Predator

• Začetnik teme Začetnik teme Kiyko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
na ovo si mislila nadovezala se na vic, koji je dobro poznat i opisuje samo ljude koji ne znaju sta hoce al hoce sve

http://forum.krstarica.com/showthread.php/748915-Predator?p=31873037&viewfull=1#post31873037

- - - - - - - - - -

Šizoidna je sama igra a mi nismo stručnjaci nego prema svom znanju, osećaju pokušavamo da dosegnemo do uma predatora i same igre.

reko sam vec, volis i igras te igre i tu si mozda u prednosti

samo ne bi se igrao tekvih igra nikad jer mene podesca na onu izreku, ne svadjaj se sa budalom, prvo ce te spustiti na svoj nivo a onda ce te dobiti iskustvom

na ovo si mislila nadovezala se na vic, koji je dobro poznat i opisuje samo ljude koji ne znaju sta hoce al hoce sve

http://forum.krstarica.com/showthread.php/748915-Predator?p=31873037&viewfull=1#post31873037

- - - - - - - - - -

reko sam vec, volis i igras te igre i tu si mozda u prednosti

samo ne bi se igrao tekvih igra nikad jer mene podesca na onu izreku, ne svadjaj se sa budalom, prvo ce te spustiti na svoj nivo a onda ce te dobiti iskustvom

Da, ja sam je mislim shvatila na pravi način. Perfi. Da je upravo pokazala kako divni muškarci mogu da budu.
Možda je nekim ženama zanimljiv muški um u smislu potpunog prodiranja ,kao potraga za animusom.

Poslednja izmena:
Ti u suštini naslućuješ nešto, ali ti nedostaje ona oštrina tipična muškom umu da prodreš kroz te zavese i vidiš stvarno stanje stvari.

Moguće, odnosno delimičan odgovor na to je u postu Leonu.
Daj doprinos.

- - - - - - - - - -

ako vec diskutujem ne delim na M/Z vec na ljude i neljude

Ne deli niko, ali opet ja ću htela ne htela pričati sa svoje ženske pozicije kao što ćeš ti sa muške. Ne u smislu nekog nadjebavanja već kao prepoznavanje razlika.
Mene iskreno interesuje vaša mentalna struktura i kako su po njoj načičkane emocije. : )))))

Daj doprinos.

- - - - - - - - - -

Ne deli niko, ali opet ja ću htela ne htela pričati sa svoje ženske pozicije kao što ćeš ti sa muške. Ne u smislu nekog nadjebavanja već kao prepoznavanje razlika.
Mene iskreno interesuje vaša mentalna struktura i kako su po njoj načičkane emocije. : )))))

Aj ne dopunjuj. Ja pokušavam malo složenije, više intelektualno da dokučim neke stvari, ali me često pobija narodna mudrost:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/748915-Predator?p=31866482&viewfull=1#post31866482

- - - - - - - - - -

Lik je objasnio suštinu problema u tri rečenice.

- - - - - - - - - -

Suviše lebdiš u eteričnim sferama, a sve je toliko jednostavno, usereš se od jeba čine sa nekim likom i manuće te filozofija.

Aj ne dopunjuj. Ja pokušavam malo složenije, više intelektualno da dokučim neke stvari, ali me često pobija narodna mudrost:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/748915-Predator?p=31866482&viewfull=1#post31866482

- - - - - - - - - -

Imaš još jedan bonus pokušaj da pokažeš tu oštrinu muškog uma pre nego budeš eliminisan kao sagovornik kome je um naoštren samo kad seva ispred njega sinnketov penis.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Suviše lebdiš u eteričnim sferama, a sve je toliko jednostavno, usereš se od jeba čine sa nekim likom i manuće te filozofija.

Djelo, a sto je problem da neko bude pesnikinja i pise pesme na forumu sve i da preteruje jbote...
Pesnici mogu biti takvi...
Ko zeli da se igra zajedno sa njom nek se igra igre pesnistva, ko ne zeli siroko mu polje jbote...

Imaš još jedan bonus pokušaj da pokažeš tu oštrinu muškog uma pre nego budeš eliminisan kao sagovornik kome je um naoštren samo kad seva ispred njega sinnketov penis.

:hahaha:

- - - - - - - - - -

Djelo, a sto je problem da neko bude pesnikinja i pise pesme na forumu sve i da preteruje jbote...
Ko zeli da se igra zajedno sa njom nek se igra igre pesnistva, ko ne zeli siroko mu polje jbote...

Traćiš život. Pesnikinja si, a kad dođu noćni sati nema ko da te naguzi soproštenjem, ne tebe naravno.
Ljusko biće treba da bude uzemljeno.

Ko ne ume da se igra sa ženama on lepo udari po penisu kao odgovoru na sve.
A upravo žene koje nemaju problem sa svojim seksualnošću posle dobre y....vole da lutaju i u eterične sfere i tako su nahranjeni svi nivou unutar njihovih bića.

Ovo je javna tema.:)

Jeste, ali njena licna stvar je da li ce da bude pesnikinja i tebe ne treba da pita za to i tvoje misljenje uopste ne treba da bude bitno.

Zamisli da ti neko dodje i kaze:"E Djelo ti ne smes da se bavis kompjuterima vec moras da ides u djubretare.".

NJEN ZIVOT NJENA STVAR!

A ti spamujes NJENU temu.

- - - - - - - - - -

Ovo nije tema o penisu, vec tema o mind games igrama izmedju MZ.

Daj doprinos.

- - - - - - - - - -

do 25te g. sam terao po svom, onako ko mlad covek, malo mislis, al je ocigledno itekako odgovaralo zenskoj populaciji, mozda videli u mene nekog "predatora" to je vasa rec za to
a onda sam poceo da razvijam neku svest, da ne treba da si takav, jer se covek ne treba igrati osecanjima drugih tj. ne uzimati ih u obzir
a cini mi se da su se one nadjebavale samnom na pocetku al su uvek izgubile

kakva je struktura i kako su po njoj načičkane emocije, e tu je svako je za sebe poseban, svi smo mi unikati, iako smo dosta izmanipulisani i podvodjeni, neko razvije tu svest, neko ne a neki su i unuracunjljivi, a to je ono sto ja mogu samo za sebe da odgovorim, a ne za sve muskarce

Poslednja izmena:
Jeste, ali njena licna stvar je da li ce da bude pesnikinja i tebe ne treba da pita za to i tvoje misljenje uopste ne treba da bude bitno.

Zamisli da ti neko dodje i kaze:"E Djelo ti ne smes da se bavis kompjuterima vec moras da ides u djubretare.".

NJEN ZIVOT NJENA STVAR!

A ti spamujes NJENU temu.

- - - - - - - - - -

Ovo nije tema o penisu, vec tema o mind games igrama izmedju MZ.
Neko umesto mind-a ima penis. Ali da bi bio dobar penis gamer uslov nad uslovima je da budeš dobar mind gamer.
Kad neko potegne penis, znači da niti ima oštar um niti zna da yebe.

Poslednja izmena:
ebes ti te ljude koji te ebu samo u mozak a ne vole te

- - - - - - - - - -

zao mi je, ssto dalje od takvih ljudi drugo ti ne preostaje
jer kao sto rece nero, takvi samo jedno hoce a to te unisti

isto kao i zena kojoj je to samo igra

Ne treba da ti bude zao

razum ti šalje poruke konstantno. Alarm se stalno pali.
Ali ti ne želiš. Da prekines.
Tako da .sam pao sam se ubio
Pritom te sve to promeni na bolje.
U odnosu na sebe i druge

Back