Predator

• Začetnik teme Začetnik teme Kiyko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prvi razlog .oseca se vrhunski sa njim. Kao nikad pre. Drugi razlog prelepo joj je i kaže sebi nek ide zvot .prepusti se

To je zapravo savršeni muškarac kada odbacimo taj deo da je to igra.
Hipotetički igru odbacimo kao da ne postoji i zapitajmo se zašto je muškarcu koji je stabilne ličnosti tako teško da dostigne tu harizmu i šarm koji tako baca pod noge?

Da li oštećenost u jednom delu ličnosti nagoni igrače da ovu harizmu razviju do neverovatnih visina a razviju je, dok nekom i inteligentnom i harizmatičnom a neoštećenom muškarcu to prosto ne polazi za rukom ili i nema tako ludačku motivaciju?

Ovaj prvi ima neprobojni štit. Ranjivost je ogromna ispod ali štit je sakriva. Žena kroz njega teško vidi šta je ispod. Da li je ispod more topline i ljubavi ili čelična oštrica i praznina?
To je ta tačka na kojoj ona stalno balansira - na ivici tog štita.

Postoje muškarci koji nisu predatori a koji imaju tu harizmu, sposobnost skeniranja i hvatanja i najmanjih znakova nečijeg emotivnog i svakog drugog stanja. Oni ako požele mogu da budu vrhunski predatori. Ali oni su u malom procentu i mogli bi se nazvati muškarcima u pravom smislu te reči. Onim idealnim koliko idealno može postojati.

Poslednja izmena:
Da li je bolje sa njim ili bez njega?
Emocije se mogu i kontrolisati, a nemoj misliti da opcinjenost ne moze proci.
Opcinjenost ipak nije ljubav, zar ne?;)

Bar ja tako gledam... Koje su razlike po tebi?

Objasnila sam u prethodnom postu pa je to odgovor. Igrač je savršeni muškarac. Ako zanemarimo igru. Opčinjava upravo jer je on uvek ono šta žena želi.
Ne u onom površnom glupavom smislu, to recimo rade pick up artisti. Ona voli to pa joj ja prosipam te priče i bla bla ..
Ovo je mnogo viši nivo.

- - - - - - - - - -

Savršeno je prizemljio priču .pojednostavio .za razliku od tebe koja si digla priču na nivo baozanstva. Banalizovao u pozitivnom smislu

Igra jeste izuzetna i nije bitan igrač već sama igra jer ni bez saigrača nema igre. Igru shvatiti i na pozitivan način ne znači smatrati nekog ili nešto kao božanstvo i klanjati mu se.
Kroz takve interakcije upoznaješ sebe mnogo bolje nego kroz milion drugih. Ona i jeste moćna jer ide do srži.

To je zapravo savršeni muškarac kada odbacimo taj deo da je to igra.
Hipotetički igru odbacimo kao da ne postoji i zapitajmo se zašto je muškarcu koji je stabilne ličnosti tako teško da dostigne tu harizmu i šarm koji tako baca pod noge?

Da li oštećenost u jednom delu ličnosti nagoni igrače da ovu harizmu razviju do neverovatnih visina a razviju je, dok nekom i inteligentnom i harizmatičnom a neoštećenom muškarcu to prosto ne polazi za rukom ili i nema tako ludačku motivaciju?

Ovaj prvi ima neprobojni štit. Ranjivost je ogromna ispod ali štit je sakriva. Žena kroz njega teško vidi šta je ispod. Da li je ispod more topline i ljubavi ili čelična oštrica i praznina?
To je ta tačka na kojoj ona stalno balansira - na ivici tog štita.

Postoje muškarci koji nisu predatori a koji imaju tu harizmu, sposobnost skeniranja i hvatanja i najmanjih znakova nečijeg emotivnog i svakog drugog stanja. Oni ako požele mogu da budu vrhunski predatori. Ali oni su u malom procentu i mogli bi se nazvati muškarcima u pravom smislu te reči. Onim idealnim koliko idealno može postojati.

