Predlažem bojkot;

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dobro, sad bi neko mog'o onoj da kaze nesto tipa "da malo razmisljas, nikada vise ne bi ni pisala jer si odavno procitana..." ali cemu to? to je bzvz... bolje je da se volimo, ili da bojkotujemo!!!
zene, 'ajde da bojkotujete!!! ili mozda blefirate i ne mozete da zivite bez muskog dela foruma?

batka_mija:
dobro, sad bi neko mog'o onoj da kaze nesto tipa "da malo razmisljas, nikada vise ne bi ni pisala jer si odavno procitana..." ali cemu to? to je bzvz... bolje je da se volimo, ili da bojkotujemo!!!
zene, 'ajde da bojkotujete!!! ili mozda blefirate i ne mozete da zivite bez muskog dela foruma?
Koga ne mozes pobijediti, ti mu se pridruzi...
Pametno!

pitam se... da li je bojkot borba... ili je priznanje nekome da ne mozes da se izboris... neka vrsta represije... u svakom slucaju, ovo nije mesto koje bih mogao da nazovem kutkom... kao sto zene mogu da nazovu svoj deo obora... ali zajsta, nekako nemam veze sa savremenim i izbegavam ga sto vise mogu... sta vise, smatram cudniim, to sto je ovakva tema nasla mesto upravo na njemu... cista kontradiktornost... dok ga bojkotujem, cinim to na istom... uzas

Aha, samo kreni onu tvoju priču kako izgleda penis kada mu ogule kožicu... i nema da omaneš.

E, ako ćeš ti da se prijaviš, i ja ću da se prijavim.

Samo mi nejasno gde se random i patak ne prijaviše dosad.

Nisu se prijavljivali, već pravili teme da ih mi prijavimo...

Randomova bila u fazonu, ajd me birajte, ja se nećkam, a posle će bude sami ste tražili.

Prijava: to kad pošalješ na foruminfo@krsta.šta.već, kažeš da oćeš da budeš urednik volonter tu i tu, navedeš svoje kvalitete i Boža, Rasta ili neko već ti odgovori: nemoge!

Back