To je strasno i sasvim je normalno da nekoga pokoleba. Za ne povjerovati! Jednom mi se dogodilo da, posto sam bila jako nervozna i povrijedjena iz nekih privatnih razloga, bacim neki papir iz revolta. Pazi, ja se kajem i bacam papir iskljucivo u afektu, a tip koji radi u gradskoj CISTOCI mirno baca flase u rijeku... Nemam komentara. Opet ako svi odustanemo i kazemo da ne mozemo protiv takvih kretena, gdje to vodi? Naprosto postajemo saucesnici u tome sto bih ja mirne duse nazvala, prekrsajem!
Nisam sigurna da li si ti ona ista osoba koja je pominjala koncert jer nisi registrovan, mada pretpostavljam da jesi i zelim da te ta zelja drzi uprkos svemu. Vjerovatno je to bilo neprijatno iznenadjenje, ali meni sasvim ocekivano. Zivim u tzv. ekoloskoj drzavi i kupim kese po moru dok plivam i rezem se na limenku u sumi i gledam kako tip ozbacuje flasu iz svog vozila u travu u mom naselju koje se nalazi pored divne sume... Sta da ti kazem. Puno pozdrava jednom od rijetkih koij znaju cemu moramo biti zahvalni za to sto disemo!!!