Predator

• Začetnik teme Začetnik teme Kiyko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mislio sam da se igrate, ne znm zašto

1455235852034.jpg

jesi ti predatorka ? :)

Ne. Da bi bio predator potrebna je sposobnost savršene samokotrole nad emocijama.
A njihov saigrač je obično onaj suprotan od njih sa izraženim emotivnim ali nekotrolisanim svetom, senzibilnošću i ranjivošću koju osete kao zver krv. : ))

- - - - - - - - - -

Hejjj hvala..Kiyko..

Konacno sam ukapiro da sam NEPredator..
Ja sam uvek direktan i otvoren..:cmok:
laku noc svima..lepa tema.:ok:

Jesi predator ali druge vrste.

Ne. Da bi bio predator potrebna je sposobnost savršene samokotrole nad emocijama.
A njihov saigrač je obično onaj suprotan od njih sa izraženim emotivnim ali nekotrolisanim svetom, senzibilnošću i ranjivošću koju osete kao zver krv. : ))

- - - - - - - - - -

fino bi se bilo igrati predatora i saigrača :)

- - - - - - - - - -

Zivo me zanima koje..? kad budes imala vremena objasni mi..;)
Sutra,prekosutra..:hvala:

Poslednja izmena:
Tvoja potreba da odredjujes ko moze sta da radi na forumu se kosi sa onim sto ti radis.
Neiskrenost ili ako hoces asimetrija prava koju sebi dozvoljavas svakako se sukobljava sa tvojim mentalnim sposobnostima.
Na svakoj temi ti si uzimala sebi pravo da presudjujes. Iako se slazem sa vecinom tvojih stavova, ne dozvoljavam da ti meni drzis slovo o nacinu ponasanja kada se isto "nepristojno nametljivo " ti ponasas, tacnije "primitivno". Moj nacin je moja stvar, a drzati slovo o tome sa uvredljivim primedbama je primitivno. Ne primitivno, nego dukacko seljacki, ako insistiras.

Ne, tvoj način kao što vidim postaje moja stvar,

pa te samo kratko molim po ko zna koji put

ostruži se sam i prestani da mi dahćeš za rep.

nismo mi u bliskim ortačkim odnosima i nemaš dozvolu

da o detaljima iz mog privatnog života maštaš na glas.

Poslednja izmena:

Oni ne mogu da budu predatori vec samo zrtve ali cesto nisu ni to jer su preslabi pa samim tim nezanimljivi zenskom predatoru.
CUvaj se onih koji to sto je kod ovih stit i skut ne izvlace uopste.

- - - - - - - - - -

a ..da se malo opustimo..:D
Dodje mi da rastrgnem nesto divlje i posebno.;)

To nije opustanje nego uspaljivanje sebe samog konstantno cime se stvaraju uslovi za postojanje seksualnog predatora.

Opet preterujes. Svako od nas ima svoja oruzja. Cinjenica je da je zena emotivno slabija, ta slabost izaziva kod muskarca potrebu da je zastiti, a time otvara svoj gard i dozvoljava zeni da mu pridje.
Koristeci ove prirodne odnose, oni koji ih upoznaju, mogu da ih zloupotrebe, tada postaju predatori, ali ako ne zloupotrebe, onda postaju zrtve, sve do trenutka dok se ne pogodi vreme i jednom i drugom, da im vise nije do toga da s nekim igraju igru, vec da udruze snage za sasvim drugi vid igre, mnogo tezi, koji se zove zivot.

Upravo tako

Ćušneš nogom pa nastaviš put.

Sve dok sama ne poželiš da ga uzmeš od muškarca. Jer tom muškarcu i tek takvom penis je oružje, koje upotrebljava na kraju kao završni čin potpunog osvajanja žene.

Dal je stvarno tako ili ga ona osvojila
Posto je ljudima lakse da skinu gace nego da se ogole predaju i prepuste?

Dal je stvarno tako ili ga ona osvojila
Posto je ljudima lakse da skinu gace nego da se ogole predaju i prepuste?
Pisala sam sa zenske pozicije kako ona vidi muskarca: kao nekog kome zeli da se prepusti sva i u toj fizickoj ravni kao zaokruzenju celine odnosa. Naravno da je i ona njega osvojila i ja bih volela da cujem kako vi vidite to prepustanje i koji je vas osecaj onaj istinski.
Ako se radi o predatoru u ovom negativnom kontekstu onda ga nije osvojila vec on zabada zastavu na vrh a onda hrli ka drugom izaxovu.

Poslednja izmena:
Oni ne mogu da budu predatori vec samo zrtve ali cesto nisu ni to jer su preslabi pa samim tim nezanimljivi zenskom predatoru.
CUvaj se onih koji to sto je kod ovih stit i skut ne izvlace uopste.

- - - - - - - - - -

To nije opustanje nego uspaljivanje sebe samog konstantno cime se stvaraju uslovi za postojanje seksualnog predatora.
To je stvar prirode..
Neko je nezan i mazan..neko oseca da zeli to divlje..
Stvar nagona..za ovo o predatoru neznam.

Back