Kiyko
Domaćin
- Poruka
- 3.993
I ovo je istina. Za igru je potrebno dvoje. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

To je zapravo savršeni muškarac kada odbacimo taj deo da je to igra.
Hipotetički igru odbacimo kao da ne postoji i zapitajmo se zašto je muškarcu koji je stabilne ličnosti tako teško da dostigne tu harizmu i šarm koji tako baca pod noge?
Da li oštećenost u jednom delu ličnosti nagoni igrače da ovu harizmu razviju do neverovatnih visina a razviju je, dok nekom i inteligentnom i harizmatičnom a neoštećenom muškarcu to prosto ne polazi za rukom ili i nema tako ludačku motivaciju?
Ovaj prvi ima neprobojni štit. Ranjivost je ogromna ispod ali štit je sakriva. Žena kroz njega teško vidi šta je ispod. Da li je ispod more topline i ljubavi ili čelična oštrica i praznina?
To je ta tačka na kojoj ona stalno balansira - na ivici tog štita.
Postoje muškarci koji nisu predatori a koji imaju tu harizmu, sposobnost skeniranja i hvatanja i najmanjih znakova nečijeg emotivnog i svakog drugog stanja. Oni ako požele mogu da budu vrhunski predatori. Ali oni su u malom procentu i mogli bi se nazvati muškarcima u pravom smislu te reči. Onim idealnim koliko idealno može postojati.
Smorko je taj predator.Prede vunu.
Skuvo sam sinoc za naredna 3 dana.
Predator je ozenjeni muskarac, koji je "izujedao" svoju zenu, pa bi rado da izujeda jos koju ali da i dalje ostane sa svojom zenom, da joj leci rane. A ove koje naceo, nadaju se da ce njih leciti, medjutim prozdrljivac kao i svaki drugi nastavja da "gricka" i njegovu a i sve ostale ranjene okolo, umisljajuci da je cool, nedostizan i sl.

Ponovicu jes jednom- Kada muskarac igra igre, to je njemu vrsta tog stita kojim brani svoju slabost. On tu cak pre svega brani tu slabost od samog sebe, on sam sebi ne moze da prizna da je slab, a to sa zenom je samo posledica svega toga. Kada se muskarac igra, onda napravi tu neku figuru sebe sa kojom se igra, ona mu super sluzi za distancu od sopstvenog bica, kako zeni, tako i sebi.
Osobine koje prate igranje igrica su - strah, nesloboda, slabost.
Sa druge strane, kada si direktan, ti ne igras igre, to je onda hrabrost. Hrabrost nije nedostatak straha, hrabrost je borba protiv straha. Ogoljavas se jer je to NAJBOLJI nacin da ogolis i 'vidis' drugu stranu. I ako imas cilj da potpuno uzivas u njoj, bices direktan i otvoren.
I opet naglasavam, ovo su neke apsolutne kategorije, dok u stvarnosti svi smo miks. Razlog zasto nas sjebanost i slabost privlaci je taj sto smo i sami sjebani i slabi, ne tako retko. Svi su sjebani i slabi, barem nekad, ponekad, relativno cesto, cesto, skoro uvek, zavisi od osobe do osobe.
Nije toliki problem i slabost, svi smo mi slabi, na ovaj ili onaj nacin, i to treba razumeti, to je skroz ljudski. Ljudski je cak i da te vise privuce slabost, samo da ne prelazi neke granice, i ne prelazi u patologiju. Ono sto je problem je, kada se ta slabost fura kao nekakva 'kulnoca', 'frajrizam', 'ribaizam', ili kako da se to vec nazove. To je vec potpuni Delusion, i to je patologija. Kad igras igre, to je slabost. Izuzeci su ekstremni primeri, tipa ovi profesionalni prevaranti koji hoce da se materijalno okoriste, kao Sojer u Lostu npr. To je njima posao, i to nema veze sa licnim pricama.

