hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.287
pa možda
e odoh
e odoh
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Predator srce napada.
Eto se zove Izazov!!hvala na podrsci sad sam jos jaca
- - - - - - - - - -
ko se vatrom igra od vatre izgori
Predator je ozenjeni muskarac, koji je "izujedao" svoju zenu, pa bi rado da izujeda jos koju ali da i dalje ostane sa svojom zenom, da joj leci rane. A ove koje naceo, nadaju se da ce njih leciti, medjutim prozdrljivac kao i svaki drugi nastavja da "gricka" i njegovu a i sve ostale ranjene okolo, umisljajuci da je cool, nedostizan i sl.
Tacnije neko,ko voli samo da jebbe sa strane.Predator je ozenjeni muskarac, koji je "izujedao" svoju zenu, pa bi rado da izujeda jos koju ali da i dalje ostane sa svojom zenom, da joj leci rane. A ove koje naceo, nadaju se da ce njih leciti, medjutim prozdrljivac kao i svaki drugi nastavja da "gricka" i njegovu a i sve ostale ranjene okolo, umisljajuci da je cool, nedostizan i sl.
Tacnije neko,ko voli samo da jebbe sa strane.
Sa njima nema zezanja..ebu sve u sta moze da im udje.U mozak ili sto bi rekla Xella, brain fucker.

Tacnije neko,ko voli samo da jebbe sa strane.
U mozak ili sto bi rekla Xella, brain fucker.
Ajde, i mene bas zanima.U igri ima uvek toga jer se odigrava na mentalnom planu. ******** u mozak.Da li dobar ***** u mozak dobro **** zaista ili je to kompenzacija?
Ako ti je lakse trebalo bi ovo da znas.Ima predatora kojima nije cilj seks već osvajanje dok ženu ne pretvore u potpuno mentalno i emotivno potčinjenu njima. Šta time dobijaju ne znam ali neka glad se utoljava.
- - - - - - - - - -
U igri ima uvek toga jer se odigrava na mentalnom planu. ******** u mozak.Da li dobar ***** u mozak dobro **** zaista ili je to kompenzacija?

Ima predatora kojima nije cilj seks već osvajanje dok ženu ne pretvore u potpuno mentalno i emotivno potčinjenu njima. Šta time dobijaju ne znam ali neka glad se utoljava.
U igri ima uvek toga jer se odigrava na mentalnom planu. ******** u mozak.Da li dobar ***** u mozak dobro **** zaista ili je to kompenzacija?

Da al si umisljena
Izmedju mrznje i opcinjenosti je velika razdaljina
Ko mrzi ne moze da oseca neku povezanost vise
Cak ni losa secanja ne izblede vec is iskljuci mozak sam neka vrsta samoodbrane
Ili mozda gresim. Mozda tog predatora ne zadovoljava sex, jer ima ljudi koji ne vole sex mnogo, vec sebe zadovoljava kroz flert i mind games.![]()
Probudi u tebi najgore i najbolje. Osecasu nekom trenutku takav. Rage da se jedva nosiš sa tim. Sve je drugačije nista uobičajeno .nista takvo nikad nisi dozivela. Dugo se ******.dugo se svadjate.dugo se mirite.dugo si na sedmom nebu pa si opet na početku. Promni te i nikad vise nećeš biti isti.
Ne,Ne...Njemu je cilj uvek seks..
Ona je za njega seks simbol dok je ne dobije..
kad je ima onda crpi iz nje svaki deo emocija.trazi da on za nju bude Bog i samo Bog..
To je zelja dominiranja,kompletnog posedovanja..Iskoristice je do te mere da ce zaplakati od zelje za njim cim ga se seti..![]()
ebes ti te ljude koji te ebu samo u mozak a ne vole te
- - - - - - - - - -
zao mi je, ssto dalje od takvih ljudi drugo ti ne preostaje
jer kao sto rece nero, takvi samo jedno hoce a to te unisti
isto kao i zena kojoj je to samo igra
)Neznam,ja u svakoj zeni vidim nesto sto me privlaci da je seksam,posedujem culu..pa i njen um.Ne, ima i predatora kojima nije cilj seks.
Možda iz nekog razloga ne prelaze tu liniju. Ko zna šta ih je nagnalo da postanu takvi.

Ne, ima i predatora kojima nije cilj seks.
Možda iz nekog razloga ne prelaze tu liniju. Ko zna šta ih je nagnalo da postanu takvi.
- - - - - - - - - -
Svi znamo da je to savršena maska i predstava ali je perfi lepo objasnila u jednom od postova da nalikuju na tren onome šta žene žele onom petom spratu robne kuće. : )))
Da li su žene lude ili muškarci mogu biti mnogo savršeniji i jesu samo to ne znaju?)
Neznam,ja u svakoj zeni vidim nesto sto me privlaci da je seksam,posedujem culu..pa i njen um.
Nisam iz te sorte i nisam taj tvoj Predator.
jel nikada ne zelim da joj povredim osecanja iako bih zeleo da prekinemo.
to sto kazes to nije pravi muskarac..vec Kreten koji se obozava da se poigrava zenskim srcem.