Predrasude: Barbara Streisand odbila nastup u Hrvatskoj zbog ubijanja Židova (`ајде!?

mrs depp:
hvala,Jelena...nadam se da hrvoje nije video!
Нема на чему...Иначе волим граматику,као и да исправљам грешке везане за ту област...Ишла сам у основној на такмичења из хрватског и замисли фалила ми 2 поена да одем на државно :(

mrs depp:
Prvo nepismeni Hrvatu-"NEMOŽETE" se piše odvojeno,mislim na NE.....ISTA NAM JE GRAMATIKA I U hrvatskoj i u SRBIJI! inače brate licemerni, KUBA JE BEŠE,KOLIKO JA ZNAM,JEDNA LEPA EGZOTIČNA ZEMLJA KOJA NAMA NE TRAŽI VIZU A VAMA TRAŽI.... :lol: :lol: :lol: :lol: tako da nas Srbe ne interesuje Mađarska,koju smo videli mali milion puta...ništa posebno....za vas Hrvate,izgleda da je Mađarska luksuz...al dobro sve ide sa standardom! :lol: :lol:

ahahahahahaa

pogledaj samo podatke koliko je ovaj tjedan otišlo Hrvata na skijanje u Austriju Švicarsku Francusku i Sloveniju, a koliko Srba ide uopće??

a ovo za Kubu
ahahhahaa
pa da milioni Srba ide na Kubu svako ljeto ;-) ;-)
u snovima dakako
a kad se probude onda mene pitaju za 100 dinara na ulici kad sam došao prvi put u Beograd na kolodvor željeznički
nisam mogao vjerovati koliko sirotinje
da ne spominjem one stračare u kojima žive preko Save što se iz vlaka vidi
pa takve stračare nisam vidio nigdje u
ali NIGDJE u Hrvatskoj
koma!!
Naši romi žive u daleko boljim uvjetima

Alekasandar2:
Што не прихватиш геноцидну одговорност Хрватског народа, прођеш кроз катарзу и постанеш човек?

prihvatam da ima hrvatskih zločinaca odgovornih za genocid na nehrvatskim stanovništvom, a osobno nikakvu odgovornost ne osjećam jer ja nisam počinio nikakav ratni zločin ni itko iz moje familije, pa mi netreba n katarza ni ostalo...
a generalno gledajuć Hrvatski narod nemože bit krivac, već pojedinci
tako dugo dok ima ijednog Hrvata koji je nevin - narod nemože bit kriv isto vrijedi i za Srbiju i ostale

tokyo:
prihvatam da ima hrvatskih zločinaca odgovornih za genocid na nehrvatskim stanovništvom, a osobno nikakvu odgovornost ne osjećam jer ja nisam počinio nikakav ratni zločin ni itko iz moje familije, pa mi netreba n katarza ni ostalo...
tako dugo dok ima ijednog Hrvata koji je nevin - narod nemože bit kriv isto vrijedi i za Srbiju i ostale
Ovo ti je najbolji komentar dosad,jel znas? Nemam sta dodati,samo se sloziti s tobom

Jelena87:
Ti neka opasna? :grin: Jel nama stvarno treba viza za Kubu,a vama ne?
da,Jelena treba vam....mi,Rusi i još neki smo oslobođeni jer nas Kastro gotivi :wink: to je jer nekada davno,kada je Če Gevara bio u Srbiji i upoznao Tita,mnoogo mu se svideo narod ovde! da opasna sam... :twisted: pre buntovna... :twisted: svarno mi je glupo da sad posle toliko godina,neko baca kosku opet! a je ne volim da mi neko dira zemlju moju,iako sam rodom Crnogorka,Srbija me odgajila na zdrav način! i nikada ne bih prva započela svađu po nacio.osnovi....AL KAD GOSPODIN HRVOJE DIRA-JA ĆU MU UVEK REĆI: PATRIA O MUERTE! HASTA VICTORIA SIEMPRE!!!!! 8-) 8-) 8-)

tokyo:
TO BI BILO KAO DA NEMAČKA NIJE KRIVA ZA DRUGI SVETSKI RAT! a ne,ne,Hitlera nije uopšte podržavalo 80% stanovništva!!! i vi,Hrvati bili ste na strani okupatora,šlihtare....
OPET OVO NE VAŽI ZA SVE HRVATE,IMAM PRIJATELJE U OSJEKU,DIVNI LJUDI.......volela bih da ih posetim ali to naravno nije sigurno....uvek nekog ubiju od batina,te u Zagrebu,Rijeci....OOO KAKO DIVAN I TOLERANTAN-EVROPSKI NAROD!!!! TO SE A MA NI JEDAN JEDINI PUT U BEOGRADU NIJE DESILO...A Srbi opet inicijatori...AJME :roll: :roll:

tokyo:
a što es gramatike tiće
nemam vremena 2 puta čitati tekst koji sam napisao
jer u 3 mjeseca samo na ovom forumu imam blizu 1000poruka
i to što mi je omakla se razmaknica između ne i može
to govori tome u prilog
bla bla bla....
tema je uostalom politika a ne gramatika...
the end
A,NE,NE KAKO JE TO MOGLO DA SE DESI TEBI-PERFEKTNOM HRVATU,PRAVLJENOM PO EVROPSKIM NORMAMA????!!!!!??? :lol: :lol: imaš dragi tačno 135 poruka...uveličavaš sve ko i narod tvoj....a što se Roma tiče,njima svuda je isto! nikad im nije dosta! verovatno si mislio na nehigijensko naselje,koji treba do proleća da se ukloni...narod ovde fino živi...a imaš dežurne budale koje idu od čoveka do čoveka i pitaju:"Izvinite,jel imate da mi pozajmite 100 din?"

