Predložite dobar restoran

NEMA STA NE MOZE DA SE POJEDE! Cim to cujem,odem da proverim i pojedem,bez problema, 2 komada. Inace,nisam neka "gromada" od coveka(175/80).Zaista su dobre te iz Pinokia,a ja obicno uzimam slatku(euro-krem,banana,lesnik) i slanu (maksi 1).Svidja mi se sto se tu bas ne stedi na prilozima,a palacinka - kao svaka palacinka van kuce(brasno i voda).

E pa ovako...
palacinkarnica u zemunu ima puuuuuno!
ali malo je onih koje valjaju!
juce sam kupio palacinku u pinokiu kao prvo cekao sam 2 sata da dodjem na red jer je puno i kada sam narucio eurokrem-plazma dobio sam je naravno posle jedno sat vremena jer im se nesto lepila palacinka pa su bacali pa je jedna zagorela...na kraju dobio ja palacinku i ajde kao fora da pojedem vise coveku i presedne a ono uzas palacinka kao guma razvlaci se nisam je ni pojeo (bacio sam je) Tako da UOPSTE NISAM ZADOVOLJAN PALACINKAMA U PINOKIU!!! Pored moje zgrade otvorila se palacinkarnica-sendvicara MARGE,na izlogu je mardz iz simpsonova ,lepo je unutra fini ljudi,posteni i ajde da uzmem da probam palacinku narucim ja eurokrem-plazma koja je u pinokiu kostala 120 din. a u MARGE samo 80 din. covek je razvukao po plotni ogroooomnoj ne secam se bas kako je rekao valjda je 42 cm plotna palacinka mi bila gotova za 1-2 min. JA U ZIVOTU NISAM PROBAO TAKO DOBRU PALACINKU!!! Znaci bila je fenomenalna nisam znao kako vise da je opisem znaci VRH! nARAVNO SADA redovno jedem u MARGE jer su najbolji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!8-)8-)8-)

Back