Predlozi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Predlazem da se otvore neke teme namenjene pojedinachno ligama, jer ima ljudi koji navijaju za manje klubove, tipa 2,500 postova na Milanu, a za ostale iz Kalcha sve ukupno nema toliko! Tamo bi se svi sastajali komentarisali celo kolo i razmenjivalo mishljenja, ane ovako dodjesh ispljujesh Milan, a oni te prozivaju koji cesh ovde ako ne navijash za njih!
Imas strane lige, a necu ti zatvoriti temu o bilo kom klubu ako je otvoris na pdf-u Klubovi.

Predlazem da se otvore neke teme namenjene pojedinachno ligama, jer ima ljudi koji navijaju za manje klubove, tipa 2,500 postova na Milanu, a za ostale iz Kalcha sve ukupno nema toliko! Tamo bi se svi sastajali komentarisali celo kolo i razmenjivalo mishljenja, ane ovako dodjesh ispljujesh Milan, a oni te prozivaju koji cesh ovde ako ne navijash za njih!

Meni se bas svidja ideja...jer me tema ``Strane lige`` podsjeca na otpad temu...8)

tab503
administrira unaokolo
Administrator

Učlanjen: 24.12.2004.
reputation_pos.gif
reputation_pos.gif
reputation_pos.gif
reputation_pos.gif
reputation_pos.gif
reputation_highpos.gif
reputation_highpos.gif

icon1.gif
OBAVESTENJA
Zalepio sam sve teme koje su imale preko 1000 postova.

Ova dva više nego Real!

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Poslednja izmena:
Jeko, pa valjda znaš da sam se šalio. Ne misliš valjda da hoću da se Cement i Star Club zalepe? :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Jedino mislim da će se zalepiti sami.;) Vidim im svetlu buduńost po broju pregleda. :p :p :p

Ne verujem da će se neko toliko interesovati za argentince da bi tema bila lepljiva...inače imaš na drugoj strani otvorenu temu o dva najveća kluba iz Argentine - Boki i River Plati.

Predlog za moderatore,administratore i ostale sile osovina:
Pošto je završena fudbalska sezona 2008/2009 u kojoj mi zvezdaši nismo ništa osim srčanih smetnji i još neotkrivenih bolesti dobili prateći Zvezdu,predlažem da se otvori nova tema:FK Crvena zvezda 2009/2010.
Stara tema u

1224138810344_Recycle_Bin_t.png

Hvala!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back