mrs depp:
A,NE,NE KAKO JE TO MOGLO DA SE DESI TEBI-PERFEKTNOM HRVATU,PRAVLJENOM PO EVROPSKIM NORMAMA????!!!!!??? :lol: :lol: imaš dragi tačno 135 poruka...uveličavaš sve ko i narod tvoj....a što se Roma tiče,njima svuda je isto! nikad im nije dosta! verovatno si mislio na nehigijensko naselje,koji treba do proleća da se ukloni...narod ovde fino živi...a imaš dežurne budale koje idu od čoveka do čoveka i pitaju:"Izvinite,jel imate da mi pozajmite 100 din?"

pogledaj još nickove
kyo
ceca_aleksa
i
ovaj pa zbroji mala
pa tek onda sudi
bye bye

dobila danas komp vjerojatno i pristup internetu pa nisi informirana

mrs depp:
da,Jelena treba vam....mi,Rusi i još neki smo oslobođeni jer nas Kastro gotivi :wink: to je jer nekada davno,kada je Če Gevara bio u Srbiji i upoznao Tita,mnoogo mu se svideo narod ovde! da opasna sam... :twisted: pre buntovna... :twisted: svarno mi je glupo da sad posle toliko godina,neko baca kosku opet! a je ne volim da mi neko dira zemlju moju,iako sam rodom Crnogorka,Srbija me odgajila na zdrav način! i nikada ne bih prva započela svađu po nacio.osnovi....AL KAD GOSPODIN HRVOJE DIRA-JA ĆU MU UVEK REĆI: PATRIA O MUERTE! HASTA VICTORIA SIEMPRE!!!!! 8-) 8-) 8-)
Tako je...bravo...bravooo! :grin:

Pune su plaze veselih kupaca
i sunce sija,peskiri se viore
gole devojke,vatamo za dojke
USTASE-jedite G.
idemo na more!!!

zastava1yk1.gif

mrs depp:
TO BI BILO KAO DA NEMAČKA NIJE KRIVA ZA DRUGI SVETSKI RAT! a ne,ne,Hitlera nije uopšte podržavalo 80% stanovništva!!! i vi,Hrvati bili ste na strani okupatora,šlihtare....
OPET OVO NE VAŽI ZA SVE HRVATE,IMAM PRIJATELJE U OSJEKU,DIVNI LJUDI.......volela bih da ih posetim ali to naravno nije sigurno....uvek nekog ubiju od batina,te u Zagrebu,Rijeci....OOO KAKO DIVAN I TOLERANTAN-EVROPSKI NAROD!!!! TO SE A MA NI JEDAN JEDINI PUT U BEOGRADU NIJE DESILO...A Srbi opet inicijatori...AJME :roll: :roll:
Samo dodji u Osijek,lep je ovo i prijatan grad i svi su dobrodosli sto se mene tice!
Ajde,drago mi je da vam ne treba viza bar za Kubu...mada kad smo kod viza,ja nikad necu zaboraviti red u konzulatu u Vukovaru i stotine Srba koji cekaju za vizu za Srbiju...to je nesto najgore sto nam je Srbija mogla napraviti!

Jelena87:
Samo dodji u Osijek,lep je ovo i prijatan grad i svi su dobrodosli sto se mene tice!
Ajde,drago mi je da vam ne treba viza bar za Kubu...mada kad smo kod viza,ja nikad necu zaboraviti red u konzulatu u Vukovaru i stotine Srba koji cekaju za vizu za Srbiju...to je nesto najgore sto nam je Srbija mogla napraviti!

"Lijepo" se brine onda Srbija za svoju dijasporu ako vam to čini....

B.A.L.:
Jao,kako je ovo dirljivo... Srpkinja iz Hrvatske i Hrvat se zajedno slazu i pluju po Srbiji...:roll:
Ajde bre provaljeni ste...vi ste bre muz i zena koji zajedno salju postove i ovde glumataju...(ovo je bila samo sala).

Ali da je izrezirano to stoji:wink:
Srbija je pljuvala po svom narodu u Hrvatskoj! I zar ja pljujem po Srbiji ako se prisetim sta nam je radila?! Ne,dragi moj,volim Srbiju,matica mi je,ali isto tako kazem da se neke stvari ne zaboravljaju...kao sto ni Knindze nece zaboraviti naredbu da ih se '95. u BG ne pusti

Back