PREDLOG!!!

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hello my frends! :)
Imate jako dobre ideje..samo nikako da ``neko``pochne da ih sprovodi u delo.Dje je zapjelo? :roll: Evo smatrajte i mene od sada redovnim chlanom ``ekoloshkog foruma``,imate moju podrshku.Student sam fakulteta zashtite na radu,smer ``zashtita zivotne sredine``.Za pochetak,toliko od mene!

lutak:
Hello my frends! :)
Imate jako dobre ideje..samo nikako da ``neko``pochne da ih sprovodi u delo.Dje je zapjelo? :roll: Evo smatrajte i mene od sada redovnim chlanom ``ekoloshkog foruma``,imate moju podrshku.Student sam fakulteta zashtite na radu,smer ``zashtita zivotne sredine``.Za pochetak,toliko od mene!

Wellcome to the club! :D
Dobro, znaci nas nekoliko se slaze oko ideje sajta...Ja, nazalost licno nemam nekog iskustva u odrzavanju i kreiranju sajta, ali imam tekstove koji bi bili (ja mislim) zanimljivi sirem auditorijumu...bilo da se radi o edukativnoj ili informativnoj orjentaciji. Kako god vecina odluci :)

Dobrodosao u drustvo "Pere Kvrzice":-) Kao sto vidis, za sada nas je malo ali ne predajemo se tako lako. Jos uvek nismo nista konkretno uradili ali kakva su nam ova "nasa" ekoloska udruzenja i stranke, jos smo mi i dobri. Za razliku od njih, ovde su se okupili entuzijasti kojima je STVARNO stalo do ocuvanja zivotne sredine.
Za sada je vazno da krenemo sa tim sajtom pa cemo da vidimo kuda dalje. Na zalost, ni ja, kao ni Molko, jos ne znam nista oko web dizajna ali mozda se javi neko ko bi to radio. Ja mogu da pomognem tako sto cu da napisem mozda neki tekst, prilozim koju fotografiju, pruzim bilo kakvu logisticku podrsku, stupim u kontakt sa nekim ljudima sa radija i novina itd. No, o nacinu delovanja cemo kada se budemo upoznali licno.

Hello!
Dakle,nemamo choveka koji bi nam napravio sajt...eto pokushacu da kontaktiram i zamolim jednog starog frenda...On se time bavi.Pa sad ako nema vremena za tako neshto,nabavicu neku literaturu i sama provaliti kako se rade sajtovi...pa mislim da je to najlakshi nachin ustvari,ne? :shock: puno vas sve pozdravljam!

Ma, nesto cemo vec da smislimo. Daj samo da predjemo sa reci na delo. Ja imam jednu drugaricu koja bi sigurno htela da radi taj web dizajn tako da to ne bi trebalo da bude problem. Ako hocete, kada budemo resili da se sastanemo, mogu i nju da pozovem pa da o svemu popricamo malo detaljnije.

Napisite kad i gde i ja sam za (nalazenje i konkretne akcije). Uzgred, nasla sam jos par drugarica zainteresovanih za ovu temu. :D Interesantno da svi prvo misle da je rec o nekoj sekti, iako mi (jos uvek) nisamo nikakva organizacija... Pozdrav. :wink:

Sto se mene tice, meni odgovara svakog radnog dana posle 16-17 h. Ako se slozite, mozemo da se dogovorimo i za ovaj vikend na Adi, Kosutnjaku ili gde god vam je zgodno (ako meteo uslovi dozvole). Ja sam to vec nekoliko puta predlagao ali niko to ocigledno, nije ozbiljno shvatio.
Ako se dogovorimo, ja bih dosao sa jednom drugaricom koja bi nam radila web dizajn. U svakom slucaju, javite mi na mail ili na 063361993 (mozda je bolje na mob. jer ovog vikenda cu malo redje ici na net).
A to da mnogi pomisle da je neka sekta u pitanju, nemoj nista da te iznenadi. Kazem ti da mene gledaju kao ludaka kada krenem da cistim podmorje, da visekratno koristim plas. kese, da sabijam tetrapak pakovanja itd.
Moramo se navici na to da ce nas smatrati za cudake.

Meni ipak deluje da nas je uhvatila "fjaka". Ne stvarno, zar ne vidis da se sve redje posecuje ovaj forum a samim tim i sanse da se stvarno nesto konkretno pokrene su sve manje. Voleo bih da gresim ali...

E, ljudi, opet mi je iskljucen fixni, i nece skoro biti ukljucen. Cale se zainatio. Ja vam pisem iz internet cafea. Prijavila sam se kao gost, jer ne znam svoju sifru na pamet, a ona mi je kod kuce (za slucaj da niste videli naslov, ja sam Ixa). Pa sta bi, jeste se nasli? Sta se desava? Necu skoro moci da citam nista na NET-u, pa cu verovatno poslati SMS Thalasomi, ako nema nista protiv, da bih bila u toku(mislim da sam ranije videla tvoj broj i zapisala ga). Ne odustajte! :D

Draga Ixa! Izgleda da smo ostali samo ti i ja koji su zainteresovani da se okupimo i nesto stvarno pokrenemo sa mrtve tacke.
Naravno da nema problema da mi posaljes SMS a ako ti je frka za net, javi se, mozes posle radnog vremena i kod mene na poslu. Ali, nikome ni reci o tome:) Hush, hush...

