PA pazi ima svakojakih to da, ja znam brdo ljudi kojima smo pricali cccc i kakav ces ti strucnjak da budes sutra a oni odgovaraju, ma zabole me za sutra meni je bitno sad da dam ovaj ispit i uvatim uslov....
Pod 2 NE mozes ti biti toliko objektivan kao ni tvoji prijatelji jer si to TI, i uvek ces biti subjektivan u nekoj meri! I LEPO SI REKAO - MOZDA NISI SVESTAN DA SI TAKAV I IMA ISTINE U TOME...
PRIJATELJI - ISTO - CIM NEKO PITA SVOJE PRIJATELJE ZA "NEKO ISKRENO" MISLJENJE TO SE ZNA ODMAH PO AUTOMATIZMU DA TA OSOBA OCEKUJE SVE NAJLEPSE I NAJBOLJE DA SE KAZE ZA NJU, U NAJMANJU RUKU NISTA EKSTREMNO I EKCENTRICNO.....
Pravi prijatelj ce ti reci kolika si zapravo budala.....Bio tu i tu....Tada i tada....
eVO MENE JE SKORO JEDNA OSOBA PITALA da joj kazem sta mislim kakva je ona za vezu!
JA posto znam psihologiju zena pitam je - A JEL ZELIS DA TI KAO PRIJATELJ KAZEM ISTINU I DA VIDIS STA JE PROBLEM PA DA EVENTUALNO TO ISPRAVIS I TAKO NAPREDUJES ILI ZELIS DA TI KAO NEPRIJATELJ IZDELIM KOMPLIMENTE I NASLIHTAM TI SE?
Ona rece - Ma samo kazi bre....JA - PA dobro reci cu ali sta oceujes od ova dva??
ONA - Dobro ne moras da mi pricas.....

Znaci znao sam, znao, hodajuci sam sener za zene....NE ZELI DA CUJE ISTINU , ZELI DA CUJE ROMANTIKU, BAJKU, UTOPIJU, DA JE KRALJICA SVETA.....
Svaka zena tezi da postane kraljica sveta.....Ceo zivot se prikazuju za ono sto nisu....Da ne rade to ne bi se ni sminkale uopste ali sad je to jedna duuuboka filozofija pracena brojnim mehanizmima odbrane tako da necu o tome ovde...