Предлог

Управо због овога прецизно изрченог у горњем посту не сме да се ђути и прави луд. :rtfm:
pa jel vidis da je taj rimokatolicki arhiepiskop ekskomuniciran, kaze naslov "pobunjenik"?
al ja ko reko, zasto da ih ne osolimo sa njime, ako smo i ranije vec culi od drugih, te trandze su bas popularne
plus, ja sam na drugoj strani politickog spektra, pa i po tom osnovu zasto da se ovi ne osole
imao i aljek musliu mikanu trandzu bese?
pa posolite i njega, ne rece sta je radio nasamo sa makronom
OGANJ BRE PAKLENI ZA SVE!

Poslednja izmena:
pa jel vidis da je taj rimokatolicki arhiepiskop ekskomuniciran, kaze naslov "pobunjenik"?
al ja ko reko, zasto da ih ne osolimo sa njime, ako smo i ranije vec culi od drugih, te trandze su bas popularne
plus, ja sam na drugoj strani politickog spektra, pa i po tom osnovu zasto da se ovi ne osole
imao i aljek musliu mikanu trandzu bese?
pa posolite i njega, ne rece sta je radio nasamo sa makronom
OGANJ BRE PAKLENI ZA SVE!
То су разлози зашто сам и покренуо ову тему

Luzerski snovi.

****носцев tu sais combien on t'aime ma chérie :heart:

Opening-Ceremony.jpg

A ti i postavljač teme, rođeni Jugosloveni a onda tranSrbi.

Tranzicija nije dobro prošla, baš je bolno.
ŽUTI šupci primenili "ukrajinsku privatizaciju" na koju je Vošington upozoravao da je štetočinsko lopovska i katastrofalna po državu i narod
ŽUTI šupci nisu hteli to da prenesu preko svojih medija
ŽUTI šupci dobili po prstima 2003-će od MMF-a kad su lopovi iz MMF-a videli da ima većih sotona i monstruma od ovih sa Zapada

Наша олимпијска репрезентација је имала још један разлог да се спакује и дође кући, чак и без ове скаредне представе захваљујући олуци организатора шиптарски спортисти наступају самостално као да долазе из неке државе. Повраћа ми се од нашег понашања !!!:bljak:

Французи са Олимпијадом срљају из бруке у бруку! Такмичење у триатлону не може да се одржи због загађености Сене упркос напорима да се река очисти !!!

Back