gost 349237
Iskusan
- Poruka
- 6.633
Šizoidna je sama igra a mi nismo stručnjaci nego prema svom znanju, osećaju pokušavamo da dosegnemo do uma predatora i same igre.
Krhko ti je to znanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šizoidna je sama igra a mi nismo stručnjaci nego prema svom znanju, osećaju pokušavamo da dosegnemo do uma predatora i same igre.
Onda ću sačekati onu Kyoko, ona verovatno zna šta i ti.

Krhko ti je to znanje.
Zato sam otvorila temu da mi vi svojim utemeljenim čvrstim znanjem iznesete svoja vidjenja.
na ovo si mislila nadovezala se na vic, koji je dobro poznat i opisuje samo ljude koji ne znaju sta hoce al hoce sve
http://forum.krstarica.com/showthread.php/748915-Predator?p=31873037&viewfull=1#post31873037
- - - - - - - - - -
reko sam vec, volis i igras te igre i tu si mozda u prednosti
samo ne bi se igrao tekvih igra nikad jer mene podesca na onu izreku, ne svadjaj se sa budalom, prvo ce te spustiti na svoj nivo a onda ce te dobiti iskustvom
Ti u suštini naslućuješ nešto, ali ti nedostaje ona oštrina tipična muškom umu da prodreš kroz te zavese i vidiš stvarno stanje stvari.
ako vec diskutujem ne delim na M/Z vec na ljude i neljude
Moguće, odnosno delimičan odgovor na to je u postu Leonu.
Daj doprinos.
- - - - - - - - - -
Ne deli niko, ali opet ja ću htela ne htela pričati sa svoje ženske pozicije kao što ćeš ti sa muške. Ne u smislu nekog nadjebavanja već kao prepoznavanje razlika.
Mene iskreno interesuje vaša mentalna struktura i kako su po njoj načičkane emocije. : )))))
Imaš još jedan bonus pokušaj da pokažeš tu oštrinu muškog uma pre nego budeš eliminisan kao sagovornik kome je um naoštren samo kad seva ispred njega sinnketov penis.Aj ne dopunjuj. Ja pokušavam malo složenije, više intelektualno da dokučim neke stvari, ali me često pobija narodna mudrost:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/748915-Predator?p=31866482&viewfull=1#post31866482
- - - - - - - - - -
Lik je objasnio suštinu problema u tri rečenice.
Aj ne dopunjuj. Ja pokušavam malo složenije, više intelektualno da dokučim neke stvari, ali me često pobija narodna mudrost:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/748915-Predator?p=31866482&viewfull=1#post31866482
- - - - - - - - - -
Lik je objasnio suštinu problema u tri rečenice.
- - - - - - - - - -
Suviše lebdiš u eteričnim sferama, a sve je toliko jednostavno, usereš se od jeba čine sa nekim likom i manuće te filozofija.
Imaš još jedan bonus pokušaj da pokažeš tu oštrinu muškog uma pre nego budeš eliminisan kao sagovornik kome je um naoštren samo kad seva ispred njega sinnketov penis.

Djelo, a sto je problem da neko bude pesnikinja i pise pesme na forumu sve i da preteruje jbote...
Pesnici mogu biti takvi...
Ko zeli da se igra zajedno sa njom nek se igra igre pesnistva, ko ne zeli siroko mu polje jbote...
Djelo, a sto je problem da neko bude pesnikinja i pise pesme na forumu sve i da preteruje jbote...
Pesnici mogu biti takvi...
Ko zeli da se igra zajedno sa njom nek se igra igre pesnistva, ko ne zeli siroko mu polje jbote...
Traćiš život. Pesnikinja si, imaš svojih 15 minuta slave, a kad dođu noćni sati nema ko da te naguzi soproštenjem, ne tebe naravno.
Ljusko biće treba da bude uzemljeno.
A sto to tebe briga sta ce ko da radi i ko si ti da odlucujes o tome?

Ovo je javna tema.![]()
A sto to tebe briga sta ce ko da radi i ko si ti da odlucujes o tome?
Moguće, odnosno delimičan odgovor na to je u postu Leonu.
Daj doprinos.
- - - - - - - - - -
Ne deli niko, ali opet ja ću htela ne htela pričati sa svoje ženske pozicije kao što ćeš ti sa muške. Ne u smislu nekog nadjebavanja već kao prepoznavanje razlika.
Mene iskreno interesuje vaša mentalna struktura i kako su po njoj načičkane emocije. : )))))
Neko umesto mind-a ima penis. Ali da bi bio dobar penis gamer uslov nad uslovima je da budeš dobar mind gamer.Jeste, ali njena licna stvar je da li ce da bude pesnikinja i tebe ne treba da pita za to i tvoje misljenje uopste ne treba da bude bitno.
Zamisli da ti neko dodje i kaze:"E Djelo ti ne smes da se bavis kompjuterima vec moras da ides u djubretare.".
NJEN ZIVOT NJENA STVAR!
A ti spamujes NJENU temu.
- - - - - - - - - -
Ovo nije tema o penisu, vec tema o mind games igrama izmedju MZ.
Neko umesto mind-a ima penis. Ali da bi bio dobar penis gamer uslov nad uslovima je da budeš dobar mind gamer.
Kad neko potegne penis, znači da niti ima oštar um niti zna da yebe.

ebes ti te ljude koji te ebu samo u mozak a ne vole te
- - - - - - - - - -
zao mi je, ssto dalje od takvih ljudi drugo ti ne preostaje
jer kao sto rece nero, takvi samo jedno hoce a to te unisti
isto kao i zena kojoj je to samo igra
Ne treba da ti bude zao
razum ti šalje poruke konstantno. Alarm se stalno pali.
Ali ti ne želiš. Da prekines.
Tako da .sam pao sam se ubio
Pritom te sve to promeni na bolje.
U odnosu na sebe i druge