ПРЕДЛОГ

пошто од ове власти не може да се очекује да ће заштитити ни територију државе нити њене грађане,предлажем да се ми као народ сами организујемо да бранимо Србију...па да се скупимо,колико нас има,и сами пробамо да преузмемо административне(а колико видим од сутра и граничне) прелазе ка Космету...па да видим хоће ли моћи људи СРБИ који раде у Војсци и полицији остати неми и кад КФОР и шиптарска полиција почне да убија нас...или ће и даље наставити да штите педере и туку малинаре....ако ово прође у тишини!

dobar ti je predlog ali ne za ovaj narod, ovde ne moze ni protestic da se odrzi normalan, boli ljude dupence, da takoo kazem

Ma hajde da mi napravimo referendum da se prikljucujemo KiM ? :per:

Jes' da ce ime da nam bude drugacije, ali to je ionako poslednja stvar, jer cemo da postignemo cilj da sa pokrajinom budemo 'sa iste strane crte'.

Јеремија је стари СНС-овац :lol:

Знаш да сам за поштовање Резолуције 1244 уз асистенцију Русије, Кине и Индије, немој да се правиш блесава.
Али ако немамо куд и ако су нам држава и народ угрожени јавите време и место?

Pa zar i sam ne mislis da vise nemamo kud? Ili je to misljenje vecine, a pogresno sam ga protumacila kao i tvoje?
Zar je sugav sto je SNS-ovac?

On je dao predlog, nije te terao da se upises u tu stranku.

пошто од ове власти не може да се очекује да ће заштитити ни територију државе нити њене грађане,предлажем да се ми као народ сами организујемо да бранимо Србију...па да се скупимо,колико нас има,и сами пробамо да преузмемо административне(а колико видим од сутра и граничне) прелазе ка Космету...па да видим хоће ли моћи људи СРБИ који раде у Војсци и полицији остати неми и кад КФОР и шиптарска полиција почне да убија нас...или ће и даље наставити да штите педере и туку малинаре....ако ово прође у тишини!

U svakom slučaju iako od toga nema ništa ali pohvaljujem to što si predložio nešto konkretno jer je danas u Srbiji totalna apatija, svako nešto pamtuje a niko ništa ne predlaže. Nego ja se bojim kad šiptari krenu da dijelovi vojske i policije neće moći gledati novu golgotu našeg naroda i da će krenuti mimo zabrane na Kosmet što bi moglo dovesti i do međusobnih sukoba

Slazem se,za pocetak treba angazovati proverene veterane iz devedesetih
koji ce sprovesti obuku izvrsiti selekciju i formirati grupe do 12 ljudi koje ce se
ubacivati na sever Kosova i Metohije praviti diverzije,ubijati pripadnike euleksa,kfora i siptarske
policajce gde se za to pruzi prilika.
Zar to i oni nisu radili dok nam nisu oteli deo zemlje.Valjda ce se pojaviti nekii tajkun patriota
da to sve finansira.Koliko ce ta borba trajati zavisi od nase spremnosti i zelje da za pocetak
oslobodimo sever Kosova i Metohije koji je vecinski srpski.

Шта бре да мењају ????

БоТу да би они зајашили народу на грбачу и БРЖЕ нас увели у беду ????

Tačno! Zlo se zlom ne menja!" Od ova dva ne zna se koje je veće? Pa zato se mora tržiti rešenje koje je sposobno, da i jedne i druge u paketu, spakuje na smetlištu!

Nešto se mora uraditi.Nacija je na dnu,narod je uništen ne poverenjem i moral za bilo šta je na lošem nivou...Međutim zbog naših naraštaja zbog opstanka,treba preduzeti nešto jer ovo je potpuna izdaja srpskog ustava,i gubitak vjekovne zemlje...

Okupljanje naroda u redove je jedino što može spasiti Srbiju...Nema nam druge osim da pokažemo da zemlju ne damo i da ne može 2 miliona šiptarskin bandita da komanduje u tudjoj drzhavi...
svi su slozhni zasebe,a mi smo u totalnom haosu zbog izdajnichkih vlasti sve do sad...

i 500 je nešto za početak...a posle tih 500 nek kažeostalima-stidiš li se što sediš i ništa ne preduzimaš za Kosovo?

Ako se ne stidiš ne trba ni da živiš jer nije samo tvoje dupe u pitanju...onda si obična ameba...

Back