Predlozi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jelena, samo da znas, ja kao supermoderator mogu i moderatorima da delim poene :P
:lol: :lol ::lol:

LM
Ovo nije chat tema, ovde se ogranicite na predloge a zelje, cestitke i chatovanje na temi za to :lol:

Znam tab, znam. Ti si elita. :P
P.S Izvinjavam se zbog chata ali nije lepo da ne odgovorim ljudima kad mi cestitaju.

Elem, Dakle predlozi... Znaci ako sam dobro razumela predlog o promeni naziva teme se odbacuje osim ako navijaci to ne pozele?

Zakljucaj temu Marseille, Lille, Bordeaux...tamo pisu razlozi...a i to je nepostovanje tih klubova...za tri kluba - jedna tema...to nema nigdje! A i sara je davno otvorila temu o Marseju...

protestujem!
mančester junajted treba da se zove pokvareni,favorizovani,isfolirani,izmanekenisani klub.
Takvi su ove i prošle godine.
a pola ovih što navija sad za njih nije navijala za njih prije 3 godine.

Saro, ne mozes da protstujes :lol: Nisi navijac Junajteda, a oni se pitaju. :) Ja moram da ispunjavam zelje. :) Znaci moze da stoji: "Man.Utd - sampion za sezonu 2007/08 " ali ne bi moglo nesto u fazonu "najbolji, najlepsi..itd.." to bi vec bio cirkus. :)

@Peco Lepljiva je jer je za predloge. Kao sto je i obvestenje moderatora, pravilnik za postavljnje tema i sl.

protestujem!
mančester junajted treba da se zove pokvareni,favorizovani,isfolirani,izmanekenisani klub.
Takvi su ove i prošle godine.
a pola ovih što navija sad za njih nije navijala za njih prije 3 godine.

Ja sam se samo nasalio , i Jeka mi je adekvatno uzvratila , svaka joj cast . Ne znam zasto te je to pogodilo i zasto si to shvatila preozbiljno ( ah da , verovatno sto je Man Utd sampion ove sezone , a ne Celsi :D ) . Sto se navijanja tice mislim da nisi svesna da je takva situacija sa Celsijem koji je klub bez tradicije , koji je u istoriji PL samo jednom osvojio istu dok nije dosao Roman . Koliki je po tebi procenat ljudi koji navijaju za Celsi od kad je dosao Roman , a pre njegovog dolaska nisu navijali za Celsi ?

Postoji li tema o malom fudbalu...planiram da je otvorim kad budem imao vremena a sad ne mogu posto zurim. Cini mi se da nema a i ne mogu da je trazim, modovi pomagajte jer necu dzabe da je otvaram, tj. mrzim kada mi zakljucavaju temu :)

Predlazem da se otvore neke teme namenjene pojedinachno ligama, jer ima ljudi koji navijaju za manje klubove, tipa 2,500 postova na Milanu, a za ostale iz Kalcha sve ukupno nema toliko! Tamo bi se svi sastajali komentarisali celo kolo i razmenjivalo mishljenja, ane ovako dodjesh ispljujesh Milan, a oni te prozivaju koji cesh ovde ako ne navijash za njih!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back