Predrag Kon moli građane da ne dolaze po treću dozu

mario80

Stara legenda
Banovan
Poruka
82.949
Predrag Kon moli preplašene građane da ne dolaze na punktove za vakcinacije po još i da ne opterećuju zdravstveni sistem svakodnevnim kontrolama antitela. Kako je objavljeno danas na radiju.

https://www.istinomer.rs/izjava/ne-...o-ih-nemate-trebalo-bi-da-primite-trecu-dozu/

Već sam pokrenuo sličnu temu o gužvi u čekaonici koju prave osobe čekajući rezultate na antitela ali mi je obrisana bez obrazloženja.

Predrag Kon moli preplašene građane da ne dolaze na punktove za vakcinacije po još i da ne opterećuju zdravstveni sistem svakodnevnim kontrolama antitela. Kako je objavljeno danas na radiju.

https://www.istinomer.rs/izjava/ne-...o-ih-nemate-trebalo-bi-da-primite-trecu-dozu/

Već sam pokrenuo sličnu temu o gužvi u čekaonici koju prave osobe čekajući rezultate na antitela ali mi je obrisana bez obrazloženja.
Tebi je ovo piskaranje i otvaranje tema koje em nikoga ne zanimaju niti imaju bilo kakvu naucnu podlogu, cak nisu ni
duhovite, postao najvazniji zivotni hobi?
Cime si se bavio pre korone?

Tebi je ovo piskaranje i otvaranje tema koje em nikoga ne zanimaju niti imaju bilo kakvu naucnu podlogu, cak nisu ni
duhovite, postao najvazniji zivotni hobi?
Cime si se bavio pre korone?
Ajde objasni nam molim te, jel ti vidis ovaj trenutni zivot ka u zoloskom vrtu-kao neki vidi hobija?
Pa normalno da ce covek da piskara na datu temu, kad nam je obuzela zivote...

Potpuno su poludeli ljudi za testiranjem nivoa antitela, trebao bi neko da ih uputi da antitela ne znace uvek i imunitet, nego zapravo postoji celijski imunitet koji je neprikosnoveno jaci odbrambeni mehanizam, a nivo antitela moze da bude apsolutno na 0.

Inace, jedan cika se UBO pet puta na foru, i nekako dobio petostruku pomoc?
Savrseno mu nije nista, sto pocinje da izaziva sumnju- kakva je zapravo secerna vodica unutra.

Ajde objasni nam molim te, jel ti vidis ovaj trenutni zivot ka u zoloskom vrtu-kao neki vidi hobija?
Pa normalno da ce covek da piskara na datu temu, kad nam je obuzela zivote...
Ona i ne živi u Srbiji koliko sam naslutio iz njenog pisanja po forumu tj izjava ali zato pokušava da moderiše po gebels sistemu ljudi koji se zatvaraju u kuće i smrde.

Potpuno su poludeli ljudi za testiranjem nivoa antitela, trebao bi neko da ih uputi da antitela ne znace uvek i imunitet, nego zapravo postoji celijski imunitet koji je neprikosnoveno jaci odbrambeni mehanizam, a nivo antitela moze da bude apsolutno na 0.

Inace, jedan cika se UBO pet puta na foru, i nekako dobio petostruku pomoc?
Savrseno mu nije nista, sto pocinje da izaziva sumnju- kakva je zapravo secerna vodica unutra.
Jeftinije se izrokati nepouzdanim inekcijama i nagutati veštačkim vitaminima nego jesti kvalitetno bez konzervansa uz puno voća, baviti se sportom i izlaziti na sunce.
Ako povučemo paralelu ovih što se bodu i krkaju sintetičkim vitaminima uglavnom samo sede kući i tresu se kao miševi od korone gledajući svake vesti i objave o trenutnom stanju. Najdalje su stigli do punkta za vakcinaciju i do laboratorije za testiranje antitela. I posle se opet tresu dal su se zarazili do tamo i za vreme čekanja.

Dok sa druge strane ja se zdravo hranim, izbegavam konzervanse i aditive, jedem sveže voće, bavim se umereno sportom, trudim se da svuda idem peške ili svaki dan napravim barem po nekoliko kilometara, često izlazim, izbegavam zatvorene prostore, viđam se sa prijateljima 1na1 ili 2 ugl nemam nikakvih problema.

Back