Предлог

Сви ви апсолутни социјални и економски лузери волите да сањате нуклеарну апокалипсу, ко би знао зашто.
ne, ti samo glumis, jer je jasno da engleski msm kao i americki imaju taj nuklearno apokalipticni narativ, dok nato generali preciziraju 5 godina do rata sa rusijom, onda nuklearni, doomsday casovnik itd

edit: ko ovo sanja?

„Форбс“: На Блиском истоку ће избити велики рат који ће увући и Русију!

ako tramp kaze da samo on moze da spreci ww3, ko ga onda sanja? i sad ti meni podvaljujes, a zapravo samo glumis
Шалим се, јасно је зашто.
p.s. dzegerka je bar imala stila, ti si samo los glumac, dok ja pokusavam da budem duhovit ponekad, ali eto ne uspeva mi, mozda si me shvatio ozbiljno da ce da te nema zaista? ko ce vas znati...

ajde kako ja nesto sanjam, ako to pisu svi zapadni msm? odaberi ti zapoadni medij, pa da trazim i dokazem ti da to oni sanjaju,a ne ja, po tebi luzer

Poslednja izmena:
jel trazite rat sa rusijom, nema medija na kom ga ne najavljujete, punite strahom "pucanstvo" kao za vreme korone? pa sta je problem onda? evo, obecavam da cemo vas ozaliti mi ameri, ali necemo se upustati u nukl. apokalipsu, nju ostavljamo evropi, da vidi kako i sta ce sa rusijom; mi se sa trampom odjavljujemo iz natoa, vens vp je istog stanovista, sad nema da omane plan

Ја сам у уводу предложио да Србија повуче своје спортисте са Олимпијских игара.О томе нико ни речи! Шта нам то говори о нама ?
Čekaj, ceremonija otvaranja je bila u petak??? A ti nakon što su juče i danas skoro svi izgubili (osim vaterpolista i đokovića), tražiš povlačenje?

После данашње отварања Олимпијских игара у Паризу да Србија повуче наше спортисте коико одмах !
Čoveče o čemu ti govoriš? Pa nama je do skoro premijer države bio takva pojava. Ipak to predstavlja srpski narod jer su babe trčale da je glasaju i u kampanji se slikali s njom na pijaci

Ја сам у уводу предложио да Србија повуче своје спортисте са Олимпијских игара.О томе нико ни речи! Шта нам то говори о нама ?
Pa sta da kazemo kad se ne pitamo?

Da kazemo "vazi", kao sto smo i rekli precutno davanjem podrske, lajkova, sigurno da oni nece biti povuceni.

Благо теби, ти имаш оправдање за ћутање мешајући бабе и жабе.
Kako meša babe i žabe? Brnabić eks predsednica Vlade, sada predsednica skupštine, živi i živeće u državnoj vili, ima dete u braku sa ženom. Azdejković takođe jedan od naprednjaka, u UO javnog servisa (ne znam da li je još tu). O broju gejeva i lezbejki koji nisu javno deklarisani možemo samo da pretpostavljamo. Tu je ona priča o nekakvoj bivšoj mup sekretarki kao lezbejki, zaboravila sam kako se zove. Tabloidi su onomad pisali da je lezbejka.
Bukvalno najgej vlast koju je Srbija ikad imala ali satanizam na OI, molim te.
Čim dobijemo prvo zlato ima da tražiš da se povuče ovaj predlog.

Kako meša babe i žabe? Brnabić eks predsednica Vlade, sada predsednica skupštine, živi i živeće u državnoj vili, ima dete u braku sa ženom. Azdejković takođe jedan od naprednjaka, u UO javnog servisa (ne znam da li je još tu). O broju gejeva i lezbejki koji nisu javno deklarisani možemo samo da pretpostavljamo. Tu je ona priča o nekakvoj bivšoj mup sekretarki kao lezbejki, zaboravila sam kako se zove. Tabloidi su onomad pisali da je lezbejka.
Bukvalno najgej vlast koju je Srbija ikad imala ali satanizam na OI, molim te.
Čim dobijemo prvo zlato ima da tražiš da se povuče ovaj predlog.
То је све тако како кажеш све то се не да пореди са овим што се дешава у Паризу . То је сасвим другачији ниво догађања. Она од тога није правила државни догађај пар екселанс за читав свет.

