Predlog za poslovne

Po meni je sasvim nebitno biti kremiran, sahranjen... Kad dusa napusti covekovo telo, napustila je i nema nazad, idete na onaj svet i tamo cekate sud sta cete i kako cete dalje!
Vasa dusa nastavlja dalje! Vase telo, nestaje!

Pa, ni ja ne vidim neku razliku u onome gde će duša, ali pop neće da te sahrani ako si kremiran. Oni se vode onim "I Gospod stvori čoveka po naličju svojemu", pa to tumače kao uvredu samog Boga.
Na, kraju krajeva, da je to baš toliki greh, onda u raju ne bi bilo nijednog Indusa.
Ali, eto... Ja bih voleo da me sveštenik isprati molitvom na onaj svet, pa zato...

Pa, ni ja ne vidim neku razliku u onome gde će duša, ali pop neće da te sahrani ako si kremiran. Oni se vode onim "I Gospod stvori čoveka po naličju svojemu", pa to tumače kao uvredu samog Boga.
Na, kraju krajeva, da je to baš toliki greh, onda u raju ne bi bilo nijednog Indusa.
Ali, eto... Ja bih voleo da me sveštenik isprati molitvom na onaj svet, pa zato...

Pah, ne moze pop za tebe iskupiti i okajati tvoje grehe nakon smrti, ne verujem da bi on nesto tu promenio, najbolje je otici na ispovedanje pre smrti, a ne traziti od njega da recituje na shrani...
Trebas biti dovoljno zreo za zivota da ne zavisis u zadnjem momentu od necije molitve!

Back