Poenta predatorske igre nije igranje sa ženom kao sa objektom. Tako se klinci igraju u pesku sa koficom i lopaticom.
Poenta predatorske igre je igra sa veoma dobrom namerom i pozitivnim ishodom naročito ako je partnerka otvorena za saradnju na nekoliko različitih nivoa uključujući na posletku i taj nivo telesne prisnosti. Taj nivo dolazi kao poslednji u nizu, jer ako nema razumevanja na drugim nivoima, seksualna igra će ličiti na čitanje manifesta komunističke partije. Dosadno štivo čiji te sadržaj nagoni na dremež...zzzz
To je, ja bar tako mislim, suptilna igra u kojoj učestvuju oboje i koja ih vodi u emotivno kreativni zanos. Tačnije to je igra koja se zove predigra.
Ako umeju da predigru rasprostru i po ostalim oblastima života, a ne samo pre nego što odluče kako reče draga CPR da se ,izujedaju, oni su ostvarili životni bonus.
Pri tom ne mislim da su stalno napaljeni kao životinje i da je osovina u njihovoj komunikaciji seksualne prirode, već na to da umeju da nadograde jedno drugo, da prate ideju, unose nove momente u svoj život intelektualno i kreativno se prepliću. Mislim da partenri moraju biti istih ili sličnih intelektualnih mogućnosti, u suprotnom dobićemo
totalno raštimovani orkestar koji neće svirati dugo u istom sastavu
Ako nisam u pravu demantujte me, ali mislim da je Kiyko ovo mislila u uvodnom postu, čitala sam ga opet samo što smo se na ovoj skoro pa 30 strani opasno rasplinuli...

Vise nego u bilo kom odnosu ovde mozemo da izvucemo sve najbolje ali i sve najgore potisnuto iz sebe jer takav odnos ne bio ovako intezivan da ne deluje na nas direktno u dubinu do srzi i da ne dize koprenu kao furija sa svega sta dotakne unutar bica.
Verovatno postoje i nivoi tih predatorskih igara pa kao u karateu, imamo majstore sa crnim pojasom i one koji nose žut,
to jest malo su slabiji igrači ne rizikuju preterano i nastrano im je sve to ali se o praznike malo opiju
pa sebi dozvole po neki tabu radujući se u sebi za izliv nastranosti koji ih je stigo
Otuda ide ogoljavanje kao pojava.
Uigrani parovi nemaju problem sa ogoljavanjem.
oni su oljuštili jedno drugo do korena, još u fazi kad su nosili naranđasti pojas
- - - - - - - - - -
E da, ovo si dobro primetila.
Pitanje je kako razaznati koja vrsta predatora je u pitanju. Jer u oba slucaja postoji osecaj prozimanja i zelje za ogoljavanjem kod saigraca. U ovom prvom slucaju gde je mozda bolji izraz igrac to je obostrano. U drugom umesto igraca imamo predatora u pravom smislu te reci. Mozda je osnovni kriiterijum da li postoji vise saigraca jer predator u trenutku kada se igra zavrsi odmah zapocinje novu.

Recimo u najboljem slučaju.
Muškarac srednjih godina, šarmantno prosedeo,
bez pojasa za spasavanje,
izdržljiv nekoliko sati u seksuallnom klinču
neupadljivo prijatnog izgleda na prvi pogled,
elokventan,
intelektualno moćan a ne uobražen,
spreman da nežno i toplo voli kad treba,
pruža oslonac u moralnom i svakom drugom pogledu
sa manirima gospodina..
mnogo tražim?![]()

Recimo u najboljem slučaju.
Muškarac srednjih godina, šarmantno prosedeo,
bez pojasa za spasavanje,
izdržljiv nekoliko sati u seksuallnom klinču
neupadljivo prijatnog izgleda na prvi pogled,
elokventan,
intelektualno moćan a ne uobražen,
spreman da nežno i toplo voli kad treba,
pruža oslonac u moralnom i svakom drugom pogledu
sa manirima gospodina..
mnogo tražim?![]()
Predator je stalno u potrazi sa ravnopravnim igračem suprotnog pola i to je negde razumljivo,
samo što njegove predatorske aktivnosti ne treba stavljati u ravan zlog i potuljenog majstora spremnog na obmanu,
on je samo biće koje traži sličnu ili u najboljem slučaju istu frekvenciju koju i sam emituje.
Ako je ne pronađe u jednoj osobi, on će svakako tragati dok ne nađe ono za čime žudi.
Zato imamo niz ucveljenih cica, koje plaču zato što su prevaziđene, a ne zato što nisu umele da ponude ono na šta ih je predator pozvao...
nazovimo to vožnja ringišpilom po mentalnoj oblasti izvan granica pristojnog i konvencionalnog.
Ne doprinosis temi ovakvim subjektivnim pristupom tj. izrazavanjem svojih zelja. Treba nam jedno objektivno i strucno profilisanje.
nije to subjektivno plišani.
Sve žene bi volele takvog.
nisam ja reper za ukus ali ženama koje znaju šta hoće
sviđaju se upravo ovakvi...
ako uspeju da ih nađu
- - - - - - - - - -
ne lupaj majke ti i povuci ovu kamenjarku sa teme molim te