gost 36952
Elita
- Poruka
- 17.066
Ma moze, ali sto sam talentovana za diplomatijuuuuuuuuuuuu 8)Gljiva zjalelovka:E pa Harmony moze u
Ministarstvo za vere (jel' se tako kaze, ispravite me)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma moze, ali sto sam talentovana za diplomatijuuuuuuuuuuuu 8)Gljiva zjalelovka:E pa Harmony moze u
Ministarstvo za vere (jel' se tako kaze, ispravite me)
Harmony:Ma nesto nam se ne javlja kandidatkinja za predsednicu...
Jel to ona prihvatila kandidaturu ili su je spontano iznedrile siroke narodne mase?![]()
shaddow:Ma radi se o izboru za premijera i predsednika republike.![]()
shaddow:Pa idemo u EU. Moramo i žene da uključimo u politiku. Eto, ja mislim da je Betty na neki način IDEALNA.![]()
La Compadre018:to je u redu........
vanjusica:Kalimero, kalimero - to je nepravda. Ja sada treba da se osecam kao Ceda i LDP jer sam tek od skoro aktivni clan foruma i nisam imala dovoljno vremena i para da se adekvatno predstavim kako sam ja jako naj. Smislite i meni neku funkciju, hocu i ja da budem funkcionerka.
shaddow:Da bi predizborna kamanja bila uspešna, potrebno je da pored svog predloga date i kratko obrazloženje, kao i da plasirate neki izborni slogan - reklama bato.![]()
HELENA33:dakle u anketi koju postavite ja bih volela da vidim sledece nikove za bodovanje... hator, sakal, revolveras, markelja, mistyc, spiritkraft, antontun, mannibals, psiholoq i naravno ovog zenomrsca silversurfer...))
The Legolas:Minon je elita, da ponovim (elita).
a ko je Betty?snis:а где је ту:
Betty
има све квалитете да буде на месту нумеро уно.
minon:...kojom bih funkcijom mogao da te podmitim... 8-)
...reci sta zelis da budes...?
HELENA33:a ko je Betty?![]()