Predrasude3

Ja verujem da apsolutno svi imaju predrasude!

I oni koji misle da nemaju.....pa to je cista predrasuda! Misle da su bolji od drugih zato sto se trude da razmisljaju objektivno o svemu a garant bi se sablaznili da im je npr profesor fizickog muskog deteta gej!

pa sta fali predrasudama...svi smo razliciti, i bas je great ako se u nekim segmentima poklopimo....da nema i predrasuda bas bi bio smor od zivota...ovako moras da istrazujes i da ulozis truda....ko porucnik Draguljce :D....

mislim da su predrasude nesto lose... predrasude sputavaju u svakom smislu... e, sad... da ne bismo previse uozbiljili temu... na primer... jedna velika forumaska predrasuda je da je kafana losa... onda... da je pecenje nezdravo... i da pivo goji... pa nije istina, ljudi... salim se... predrasude su lose... to je sve... a svi smo skloni da stvaramo neke slike bez obzira da li imamo dov... evo, ja, na primer.. mislim kako su neki forumasi super... pa jeste, sta ima veze?

Koliko predrasude uticu na sex i na sexualnu zelju uopste?

A mogla bi se tema i prosiriti sa:
Odakle nam predrasude i da li smo svesni da ih imamo?

Roki 3 :lol:
Utice, utice, kako da ne... Nista mi tako efikasno ne ubija seksualnu zelju kao narodnjaci i igranje fudbala... Da se razumijemo, ja volim fudbal da gledam, ali ne volim muskarce koji rekreativno igraju fudbal...

moj disha je na nekom chudnom prijemu dobio kao poklon kugle za bocanje .
sutradan je zvao da pita shta su mu to poklonili, nije imao pojma...
a teshko da bi zvao da je dobio npr. fucu... :D

Back