gost 442494
Iskusan
- Poruka
- 6.141
zbog velikog interesovanja (dve osobe se interesuju), otvara se tema za predloge muških autfita za romantični sastanak. znači kako bi muškarci valjalo da se pojave na prvom i ostalim sastancima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kud ćeš sa njim osim u kadu a to ružno odijelo u mašinu
Definicija neukusa. I da sam žensko bilo bi me sramota da me vide s nekim ovako obučenim, a na sebe nikad ne bih obukao nešto ovako gadno.
Kladim se da mu je fotograf govorio dok ga je fotografisao: vodi ljubav s kamerom!! Divi mu pogledaDefinicija neukusa. I da sam žensko bilo bi me sramota da me vide s nekim ovako obučenim, a na sebe nikad ne bih obukao nešto ovako gadno.![]()
Ma ti nas zaebavaš?
Prestani da govoris muskarcima kako da se obuku na dejt!zbog velikog interesovanja (dve osobe se interesuju), otvara se tema za predloge muških autfita za romantični sastanak. znači kako bi muškarci valjalo da se pojave na prvom i ostalim sastancima
Znaš li ti kako bi on smrdeo u tom kožnom sakou ako je napolju toliko toplo da se nosi šortsić iznad kolena...
Ovo neki Darth Vader homeage.
Ovo neki Darth Vader homeage.![]()
Ej, nemoj Dinu da diras.
Опет неки шишмиши