SLOBODA,BRATSTVO,JEDNAKOST...Moto francuske revolucije i FRANCUSKE.
Nisu sve zemlje iste,od zatucanih serijata preko patriota kriminalaca do kvazi liberala.
Zemlja u kojoj LE PEN kuca na vrata zeli da se predstavi drugacije nego sto je realno stanje u drzavi. Mi svakako nismo kvalifikovani da moralisemo.
Mada su preterali sa tajnom vecerom.Nepotrebna provokacija koju su zeleli da posto poto budu posebni,ono sa Senom je ok,da ukljuce ceo grad a ne samo stadion.

nije ti to vojska pa da je povlacis, ni diplomatija

neka ih biju za svoju dusu, sta srbija ima veze i odakle vam uopste ideja da srbija treba da ulaze u sport? ko je talenat njegiova stvar, sta drzava ima od ulaganja slanja ili povlacenja sportista? to su gluposti! drzava treba da ulaze u siroke narodne mase, sta koga boli ona stvar za sport? ma vama su oprali pamet jos odavno, kao i starim ggrcima, ej bre taj je crko koji je istrcao maraton! i sad fydbaleri samo padaju bre, kao muve... halo, ne davati ni centa vise za sport, imas livadu pa trci za loptom, ili asfalt imas kos pa ubacuj, ili budi m. milosevic, pa vozi reli, sta prosecan srbin ima od toga? NISTA!

da se ulaze u infrastrukturu, pa ce makar nafo da tera tenkove po srbiji, a n4 da iskacu vagoni, a brze pruge od kad se prave? ocete havariju, da vam tinto prospe kiselinu? PRUGE, A NE SPORT! ej ocete stadion, a jel cete da ga mazete na leba, eno covek kaze nema pare za svo meso, a mozda bi pojeo

pojeli ga stadioni i sport
zabole nas i za sport i za olimpijadu satanista, i nacisti su imali olimpijadu i? PUKLI SU!

SLOBODA,BRATSTVO,JEDNAKOST...Moto francuske revolucije i FRANCUSKE.
Nisu sve zemlje iste,od zatucanih serijata preko patriota kriminalaca do kvazi liberala.
Zemlja u kojoj LE PEN kuca na vrata zeli da se predstavi drugacije nego sto je realno stanje u drzavi. Mi svakako nismo kvalifikovani da moralisemo.
Mada su preterali sa tajnom vecerom.Nepotrebna provokacija koju su zeleli da posto poto budu posebni,ono sa Senom je ok,da ukljuce ceo grad a ne samo stadion.
Sendvičaru ne zaboravi da su ti prikriveni transfašisti bombardovali srbiju 1999e godine.

jel trazite rat sa rusijom, nema medija na kom ga ne najavljujete, punite strahom "pucanstvo" kao za vreme korone? pa sta je problem onda? evo, obecavam da cemo vas ozaliti mi ameri, ali necemo se upustati u nukl. apokalipsu, nju ostavljamo evropi, da vidi kako i sta ce sa rusijom; mi se sa trampom odjavljujemo iz natoa, vens vp je istog stanovista, sad nema da omane plan
Cak i da Rusija osvoji brzim napadom celu Evropu, cime ce da je drzi i upravlja?

Ne ide zivot bas onako kako ga zamislja general tenkista na Akademiji.

Cak su ti po pesadiji i tenkovima najgluplji u vojsci; zato ih artiljerci ne podnose, jer su mnogo glupi, i ne znaju nista.

Odmah prepoznas oficira u penziji- ako i dalje lupa o vojsci, taj sigurno nije artiljerac/PVO/avijacija, nego neki pesadinac/tenkista. Ovi prvi su inteligentniji i vojska im se smucila. Ovi drugi su budale.

Upoznate Tomasa Džolija, direktora ceremonije otvaranja Olimpijskih Igara u PARIZU odgovornog za BLASFEMIJU I SATANIZAM​

Tomas Džoli je homoseksualac i Jevrejin po veri, francuski je glumac i umetnički direktor La Piccola Familia, pozorišne grupe koju je osnovao u Ruanu 2006.

Nulta Tačka vam donosi detalje o tome ko je Tomas Džoli umetnički direktor ceremonije otvaranja Olimpijskih igara u Parizu 2024.

42-godišnji Tomas Džoli rođen je 1. februara 1982. godine u jevrejskoj porodici dok je uporedu i pripadnik LGBTQ populacije.
Ovo je verovatno najambicioznija ceremonija otvaranja Olimpijade ikada a posebnu pažnju privlači i to što je na ovoj ceremoniji ako je možemo tako nazvati prikazano nekoliko segmenata koji su prosto neprihvatljivi.

Ceremonija otvaranja OI “Spektakularni LGBTQ događaj”​

mejns.jpg

Back