ПРЕДЛОГ ВЛАДИ СРБИЈЕ "Шта чинити..."

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa meni nije drago sto se Kosovo otcepljuje ustvari zabole me za isto al ne vidim kako bi kaznjavali nekoga zato sto mu je licno drago i nedrago zbog necega , zar to nije subjektivno osecanje ?
A moj subjektivni osećaj je da si ti jedno obično egoistično, samoživo go*no.
Zbog takvih treba i Novi Sad da doživi sudbinu Kosova....na žalost.

Ja dobih "OPOMENU " od Gvozdenog ha ha ha... A sta je sa ovima koji podrzavaju NEZAVISNOST KOSOVA gvozdeni to nije po ZAKONU dozvoljeno ni nasem ni INTERNACIONALNOM a to sto ja sam napisao JESTE!
JA SAM SRBIN i ovo je SRBSKI FORUM ili da ti napisem mozda "SRPSKI" da se nebi slucajno neko pobunio,interesuje me kako opominjes NE SRBE koji vrse VREDJANJE SRBSKOG DOSTOJANSTVA i koji zagovaraju "KRADJU-OTIMACINU-" srbske zemlje?
Jer dajes i njima isto opomene ili samo SRBIMA,koji su za SRBIJU!
A i da ti kazem,neznam ciji INTERES zastupate ali nesto SRBSKI hm...? pitajte se! Idi kod Ujaka ili MUslimovica pa reci nesto o Srbima pa vidi sta ce da bude a VI nesto neko <Bratstvo i Jedinstvo> da niste i vi mozda "JUGOSLOVENI" kao OLIVER DULIC?
Ja nikoga nisam VREDJAO ali stojim iza toga sto sam rekao i ponavljam" Sve Albance treba proterati za ALBANIJU" ja neudjoh u njihovu zemlju a oni u MOJU "DA",ja neotimam njihovo oni moje "DA" ako nekome nije drago da CITA sto sam napisao neka NECITA!
A te vajne "DEMOKRATE" po SRBIJI koji nezna sta da kaze na napisano nego IZIGRAVA PAMETNJAKOVICA po pravopisu,ja se IZVINJAVAM NISAM PROFESOR i nerazmisljam dali i kako vec sta sam reko je vazno da se razume.Jer ako ja napisem "SRBSKI a ne SRPSKI" imam razloga i nema volje da ga nekim K*reteni*ma objasnjavam svaki put sto je belo belo a ne Bijelo,OK! E sad kad takvi pocnu da S*er*u radi toga a ne radi teme,onda sa takvima kod nas u regionu bi mu bilo po KRATKOM.
Jer ovde se govori o temama koje imaju VAZNOSTI po neciji ZIVOT!
Ja se IZVINJAVAM ali ja nepisem ovo zajebancije radi,... istina kretena nikad malo ali treba im objasniti i nedozvoliti da zaludjuju MOJ-NAS NAROD!
toliko od mene!
ps. ja nemam nista protiv Siptara,Ujkica i muslimovica koji nam se S*prda*ju i provociraju na ha ha ha..."DEMOKRATSKI NACIN" ali imam protiv nasih SRBA to jest NEsrba koji to rade" nemam ja nista protiv neka idu iz SRBIJE gde god HOCE -USA,EU mozda cak i ALBANIJU-ali Srbija im je MALA da bi u njoj bili! Ako nesto gresim neka mi neko kaze sta!
Ja sam SRBIN i za SRBIJU sam,nisam za ratove ali ako neko otima i ubija moj NAROD kao sto cine neka znaju da cu im isto cak i deset puta gore vratiti-oko za oko-
Pomoz Bog braco SRBI!
i Bog nam pomogo u ovim TESKIM trenucima IZDAJICA NA SVE STRANE PAZITE SE!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back