Predator

• Začetnik teme Začetnik teme Kiyko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nemam ja predatora nego je to tema koja mi je zanimljiva.
Ne sami predatori nego ljudski um jer je tu nekako sve dovedeno do savršenstva: kontrola, potezi, pravila igre sve u cilju doduše samo na tren zadovoljenja te neutažive gladi.
Jer predator postaje neko ko je stravično gladan ljubavi i obožavanja.
Dokazi mi da ne mislim, da Gresis!:)

mozda gresis, nesto i nekad te promeni na lose

Teško ćeš ako nisi loš po svojoj suštini da postaneš loš. Mislim da nečemu ideš jer podsvesno osećaš da na taj način možeš da dopreš do nekih delova sebe.
U tom smislu takvo iskustvo te menja jer si prepoznao deo sebe a drugi je samo okidač ili ogledalo. I tu suštinski dobija saigrač, igrač ostaje to što jedino i ume da bude predator dok ne onemoća.
Glad ostaje večno. To je glad za ljubavlju i njih ne treba mrzeti.

Možda.upoznaje me i proceni ,:)

nisam se obratio direktno tebi, vec sam mislio uopsteno

- - - - - - - - - -

Teško ćeš ako nisi loš po svojoj suštini da postaneš loš. Mislim da nečemu ideš jer podsvesno osećaš da na taj način možeš da dopreš do nekih delova sebe.
U tom smislu takvo iskustvo te menja jer si prepoznao deo sebe a drugi je samo okidač ili ogledalo. I tu suštinski dobija saigrač, igrač ostaje to što jedino i ume da bude predator dok ne onemoća.
Glad ostaje večno. To je glad za ljubavlju i njih ne treba mrzeti.

nije tesko i nisam mislio iskljucivo na temu vec uopsteno
svako ima i dobru i losu stranu u sebi pitanje je koja dominira, a mozes i da se opredelis, jos uvek imas slobodnu volju

Ne mora nuzno ... moze i igrica da pocne da smara tj. postaje sablonizovana pa se gubi interesovanje.

da ko deca kad grade kulu od peska, gotova je lepa savrsena i umeto da uzivaju u njoj, jedan hoce jos vise, a drugi to nece, pa je onda srusi, to su uvek te igre gde se ne zna kraj ili se nema zelje i osecaj za kraj igranja.

Poslednja izmena:
Dokazi mi da ne mislim, da Gresis!:)

Predator ima nisko mišljenje o sebi u suštini, osećaj je: nisam vredan ljubavi. Da bi je dobio a ostao nepovredjen gradi debeo zid i preuzima potpunu kontrolu nad emocijama.
On kada ima izlive emocija to je samo bes kada ostaje na tren bez kontrole. To je trenutak kada pažljiv saigrač može da vidi njegovo pravo lice i šta je tu zapravo ispod maske.
U tom besu će otkriti o sebi na sekund više nego kroz svu komunikaciju. To može da bude otkrivanje čitavog obrasca i okvira u kome on obitava.
Sledećeg trenutka se uspostavlja neobično brzo gotovo robotski kotrola. Izliv besa uvek nastaje kada izostane obožavanje a ono izostaje na trenutke kod saigrača koji je svestan igre i to kao deo igre i ako je možda već duboko ušao u to šizofreno stanje da zna ali i da počinje da obožava. Kad je siguran da je obožavan počinje da se dosadjuje. Čim ga neko obožava tako bezvrednog onda je i taj saigrač bezvredan ili ga laže jer on zna da je bezvredan.
Beskrajni sjaj i totalni bezdan. To fascinira zapravo pa otuda i tema. Takva ekstremna suprotnost u nekom biću.

Poslednja izmena:
Predator ima nisko mišljenje o sebi u suštini, osećaj je: nisam vredan ljubavi. Da bi je dobio a ostao nepovredjen gradi debeo zid i preuzima potpunu kontrolu nad emocijama.
On kada ima izlive emocija to je samo bes kada ostaje na tren bez kontrole. To je trenutak kada pažljiv saigrač može da vidi njegovo pravo lice i šta je tu zapravo ispod maske.
U tom besu će otkriti o sebi na sekund više nego kroz svu komunikaciju. To može da bude otkrivanje čitavog obrasca i okvira u kome on obitava.
Sledećeg trenutka se uspostavlja neobično brzo gotovo robotski kotrola. Izliv besa uvek nastaje kada izostane obožavanje a ono izostaje na trenutke kod saigrača koji je svestan igre i to kao deo igre i ako je možda već duboko ušao u to šizofreno stanje da zna ali i da počinje da obožava. Kad je siguran da je obožavan počinje da se dosadjuje. Čim ga neko obožava tako bezvrednog onda je i taj saigrač bezvredan ili ga laže jer on zna da je bezvredan.
Beskrajni sjaj i totalni bezdan. To fascinira zapravo pa otuda i tema. Takva ekstremna suprotnost u nekom biću.
Jel njih neko moze voleti na duze staze..Znajuci kakav su profil?

To je to.:)
Sada moze lock sto se mene tice.:D
Kjoko ti si genije.:aha2:

- - - - - - - - - -

Mogu, ali ako zavole oni sebe prvo.

Ne znam. Može verovatno ako dosegneš onu ljubav koju niko od nas nije dosegao ili bar niko. Ona bezuslovna, prosto voliš. To su oni nivoi ljubavi o kojima bi ti bolje napisali istinski vernici.
Igra ne može da traje večno. Voleo ne voleo prekida se. Ako traje dugo saigrač će biti razoren.

To je to.:)
Sada moze lock sto se mene tice.:D
Kjoko ti si genije.:aha2:

- - - - - - - - - -

Mogu, ali ako zavole oni sebe prvo.
uhuuhh.:lol:

- - - - - - - - - -

Ne znam. Može verovatno ako dosegneš onu ljubav koju niko od nas nije dosegao ili bar niko. Ona bezuslovna, prosto voliš. To su oni nivoi ljubavi o kojima bi ti bolje napisali istinski vernici.
Igra ne može da traje večno. Voleo ne voleo prekida se. Ako traje dugo saigrač će biti razoren.
Bas tuzan Kraj.:)

uhuuhh.:lol:

- - - - - - - - - -

Bas tuzan Kraj.:)

Tužno je jer saigrač oseti na tren uobličeno nešto posebno za čim čezne a što do tada nije mogao da uobliči. Kad neodredjena a jaka čežnja postane opipljiva.
Tužno je i za predatore što im takav neverovatni sjaj koji početno imaju ne donosi ljubav jer nisu sposobni da je uzmu.

Tako se završio film sad svi na spavanjac . : ))))

Poslednja izmena:
Predator kao posebna vrsta emocionalnog vampira koji trazi neku potvrdu i bijeg od licne praznine koju niko nije u stanju ispuniti je pored iskompleksirane mase zeljne topline i prihvatanja uvijek imao bogato loviste u ovaj savani poznatoj kao dolina tihog ocaja.

Tako da svako dobija ono sto zasluzuje pod ovim Suncem , bez izuzetka ...

Back