Predlog cenjenih forumaša

gost 358859

Poznat
Poruka
7.403
Već smo shvatili da sam ružna, ali šta nismo?! To da mi je kosa spaljena i tako da više tu svoju ne tako lepu pojavu ne mogu skrivati svojom tankom kosom. Okrugla glava mi mnogo otežava pronalazak frizure. Je l' imate neki predlog? Znači imamo: okruglu glavu, tanku kosu, spaljenu kosu. Želimo: ok frizuru, odstranjivanje spaljene kose.
Molim da se tema ne prebacuje, pošto ovde ipak obitavaju oni čije mišljenje želim čuti.
Hvala.

:heart2:
bald.jpg

Već smo shvatili da sam ružna, ali šta nismo?! To da mi je kosa spaljena i tako da više tu svoju ne tako lepu pojavu ne mogu skrivati svojom tankom kosom. Okrugla glava mi mnogo otežava pronalazak frizure. Je l' imate neki predlog? Znači imamo: okruglu glavu, tanku kosu, spaljenu kosu. Želimo: ok frizuru, odstranjivanje spaljene kose.
Molim da se tema ne prebacuje, pošto ovde ipak obitavaju oni čije mišljenje želim čuti.
Hvala.

A da hodas sa cilindrom/ sesirom?

Hvala.

2-jednostavne-frizure-za-kratku-kosu-55054-825x550-201310161115.jpg

mada volio bih da te vidim ...

Hvala.

Ja nisam.

Da li si probala sa kracom kosom?
Neke devojke i zene tako odlicno izgledaju.

kupi periku i problem resen.

Otkud mi pare za periku kralju... i kad si već tu, što te nema na skajpu i što si ugasio pp??

- - - - - - - - - -

Ja nisam.

Da li si probala sa kracom kosom?
Neke devojke i zene tako odlicno izgledaju.
Jesam i navukla traume. Dobro se sećam. Bila sam drugi razred osnovne škole, sredila se, obukla svoju žutu suknju na preklop i krenula u školu da pokažem svima da sređenost i lepota ne isključuju pamet. Na terenu su bili neki stariji momci, tipa četvrti kojima je lopta otišla u mom pravcu.Onda sam čula sledeće: Dečko, aj nam dobaci loptu. Tako se moja karijera sa suknjama i kratkom kosom završila.

- - - - - - - - - -

Zena hoce van, to je rekvizit za sex :malav:

Bravo, neki ljudi nikad ne kapiraju suštinu. Papirne kese samo u spavaćoj sobi i u misionarskoj pozi!!

- - - - - - - - - -

Šta fali skinsima? :lol:

Evo može ovako nešto:

england4.jpg

england5.jpg
Lepim skinsima ništa. Ružnima sex.

Jesam i navukla traume. Dobro se sećam. Bila sam drugi razred osnovne škole, sredila se, obukla svoju žutu suknju na preklop i krenula u školu da pokažem svima da sređenost i lepota ne isključuju pamet. Na terenu su bili neki stariji momci, tipa četvrti kojima je lopta otišla u mom pravcu.Onda sam čula sledeće: Dečko, aj nam dobaci loptu. Tako se moja karijera sa suknjama i kratkom kosom završila.

Zavrsila si valjda osnovnu skolu, probaj ponovo.
Rekla si da ti je kosa losa i time ne verujem da ces puno izgubiti. Ako se ne varam raste oko 1 cm mesecno i brzo ce porasti na srednje kratku duzinu.
Treba joj oko 3-4 godine da predje polovinu ledja.

- - - - - - - - - -

Da li si 100% sigurna u to da si ruzna?
Metni sliku negde da proverimo tvoju tvrdnju.

Zavrsila si valjda osnovnu skolu, probaj ponovo.
Rekla si da ti je kosa losa i time ne verujem da ces puno izgubiti. Ako se ne varam raste oko 1 cm mesecno i brzo ce porasti na srednje kratku duzinu.
Treba joj oko 3-4 godine da predje polovinu ledja.

- - - - - - - - - -

Da li si 100% sigurna u to da si ruzna?
Metni sliku negde da proverimo tvoju tvrdnju.

Pa jesam jedva... meni kosa sporo raste, manje od 1 cm mesečno. Mada dok sam bila plavuša rasla je više iz inata.
Je l' ti to hoćeš reći da ja lažem??

- - - - - - - - - -

Razmisli o ovome, ali ozbiljno.:heart2:
120-30619-barock-peruecke_1.jpg

Nemam mladež da mi se uklopi.

Otkud mi pare za periku kralju... i kad si već tu, što te nema na skajpu i što si ugasio pp??

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Bravo, neki ljudi nikad ne kapiraju suštinu. Papirne kese samo u spavaćoj sobi i u misionarskoj pozi!!

- - - - - - - - - -

sto? bas bi bila slatka sa kesom na glavi i...kreativna. :mrgreen: jos ako i broj napises na kesi ko sto je predlozio kolega esh, vrata ce ti svuda biti otvorena, narocito vrata u lazi :zcepanje:

- - - - - - - - - -

izadji gola na ulicu, niko ti friz nece ni primetiti...
eventualno onaj dole...:lol:

mozda nema friz dole, a mozda je dole crnka. :lol: onda niko nece verovati da nije prirodna crvenokosa.

Back