Sanovnik
Buduća legenda
- Poruka
- 37.213
voli ti zemljace tvoju.........
a odakle si ti??.....iz ovche ili borche??![]()
Tuzicu te Borcancima . Nahebo si .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E sad, pitanje je da li Srbija ima love, ljudstva i zivaca za ovakvu i ovoliku zayebanciju.
Hvala, kolega.pazi uopste ne sumnjam u tvoje dobre namere , a pogotovo u inteligenciju , bas naprotiv
Pazi, nisam ja tu pisao svoje zelje ni predvidjanja. Ja sam rekao kako jedino moze, buduci da je prica o "svim diplomatskim sredstvima" suplja k'o babin zub. Doduse, izozstavio sam iz cele price NATO i KFOR, koji su itekako faktor, i to trajni.al necemo se zayebavati ovo ima samo u The Wonderful Land of Oz
Ko se zanosi? Pitanje je glasilo kako povratiti Kosovo, a ja sam rekao kako jedino moze, po mom misljenju. Opet, ni zelje, ni predvidjanja, samo moje vidjenje situacije.Ne zanosite se vishe,
Rodjace, odrici se ti cega hoces, niko ti ne brani. Ja se Kosmeta nikada necu odreci, k'o sto se necu odreci ni Raske, Vojvodine, Juga Srbije, Timoka, Zemuna, Cukarice, Ovce, Borce i fuckin' Delce. Cak ni ako budem u ubedljivoj manjini, k'o sto si ti sad.bolje bi bilo da pravimo planove da sachuvamo i ono shto nam je preostalo,
a to je Sandzak, Vojvodina, Jug Srbije i Timok (u perpspektivi) - znachi kak'o crno Kosovo, kak'i bakrachi!
Jel si ti ovo pisao za Oshishani jez ili Nashu krmachu???
![]()
naravno da nije i tu si u pravu , kao sto ces verovatno malo kog Srbina koji je dospeo u urbano okruzenje neces naterati da ratuje po nekim vukojebinama za koje nije cuo u zivotu , ma koliko one "svete i srpske " bile ,kao sto videsmo 91. i kasnijih godinaHvala, kolega.
Pazi, nisam ja tu pisao svoje zelje ni predvidjanja. Ja sam rekao kako jedino moze, buduci da je prica o "svim diplomatskim sredstvima" suplja k'o babin zub. Doduse, izozstavio sam iz cele price NATO i KFOR, koji su itekako faktor, i to trajni.
I kapiram ja da je tesko, ako ne i nemoguce da, na primer, tipa koji je iz urbanog okruzenja dospeo u ratno, u kome mu zuje meci oko glave, i koji je mozda izgubio ortaka u nekoj pucnjavi spreciti da svoj bes iskali na nekoj babi. Takodje, iskljuciti psihopate iz jedne ne bas iskljucive organizacije kakva je vojska nije moguce. Preki sud i psiholosko profilisanje pomazu, ali ne eliminisu problem.
Zavisi koliko bi drasticna bila ta promena u svetu. Moze da se desi da Sipci u skorije vreme naprave neku glupost, gresku u koracima, kada bi nam NATO i dao zeleno svetlo da se vratimo na Kosmet, ali bi itekako pazili sta radimo tamo. Opet, promena u svetu je i rat sirih razmera, kada bi stvarno sve zive (dobro, mene ne bi, al' ja sam faktor do mojega) bilo briga za nevine, pa ma na cijoj strani, ali bi nam u tom slucaju Kosovo bilo najmanji problem.naravno da nije i tu si u pravu , kao sto ces verovatno malo kog Srbina koji je dospeo u urbano okruzenje neces naterati da ratuje po nekim vukojebinama za koje nije cuo u zivotu , ma koliko one "svete i srpske " bile ,kao sto videsmo 91. i kasnijih godina
al bar po meni je poenta da nikoga nece biti briga za te "civilne zrtve " ili za ono sranje od price "ne smemo priznati Kosovo jer onda necemo moci da se vratimo tamo " i slicno
jer ako ikada dodje do onoga sto je vlazni san svakog patriote , a i meni se pomalo svidja priznajem ,mada ne verujem bas u to - a to je cuvena prica "kada se promeni stanje u svetu " -ustvari kada konacno satro dodjemo u priliku da se nayebemo siptarima keve bez da se iko buni (ili da ne pruze jak otpor sto je isto moguce jer vreme radi za njih ) , al sve jedno onda uopste nece biti bitno ni dal smo mi ranije priznali Kosovo ,Eulex , a ni za pobijenu siptarsku nejac nece niko mariti , kao sto ne mari ni za iracku ili palestinsku
Vörösmarty i Városliget u maju ,fantasticno , uvek sam govorio da su najmladje generacije i najpametnijeZavisi koliko bi drasticna bila ta promena u svetu. Moze da se desi da Sipci u skorije vreme naprave neku glupost, gresku u koracima, kada bi nam NATO i dao zeleno svetlo da se vratimo na Kosmet, ali bi itekako pazili sta radimo tamo. Opet, promena u svetu je i rat sirih razmera, kada bi stvarno sve zive (dobro, mene ne bi, al' ja sam faktor do mojega) bilo briga za nevine, pa ma na cijoj strani, ali bi nam u tom slucaju Kosovo bilo najmanji problem.
E sad, nekoga terati da ratuje za neko mesto za koje nije licno vezan, a jos da za njega ratuje godinama, to je dosta zeznuta rabota. Mog buraza nisu morali da teraju, ni mene ne bi morali, ali ovaj najmladji bi zapalio u Madjarsku dok si rekao keks, sve pokazujuci im srednjaka. Samo, tu posao odradi cvrsta ruka i propaganda, kako nam pokazuje slucaj Hrvatske i Krajine ili Turske i Kurda.
Ja licno ne zelim rat, jasno mi je iz iskustva clanova familije i njihovih prijatelja da je to uzas koji ja sebi ne mogu ni da predstavim, ali cinjenica ostaje da je to jedini nacin da se Kosovo povrati.
Boli malog piton, dok bi se ja yebavao po rovovima i zaradjivao sto olovo, sto PTSP, on bi pri'vatavao pestanske frajle.Vörösmarty i Városliget u maju ,fantasticno , uvek sam govorio da su najmladje generacije i najpametnije
a tek kada padne noc nad Pestom![]()
pa da dobra je Pesta ,mada ako bi vec mgao da biram gde cuda dezertiram ono ne bi bilo los A-dam ,ili Berlin jos bolje kad je vec bal ...Boli malog piton, dok bi se ja yebavao po rovovima i zaradjivao sto olovo, sto PTSP, on bi pri'vatavao pestanske frajle.
Uvek sam tvrdio da ga je napravio mlekadzija.
keshom kesh amerima kesh uniji kesh rusima