Kao sto je i rekla, Ixa mi je juce poslala SMS pa sam je ja posle nazvao. Malo je razocarana jer nismo mrdnuli dalje od pisanja. Bilo je reci o nekom sajtu i moja je drugarica spremna da ga radi jer joj to ide od ruke. Dakle, trebalo bi samo da se sakupimo, uplatimo tih 20 EVRA (godisnji zakup domena), izaberemo kako ce se zvati sajt tj. adresa i eto. Jer, i pored razlike u godinama i zanimanjima, mislim da postoji mogucnost da probamo nesto da uradimo za ono sto je jedna od bolnih tacki ove zemlje (a narocito posetilaca ovog foruma).

Covece..drago mi je da sam vas nasao.Trazim ljude koji bi nesto da ucine za planetu i za sebe a da nisu iz neke NVO koja uzimaju kes za projekte i nista ne rade.Imam dosta ideja i spontano sam razradio ceo projekat i trazim ekipu.Necu detalje iznositi ovde zato sto nema nikakve poente.Voleo bih da se svi zainteresovani sastanu i dogovore.moj mail je karlos_mi6@yahoo.com

Druze Marko! Dobro nam dosao u "klub". Na zalost, mislim da tvoj entuzijazam nece mnogo promeniti ovo mrtvilo koje vlada na forumu. U svakom slucaju, evo, ja ti se pridruzujem. Moje ime je Goran a broj mobilnog je 063 361993. Godiste nije vazno a vidim da ga ni ti nisi napisao. Jos jedna devojka je zainteresovana, ali ona trenutno nema pristup netu. Njen user je Ixa a broj telefona je 064 1650892
Nadam se da cemo se uskoro sastati.

Cao svima. Hej Gorane, konacno dodjoh do nekog sredstva komunikacije (dosla sam u internet kafe). Izgubila sam halo karticu. Uzas. Nadam se da ces da procitas ovo. Rado bih te zvala, ali sada stvarno nemam ama bas ni jedno sredstvo komunikacije. Cak su mi i fixni potpuno iskljucili pa sada ljudi ne mogu vise ni mene da zovu (ranije ja nisam mogla nikoga da zovem, ali su mene mogli). Eto, to je sve. Samo nemoj da mislis da necu da zovem, ili da odustajem!

Zdravo Ixa! Nema frke, vazno je da si se javila. Zao mi je za karticu ali vidis da se ipak nismo "izgubili".
Da li ti se javljao Marko? Ako nije, to je verovatno zbog kartice.
A kako sada ja tebe da zovem kada nemam tvoj broj? Moj broj znas ili da ti ponovo saljem? Zapravo, tu je negde medju mojim postovima.
Kao sto vidis, ovaj forum je potpuno zamro. Nemam predstavu kako da se mrdnemo sa mrtve tacke.
Imas neki predlog?

Evo prijavljujem se i ja, moja adresa je aurora1@absolutok.net, pa pisite! Nemojte da se brinete zbog slabog odziva ljudi.Ja bih se i sastala sa vama, ali bas i nisam blizu Beograda,pa mi je to mali problem. Bez obzira na to, zelela bih da vam se prikljucim, makar ovako izdaleka. Sto se sastajanja tice, u oktobru polazim na fax u Beogradu, pa cu se i sastati sa vama. Imala sam dosta losih iskustava sa sastancima tog tipa(malo ljudi dodje, ili rade sve iz nekih pogresnih razloga, a nisu stvarno dosli da rade nego da pricaju, pa ja onda ispadoh luda sto stvarno zelim da radim!Mozda za pocetak treba da se upoznamo ovako preko neta i organizujemo, prebrojimo, okupimo sto vise ljudi, osmislimo vodjstvo...sve to moze i preko neta i telefona!

Oooo, pa ja sam mislio da je moj topic tj. ideja totalno zamrla. Bas mi je drago da jos uvek ima nekoga ko je za ovu vrstu akcije. Jeste, za sada nas je stvarno malo (i kao da nas je sve manje) ali nema veze. Vazno je da probamo.
Mislim da si u pravu: prvo malo upoznavanje preko neta i telefona pa onda eventualno "osnivacka skupstina".
Ipak, sto se mene tice, ja sam na odmoru do 20.08. tako da necu biti u Beogradu bas kao ni ti. Ostavimo to za septembar. Moj broj telefona je u nekom od prethodnih postova, a ako ga ne nadjes, poslacu ponovo a onda cu ti poslati i Ixin broj.
Bilo bi dobro da u medjuvremenu kontaktiras i tipa pod nick-om MARKO1234. Mozda je jos zaiteresovan za ovu ideju.

Izgleda da malo kasnim sa prijavom, ali ko je na forumu citao moje poruke video je vec da sam zagrizeni ekolog i čini mi se odavno borac sa vetrenjacama ... :)
Ali tu sam sa vama !
Daleko od Beograda , ali da budem u toku i na broju.
Cao!

Naravno da znaci. Sto nas je vise imamo vece sanse da nesto uradimo. Jos samo da se organizujemo, upoznamo i definisemo nase ciljeve pa polako da krenemo u akciju.
Kao sto vec rekoh, moj broj sam ostavio u jednom od prethodnih postova a tu je i Ixa i jos par ljudi koje znam. Dakle, kada budete spremni, vi se javite. Ja sam odavno spreman i cekam na istomisljenike!

Back