Предложићемо закон о легализацији 4,8 милиона објеката, за око 70% објеката цена ће бити укупно 100 евра. Пензије увећане за 12,2%

Kako se sklapaju kockice sa onom pljackom iz katastra, jos niko to nije istrazivao a imam po komsiluku vrlo sumnjive objekte....navataju gastarbajtere za nedovrsene objekte kao velika steta, cena, nesto ih navataju i onda ovi koji su legalni plate neku cifru, a nelegalni promene brzo vlasnika i onda se tu brzo napravi zgrada na nekoliko spratova i onda u katastru pise objekat bez gradjevinske dozvole i sad ide ovaj rasplet..

Neko od starta ima zeleno svetlo da bunari sa tim dozvolama i nedovrsenim parcelama...
Doduse ima i pravnih agencija koje rade samo knjizenja parcela, a nisu geometri nego rade posao jer su ushemljene...
treba da se obezbedi parcela za neku firmu , onda ta vezara agencija obezbedi otkupom od seljaka parcelu , razbije je i strategijski izabere koje parcele drzi kod sebe a ostatak preproda za velike pare...ali sama firma to ne moze da odradi , jer mora da ide bukvalno kao reket ovako kako sam napisao..
Tako kasnije u okruzenju jednog trgovinskog velikog objekta imas silne male parcelice koje sluze da se unosno prodaju i ceprkaju profit na osnovu blizine sa megamarketima..

To rešenje postoji poslednjih 20 godina al jako mali broj ljudi je legalizovao. Mislim da pola BG nije legalna izgradnja. Baš da vidim ko sme njih da pipne i traži im legalizaciju.
Lagerta, baš zato što pola Beograda nije legalno izgrađeno i što 20 godina niko ništa nije rešio – ovaj zakon vredi. Nije poenta ‘ko sme da pipne’, nego da se konačno uvede red

Lagerta, baš zato što pola Beograda nije legalno izgrađeno i što 20 godina niko ništa nije rešio – ovaj zakon vredi. Nije poenta ‘ko sme da pipne’, nego da se konačno uvede red
Ma ja sam za, nego me ludo zanima kome će to ići u prilog.

Избори ипак иду ове године или почетком следеће. Велико поспремање и цимање. Ово са легализацијом ми се свиђа.
Šta ti se sviđa? Žrna na zgradi ima cigojnera koji je od dasaka sklepao ceo sprat i pokušava da legalizuje kako bi to prodao?!??

Ma ja sam za, nego me ludo zanima kome će to ići u prilog.
U prilog će ići narodu koji konačno dobija papir da je svoj na svome. A kome to smeta – pa jasno, onima koji su živeli od haosa i nelegalnog. Znači, ako te ‘ludo zanima’, pogledaj ko se najviše buni ,tu je i odgovor..;)

U prilog će ići narodu koji konačno dobija papir da je svoj na svome. A kome to smeta – pa jasno, onima koji su živeli od haosa i nelegalnog. Znači, ako te ‘ludo zanima’, pogledaj ko se najviše buni ,tu je i odgovor..;)
To i čekam nego se plašim da će se to slomiti opet po leđima običnog naroda :(

To i čekam nego se plašim da će se to slomiti opet po leđima običnog naroda :(
Lagerta, nema šta da se slomi po leđima naroda – ovo je prvi put da običan čovek dobija lak put da reši svoj problem. Umesto advokata, geometara i hiljadu papira, sada ima jedan papir i simboličnu taksu. To nije teret, nego rasterećenje. Ako neko gubi, to su oni što su od haosa zarađivali, ne običan narod.

1000011061.png

Избори ипак иду ове године или почетком следеће. Велико поспремање и цимање. Ово са легализацијом ми се свиђа.
Sprema se za izbore a i nema dovoljno para i za EXPO,puteve i penzije. U komsiluku je smestaj za radnike EXPOa,prekinuli su rad i neki otisli kuci. Nisu dobili plate i nece da rade dok im ne uplate dugovanje. Kazu vratice se 1 oktobra,ako bude uplata.

ovo je idelano. blokade mogu odma da prestanu. pasce cene stanova na 30% od dosadasnjih. bankrotiraće vučićeve gradjavinske firme. pa će sami sns-ovci pojesti nepomenika.

vucic je ovim potezom dobio 500.000 do milion glasova

prakticno svako skoro ko ima nelegalizovan objekat a takvih je skoro 5 miliona dolazi u iskusenje da mu da glas u zamenu za legalizaciju svog objekta za simbolicnu cenu

Да , он је престрашен могућношћу да председник Вучић коначно уведе неки ред у Србију

opet vas je preveslao

Legalizacija je trebala još pre deceniju. Godinama sam tražio da kupim kuću na selu i na kraju sam počeo da gradim svoju, a troškovi su 4x više nego što vredi, hiljade evra samo za glupe beskorisne papire i priključke, kao da gradim nuklearnu elektranu, većina kuća se vode na pokojne pradede. Nadam se da će stvarno biti legalizovane zbog drugih koji traže da se ne pate bezveze.

vucic je ovim potezom dobio 500.000 do milion glasova

prakticno svako skoro ko ima nelegalizovan objekat a takvih je skoro 5 miliona dolazi u iskusenje da mu da glas u zamenu za legalizaciju svog objekta za simbolicnu cenu

opet vas je preveslao
Добио је 18 милијарди гласача

Back