- Poruka
- 425
Pitanje za muskarce: da li imate predrasude prema devojkama koje su protistutke ?
da li biste bili sa njima u vezi ?
devojke isto samo zigolo ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitanje za muskarce: da li imate predrasude prema devojkama koje imaju specificno zanimanje, recimo go go igracice?
Npr upoznate se sa njom deluje vam kao fina, normalna devojka, da li bi pala u vasim ocima posto vam otkrije svoje zanimanje? ili bi reagovali u fazon ok job is job?![]()
Pitanje za muskarce: da li imate predrasude prema devojkama koje imaju specificno zanimanje, recimo go go igracice?
Npr upoznate se sa njom deluje vam kao fina, normalna devojka, da li bi pala u vasim ocima posto vam otkrije svoje zanimanje? ili bi reagovali u fazon ok job is job?![]()
Pitanje za muskarce: da li imate predrasude prema devojkama koje su protistutke ?
sa prostitutkama ne...
Ovo nije u redu, sad ispada da sam odgovorila na potpuno istu temu potpuno različito![]()
ne bi upadao u nista ozbiljno s igracicama, striptizetama, promoterkama i tome slicno
jer postoji tendencija da ih smatraju za deo inventara lokala
nesto neobavezno ok, ali vezu sa takvom devojkom nikad
nesto zbog ljubomore drugo sto mislim da ne mora da se prodaje ko komad mesa ili deo scene da bi mogla normalno da zivi
a to o padanju ili uzdizanju nema nikakve veze, posao jeste posao ali ne mora svaki posao da se radi jer je posao. Ako joj je frka naucio bi je kako normalnije i lakse da bolje zaradi nego da vrcka guzom pred alkosima za crvenu - dve
ako ne bi pristala na tu shemu ostalo bi to poznanstvo ali nista dalje od toga,
nazalost...
JesteA to za tebe nije cudno.
Ja i moje koleginice smo kao promoterke uvek pristojno obucene, to je ujedno i jedini posao koji nam fakultetske obaveze dozvoljavaju, jer bih za sve drugo morala da imam stalno radno vreme koje zbog studija ne bih mogla da redovno postujem (neredovna predavanja, ispiti koi se oduze itd., itd...).
Ne znam zasto ljudi to smatraju neprimerenim poslom. Na kraju krajeva, ako neko trazi od mene da se polugola setam po diskoteci i promovisem votku ja to ne moram da prihvatim. Svaku ponudu mogu da odbijem i ne znam i necu da prihvatim da to sto neko honorarno zaradjuje na taj nacin treba da ga stavi na crnu listu.
Pa zapravo ne radi se o tome kako si obučena i šta promovišeš, prosto, većina tih poslova su tu da degradiraju ličnost i obezvrede je (pretvore u hodajuću reklamu) i sad ja kapiram da ljudima treba keš (o, kako kapiramJa i moje koleginice smo kao promoterke uvek pristojno obucene, to je ujedno i jedini posao koji nam fakultetske obaveze dozvoljavaju, jer bih za sve drugo morala da imam stalno radno vreme koje zbog studija ne bih mogla da redovno postujem (neredovna predavanja, ispiti koi se oduze itd., itd...).
Ne znam zasto ljudi to smatraju neprimerenim poslom. Na kraju krajeva, ako neko trazi od mene da se polugola setam po diskoteci i promovisem votku ja to ne moram da prihvatim. Svaku ponudu mogu da odbijem i ne znam i necu da prihvatim da to sto neko honorarno zaradjuje na taj nacin treba da ga stavi na crnu listu.
Ok, striptizete i go-go igracice su oskudno obucene, uvijaju se, skidaju, posao im je da budu provokativne i zavode. Razumem ako je decku bezveze da bude sa devojkom koja je kao na izvol'te. Ali zasto u isti kos stavljate i promoterke?! To stvarno nije fer!![]()
niko nije rekao da ce biti fer..
ne volim da budem sa zenskom koja se intimnim delovima tela probija kroz zivot i od toga gradi karijeru ili egzistenciju, nista licno mozda neko uziva u tome ja to pomalo prezirem
pre cu da delim s njom sve sto pravim nego sto bi pustio da mi se devojka tako necim bavi
mislim ne branim, ali onda ja nisam u kombinaciji
nek lepo zaradjuje sadrzinom lubanje umesto sadrzinom brusa ili gacica i toliko o tome.
na kraju krajeva mi jesmo to sto radimo i samo za to odgovaramo...
ne ide to, veza i shipka u kafani nikako
ne ide ni tacna sa vezom
konobarice su isto u rizicnoj grupi
ono sto svi misle da je njihovo ne volim da polazem pravo na to
a ono sto je moje opet nedam da se dira
Pitanje da li i one misle da je tako, nešto što kod nje smatraš tvojim vlasništvom je zapravo njeno, tu može da dođe do nesporazuma i nesuglasica. Nisu sve one časne sestre, svaka profesija je kritična, nije zanimanje presudno za nečiju odanost i posvećenost vezi, za iskrenost nečijih osećanja.
Tako je, o tome sam govorio, ne mogu se voljene osobe izolovati, držati u kavezima i boksovima za kućne ljubimce.pa sad... i medicinske sestre su u rizičnoj grupi (u smislu ove teme, eeee sta se desava na dugim pauzama i dezurstvima), i magacionerke (zamisli samo u pauzi, među boksevima sta sve može), pa prodavačice (i njih gleda i imaju kontakt s bulumentom ljudi...)... i tako...
to je sve tacno ali opet se sve svodi na izbor
mislim da to nije pametno i za njeno i svoje dobro ne bi da imam nikakve veze s tim
moze da zaradjuje bolje radeci apsolutno nista ali ne moze time da se bavi![]()