Ja dobih "OPOMENU " od Gvozdenog ha ha ha... A sta je sa ovima koji podrzavaju NEZAVISNOST KOSOVA gvozdeni to nije po ZAKONU dozvoljeno ni nasem ni INTERNACIONALNOM a to sto ja sam napisao JESTE!
JA SAM SRBIN i ovo je SRBSKI FORUM ili da ti napisem mozda "SRPSKI" da se nebi slucajno neko pobunio,interesuje me kako opominjes NE SRBE koji vrse VREDJANJE SRBSKOG DOSTOJANSTVA i koji zagovaraju "KRADJU-OTIMACINU-" srbske zemlje?
Jer dajes i njima isto opomene ili samo SRBIMA,koji su za SRBIJU!
A i da ti kazem,neznam ciji INTERES zastupate ali nesto SRBSKI hm...? pitajte se! Idi kod Ujaka ili MUslimovica pa reci nesto o Srbima pa vidi sta ce da bude a VI nesto neko <Bratstvo i Jedinstvo> da niste i vi mozda "JUGOSLOVENI" kao OLIVER DULIC?
Ja nikoga nisam VREDJAO ali stojim iza toga sto sam rekao i ponavljam" Sve Albance treba proterati za ALBANIJU" ja neudjoh u njihovu zemlju a oni u MOJU "DA",ja neotimam njihovo oni moje "DA" ako nekome nije drago da CITA sto sam napisao neka NECITA!
A te vajne "DEMOKRATE" po SRBIJI koji nezna sta da kaze na napisano nego IZIGRAVA PAMETNJAKOVICA po pravopisu,ja se IZVINJAVAM NISAM PROFESOR i nerazmisljam dali i kako vec sta sam reko je vazno da se razume.Jer ako ja napisem "SRBSKI a ne SRPSKI" imam razloga i nema volje da ga nekim K*reteni*ma objasnjavam svaki put sto je belo belo a ne Bijelo,OK! E sad kad takvi pocnu da S*er*u radi toga a ne radi teme,onda sa takvima kod nas u regionu bi mu bilo po KRATKOM.
Jer ovde se govori o temama koje imaju VAZNOSTI po neciji ZIVOT!
Ja se IZVINJAVAM ali ja nepisem ovo zajebancije radi,... istina kretena nikad malo ali treba im objasniti i nedozvoliti da zaludjuju MOJ-NAS NAROD!
toliko od mene!
ps. ja nemam nista protiv Siptara,Ujkica i muslimovica koji nam se S*prda*ju i provociraju na ha ha ha..."DEMOKRATSKI NACIN" ali imam protiv nasih SRBA to jest NEsrba koji to rade" nemam ja nista protiv neka idu iz SRBIJE gde god HOCE -USA,EU mozda cak i ALBANIJU-ali Srbija im je MALA da bi u njoj bili! Ako nesto gresim neka mi neko kaze sta!
Ja sam SRBIN i za SRBIJU sam,nisam za ratove ali ako neko otima i ubija moj NAROD kao sto cine neka znaju da cu im isto cak i deset puta gore vratiti-oko za oko-
Pomoz Bog braco SRBI!
i Bog nam pomogo u ovim TESKIM trenucima IZDAJICA NA SVE STRANE PAZITE SE!