Prednosti blajnd dejta

• Začetnik teme Začetnik teme prsho
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ја не знам што би неко уопште ишао на блајнд дејт
ја сам то само у филму видела
ја мајке ми не познајем особу која је то некад урадила

ја стварно не капирам како то функционише ево објасните ми
шта као неко ти каже имам супер типа за тебе чекај га вечерас ту и ту тад и тад

и ви одете? оО

па не бих рекла
тебе никад нисам видела пре оног роштиља, ал тад је било 10 других које сам познавала годинама уназад и видела х пута
ал да си ми заказала неко виђање насамо а да претходно не знам ништа о теби буквално, тешко.

па не бих рекла
тебе никад нисам видела пре оног роштиља, ал тад је било 10 других које сам познавала годинама уназад и видела х пута
ал да си ми заказала неко виђање насамо а да претходно не знам ништа о теби буквално, тешко.

mislim da je pesha mislio na ove susrete sa online drugaricama koje je ev. video na slikama... mada mislim da vas farba on ima najvezu :(

kao ti se dopisujesh s perom i otprilike si ga videla na slici :rumenko: i tako ste drugari i ajde na kafu, e sad ne svidi ti se pera pravi uzivo i onda kao "joj zakasnio mi autobus", malo je problematicnije na krstarici mozda nego na chatu

Poslednja izmena:
a mislim da se desavalo da ljudi malo razmene slike al nekako to bude bolje nego uzivo : ))
mislim da sam i ja nekima tako delovala

- - - - - - - - - -

mislim mozda i obrnuto, bolje uzivo nego slike

a ovo bas nista da ne znate to jedino da te neka agencija angazuje ili jako povrsan chat

ја стварно не капирам како то функционише ево објасните ми
шта као неко ти каже имам супер типа за тебе чекај га вечерас ту и ту тад и тад

и ви одете? оО

doso vido otiso

- - - - - - - - - -

па не бих рекла

a kad ti neko nekog nahvali preporuke ovo ono i tebi se ne dopadne moras glumeti ocharanost

Back