to sto slave Djerzeleza zatornika Srba nije isto fino, i treba se i toga proci ako neko jos to slavi! Kliknite za proširenje... Добро. Ово је већ боље.
Leonidas_of_Sparta: Ako slave na isti dan ne znaci da slave isto...a to sto slave Djerzeleza zatornika Srba nije isto fino, i treba se i toga proci ako neko jos to slavi! Kliknite za proširenje... Добро. Ово је већ боље.
dulesrbenda Stara legenda Banovan Poruka 76.576 30.12.2023. u 21:17 - Predsedavajući Predsedništva BiH Željko Komšić: Nacionalisti i kvislinzi još nisu poraženi #107 Leonidas_of_Sparta: Nije lijepo slaviti ni Gjergj Aliju, zatornika Srba..to je zabranjeno muslimanima! Kliknite za proširenje... Па шта ћеш, унели људи део своје српске традиције у Ислам и обогатили гс лепим обичајем.
Leonidas_of_Sparta: Nije lijepo slaviti ni Gjergj Aliju, zatornika Srba..to je zabranjeno muslimanima! Kliknite za proširenje... Па шта ћеш, унели људи део своје српске традиције у Ислам и обогатили гс лепим обичајем.
ZabranjeniLegenda Buduća legenda Poruka 35.796 30.12.2023. u 21:18 - Predsedavajući Predsedništva BiH Željko Komšić: Nacionalisti i kvislinzi još nisu poraženi #108 dulesrbenda: Па шта ћеш, унели људи део своје српске традиције у Ислам и обогатили гс лепим обичајем. Kliknite za proširenje... Pa jel Sveti Ilija Srbin? Kolko znam Jevrejin je iz Starog Zavjeta...
dulesrbenda: Па шта ћеш, унели људи део своје српске традиције у Ислам и обогатили гс лепим обичајем. Kliknite za proširenje... Pa jel Sveti Ilija Srbin? Kolko znam Jevrejin je iz Starog Zavjeta...
TONOLAN Buduća legenda Poruka 30.499 30.12.2023. u 21:19 - Predsedavajući Predsedništva BiH Željko Komšić: Nacionalisti i kvislinzi još nisu poraženi #109 Nema ga Srboljub, da mu se nije nešto desilo? Nedostaje mi, veoma sam zabrinut ....
dulesrbenda Stara legenda Banovan Poruka 76.576 30.12.2023. u 21:31 - Predsedavajući Predsedništva BiH Željko Komšić: Nacionalisti i kvislinzi još nisu poraženi #110 guslar1389: Pa jel Sveti Ilija Srbin? Kolko znam Jevrejin je iz Starog Zavjeta... Kliknite za proširenje... Па?
guslar1389: Pa jel Sveti Ilija Srbin? Kolko znam Jevrejin je iz Starog Zavjeta... Kliknite za proširenje... Па?
Гамбино Elita Poruka 18.500 06.01.2024. u 09:54 - Predsedavajući Predsedništva BiH Željko Komšić: Nacionalisti i kvislinzi još nisu poraženi #111