- Poruka
- 66.662
Анђелија , не ради се о Евровизији , него о отварању Олимпијских игара у Паризу.Ovakva je Evrovizija poslednjih 10 godina, ne znam zasto se cudite sa ovim
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Анђелија , не ради се о Евровизији , него о отварању Олимпијских игара у Паризу.Ovakva je Evrovizija poslednjih 10 godina, ne znam zasto se cudite sa ovim
ne, ti samo glumis, jer je jasno da engleski msm kao i americki imaju taj nuklearno apokalipticni narativ, dok nato generali preciziraju 5 godina do rata sa rusijom, onda nuklearni, doomsday casovnik itdСви ви апсолутни социјални и економски лузери волите да сањате нуклеарну апокалипсу, ко би знао зашто.
p.s. dzegerka je bar imala stila, ti si samo los glumac, dok ja pokusavam da budem duhovit ponekad, ali eto ne uspeva mi, mozda si me shvatio ozbiljno da ce da te nema zaista? ko ce vas znati...Шалим се, јасно је зашто.
Čekaj, ceremonija otvaranja je bila u petak??? A ti nakon što su juče i danas skoro svi izgubili (osim vaterpolista i đokovića), tražiš povlačenje?Ја сам у уводу предложио да Србија повуче своје спортисте са Олимпијских игара.О томе нико ни речи! Шта нам то говори о нама ?
А ти још увек верујеш да се на овим Олимпијским играма ради о спору ?Čekaj, ceremonija otvaranja je bila u petak??? A ti nakon što su juče i danas skoro svi izgubili (osim vaterpolista i đokovića), tražiš povlačenje?
Čoveče o čemu ti govoriš? Pa nama je do skoro premijer države bio takva pojava. Ipak to predstavlja srpski narod jer su babe trčale da je glasaju i u kampanji se slikali s njom na pijaciПосле данашње отварања Олимпијских игара у Паризу да Србија повуче наше спортисте коико одмах !
Благо теби, ти имаш оправдање за ћутање мешајући бабе и жабе.Čoveče o čemu ti govoriš? Pa nama je do skoro premijer države bio takva pojava. Ipak to predstavlja srpski narod jer su babe trčale da je glasaju i u kampanji se slikali s njom na pijaci
Pa sta da kazemo kad se ne pitamo?Ја сам у уводу предложио да Србија повуче своје спортисте са Олимпијских игара.О томе нико ни речи! Шта нам то говори о нама ?
Kako meša babe i žabe? Brnabić eks predsednica Vlade, sada predsednica skupštine, živi i živeće u državnoj vili, ima dete u braku sa ženom. Azdejković takođe jedan od naprednjaka, u UO javnog servisa (ne znam da li je još tu). O broju gejeva i lezbejki koji nisu javno deklarisani možemo samo da pretpostavljamo. Tu je ona priča o nekakvoj bivšoj mup sekretarki kao lezbejki, zaboravila sam kako se zove. Tabloidi su onomad pisali da je lezbejka.Благо теби, ти имаш оправдање за ћутање мешајући бабе и жабе.
То је све тако како кажеш све то се не да пореди са овим што се дешава у Паризу . То је сасвим другачији ниво догађања. Она од тога није правила државни догађај пар екселанс за читав свет.Kako meša babe i žabe? Brnabić eks predsednica Vlade, sada predsednica skupštine, živi i živeće u državnoj vili, ima dete u braku sa ženom. Azdejković takođe jedan od naprednjaka, u UO javnog servisa (ne znam da li je još tu). O broju gejeva i lezbejki koji nisu javno deklarisani možemo samo da pretpostavljamo. Tu je ona priča o nekakvoj bivšoj mup sekretarki kao lezbejki, zaboravila sam kako se zove. Tabloidi su onomad pisali da je lezbejka.
Bukvalno najgej vlast koju je Srbija ikad imala ali satanizam na OI, molim te.
Čim dobijemo prvo zlato ima da tražiš da se povuče ovaj predlog.
I šta govoriš o ovom performansu?
Оно што сам рекао да је то скаредна и увредљива манифестација од које се треба оградити и бојкотовати је.на државном нивоу.I šta govoriš o ovom performansu?
nije ti to vojska pa da je povlacis, ni diplomatijaЈа сам у уводу предложио да Србија повуче своје спортисте са Олимпијских игара.О томе нико ни речи! Шта нам то говори о нама ?
Sendvičaru ne zaboravi da su ti prikriveni transfašisti bombardovali srbiju 1999e godine.SLOBODA,BRATSTVO,JEDNAKOST...Moto francuske revolucije i FRANCUSKE.
Nisu sve zemlje iste,od zatucanih serijata preko patriota kriminalaca do kvazi liberala.
Zemlja u kojoj LE PEN kuca na vrata zeli da se predstavi drugacije nego sto je realno stanje u drzavi. Mi svakako nismo kvalifikovani da moralisemo.
Mada su preterali sa tajnom vecerom.Nepotrebna provokacija koju su zeleli da posto poto budu posebni,ono sa Senom je ok,da ukljuce ceo grad a ne samo stadion.
Cak i da Rusija osvoji brzim napadom celu Evropu, cime ce da je drzi i upravlja?jel trazite rat sa rusijom, nema medija na kom ga ne najavljujete, punite strahom "pucanstvo" kao za vreme korone? pa sta je problem onda? evo, obecavam da cemo vas ozaliti mi ameri, ali necemo se upustati u nukl. apokalipsu, nju ostavljamo evropi, da vidi kako i sta ce sa rusijom; mi se sa trampom odjavljujemo iz natoa, vens vp je istog stanovista, sad nema da omane plan
После данашње отварања Олимпијских игара у Паризу да Србија повуче наше спортисте коико одмах !
Ko se čudiOvakva je Evrovizija poslednjih 10 godina, ne znam zasto se cudite sa ovim