gost 358859
Poznat
- Poruka
- 7.403
Blago tebi. Banja..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvini Redzina nisam mogao da odolim![]()
ma breeeeejel ridje pirgava, mis'?
Samo se vi sprdajte sa sirotinjom..![]()
Samo se vi sprdajte sa sirotinjom..![]()
kako te nije sramota da ukrades nik?
Zato što sam besramna...
Može biti vrlo lako od nedostatka cinka...Već smo shvatili da sam ružna, ali šta nismo?! To da mi je kosa spaljena i tako da više tu svoju ne tako lepu pojavu ne mogu skrivati svojom tankom kosom. Okrugla glava mi mnogo otežava pronalazak frizure. Je l' imate neki predlog? Znači imamo: okruglu glavu, tanku kosu, spaljenu kosu. Želimo: ok frizuru, odstranjivanje spaljene kose.
Molim da se tema ne prebacuje, pošto ovde ipak obitavaju oni čije mišljenje želim čuti.
Hvala.
Već smo shvatili da sam ružna, ali šta nismo?! To da mi je kosa spaljena i tako da više tu svoju ne tako lepu pojavu ne mogu skrivati svojom tankom kosom. Okrugla glava mi mnogo otežava pronalazak frizure. Je l' imate neki predlog? Znači imamo: okruglu glavu, tanku kosu, spaljenu kosu. Želimo: ok frizuru, odstranjivanje spaljene kose.
Molim da se tema ne prebacuje, pošto ovde ipak obitavaju oni čije mišljenje želim čuti.
Hvala.
Netačno.Od ukupne lepote žene najmanje je važna
fizička lepota.
Jedina prednost je što lepe
žene startuje više muškaraca,
ali ona nikad nezna da li prišao
samo zato što je lepa,
Ako te muškarac zavoli takvu kakva si,
ti su prave, dugoročne veze.
Zvuči kao čovek koji je zavoleo lepu ženu, pa posle počeo ceniti i neke njene druge kvalitete![]()