Predmet "kondom"

Ja imam godinama, i sve je ok... a inace ako tako gledamo sve moze da izazove komplikaciju.. ali da se ne ubedjujemo :D pricamo o tome zasto zene misle da ugadjaju muskracima ako ne koriste kondom ?

Ne misle tako, nego serendaju, opet su one žrtve, i sve što čine- čine zbog nas, a muškarci...pih, kakvi nezahvalnici, bla, bla,bla, sirote one...

Verujem da nema bolesti samo ako ima papir ;)
Kao sto ja imam izvestaj ginekologa svakih 6 meseci...
:rumenko:
toilet-paper-stack.jpg

Zasto konstantno citam devojke kako je upotreba kondoma , odnosno da je sex bez istog udovoljavanje
samo i iskljucivo muskarcu :eek:

Ne razumem , zaista. Meni prvoj je sex sa kondomom, kao da jedem sendvic sa folijom. :roll:
a meni prvoj nema razlike ali nikakve da li je sa kondomom ili bez :neutral: ko sto nikad nisam osetila kad je puko kondom jer....razlike nema. a sto oni siroti tako ne mogu, e boli me tuki iskreno, ni meni nije sve pravo u zivotu pa ne kukam na sav glas.

Da, ali ukoliko je sve ok nakon prvih par meseci, nema problema ni za dalje.

Svačije telo se drugačije ponaša, i tebi npr.odgovara spirala, neko se lakše neko teže prilagodi,
neko bez ikakvih problema, a neko nikako.

@tema
Ne volim da koristim kondom, meni je to kao da šetam gradom u skafanderu :S

Ma da...ja se sa zdravljem svoje žene ne bi igrao uopšte, ako ne moram...neću da umrem zbog kondoma...niti će mi biti pa nešto bog zna koliko loše..! Ne bih ispitivao da li će biti ili neće biti komplikacija dok ne dobijem decu..

Znaš u povoju je razvoj antibebi pilula za muškarce....Da li bi ti pio to? Ja ne bih...Nema te sile... A kladiim se da ne bi ni oni koji stalno svojim devojkama mašu antibebi pilulama i teraju ih da piju...

Verujem da nema bolesti samo ako ima papir ;)
Kao sto ja imam izvestaj ginekologa svakih 6 meseci...

Pametno...:lol: Kad počnu da mi pričaju, joj nemoj kondom, pa pijem pilule..čista sam majke mi...a ono dole samo što joj se ne izlegnu zmije i žabe..:D
Drugarica isto skoro zakasala od jednog što mu je tako verovala na reč, pa posle mesec dana kod ginekologa - peta i treća grupa + HPV...:roll:

Back