PREDLOG!!!

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pitam se zasto uopste gubimo vreme raspravljajuci o ovim temama. Pocinjem sve vise da sumnjam u ono sto pricam i jos vise u ono za sta se borim. Sedim pre par dana na niskom keju i vidim radnika gradske cistoce kako skuplja gomilu plasticnih flasa taman kada sam hteo da pohvalim to sto svoj posao obavlja krajnje savesno, a on je sve te flase bacio ,zamislite, u reku.....Ostao sam bez testa....!

To je strasno i sasvim je normalno da nekoga pokoleba. Za ne povjerovati! Jednom mi se dogodilo da, posto sam bila jako nervozna i povrijedjena iz nekih privatnih razloga, bacim neki papir iz revolta. Pazi, ja se kajem i bacam papir iskljucivo u afektu, a tip koji radi u gradskoj CISTOCI mirno baca flase u rijeku... Nemam komentara. Opet ako svi odustanemo i kazemo da ne mozemo protiv takvih kretena, gdje to vodi? Naprosto postajemo saucesnici u tome sto bih ja mirne duse nazvala, prekrsajem!

Nisam sigurna da li si ti ona ista osoba koja je pominjala koncert jer nisi registrovan, mada pretpostavljam da jesi i zelim da te ta zelja drzi uprkos svemu. Vjerovatno je to bilo neprijatno iznenadjenje, ali meni sasvim ocekivano. Zivim u tzv. ekoloskoj drzavi i kupim kese po moru dok plivam i rezem se na limenku u sumi i gledam kako tip ozbacuje flasu iz svog vozila u travu u mom naselju koje se nalazi pored divne sume... Sta da ti kazem. Puno pozdrava jednom od rijetkih koij znaju cemu moramo biti zahvalni za to sto disemo!!!

Hvala javascript:emoticon(':D') celog zivota se borim sa vetrenjacama javascript:emoticon(':?') ali me to i dalje ispunjava.
ps : Imam problema sa racunarom pa nisam u mogicnosti da se registrujem. Za par dana obaram sistem i nadam se da ce se to srediti.

kad vidim nekoga kako baca papir...il slichno.....opomenem ga.....trudim se da ga pogledam ....ko mentalno retardiranog....onako....puno saosetjanja....a rado bi mu nabio papir u pupak!......od mene dosta

Back