Odgovor je upravo u motivaciji. Evo i pesme.:)
Motivacija mora da postoji. Bez nje nista. Mana je sto moze i da nestane i ne samo to nego i igra moze biti totalno bez pravog cilja. Predator igracku nazalost lako zaboravi i nadje novu. I mozda je u pravu Kami kada kaze da su ti tipovi imali neku veliku ljubav u ranoj mladosti i posle se izmenili i kontrolisali tu svoju potrebu davanja sto bi on rekao.
To davanje njih ispunjava i potrebno im je.

Odgovor je upravo u motivaciji. Evo i pesme.:)
Motivacija mora da postoji. Bez nje nista. Mana je sto moze i da nestane i ne samo to nego i igra moze biti totalno bez pravog cilja. Predator igracku nazalost lako zaboravi i nadje novu. I mozda je u pravu Kami kada kaze da su ti tipovi imali neku veliku ljubav u ranoj mladosti i posle se izmenili i kontrolisali tu svoju potrebu davanja sto bi on rekao.
To davanje njih ispunjava i potrebno im je.
Meni više liči na obrnuto jer je poznato da su igrači upravo narcistički tipovi ličnosti: znači neprekidno željni tudjeg davanja a njihovo je samo oružje u dostizanju tog cilja: ja sam poseban, obožavan i savršen.
Otuda ide erupcija besa kada saigrač na trenutak povuče potez koji nije u skladu sa tim da njega savršenog obožava.

Zapravo igra i ne može da traje sa saigračem koji se odmah slomi i puzi pred njegovim nogama. Ako igra traje saigrač uspeva bar na tren povremeno da bude u prednosti.

Meni više liči na obrnuto jer je poznato da su igrači upravo narcistički tipovi ličnosti: znači neprekidno željni tudjeg davanja a njihovo je samo oružje u dostizanju tog cilja: ja sam poseban, obožavan i savršen.
Otuda ide erupcija besa kada saigrač na trenutak povuče potez koji nije u skladu sa tim da njega savršenog obožava.

Zapravo igra i ne može da traje sa saigračem koji se odmah slomi i puzi pred njegovim nogama. Ako igra traje saigrač uspeva bar na tren povremeno da bude u prednosti.

Motivacija uvek proizilazi iz praznine, nezadovoljene potrebe, a nikako iz samodovoljnosti.

Imamo, ali ne pravimo od toga filozofiju. To je poenta, sto se na ovoj temi prodaju muda pod bubrege.

Sve možemo da svedemo na crno-belo. Neko vidi nijanse izmedju i čitave svetove neko ne. Postoji suštinska razlika u percepciji sveta i spoljneg i unutrašnjeg.
Omalovažavanje jednih ili drugih nema svrhu. Ovi će da misle da su ovi drugi ludi i da komplikuju i tripuju nešto čega nema ovi će misliti da su prvi uskraćeni brutalno nemogućnošću da vide.

Objasnila sam u prethodnom postu pa je to odgovor. Igrač je savršeni muškarac. Ako zanemarimo igru. Opčinjava upravo jer je on uvek ono šta žena želi.
Ne u onom površnom glupavom smislu, to recimo rade pick up artisti. Ona voli to pa joj ja prosipam te priče i bla bla ..
Ovo je mnogo viši nivo.
.

I zena uvek mora biti opcinjena savrsenim muskarcem? Ne moze proci?

- - - - - - - - - -

Zasto mislis da tvoj savrseni u ocima neke druge nije upravo pajac?

I zena uvek mora biti opcinjena savrsenim muskarcem? Ne moze proci?

- - - - - - - - - -

Zasto mislis da tvoj savrseni u ocima neke druge nije upravo pajac?
Upravo tako, za svaku ženu pojedinačno poseban muškarac je savršen a ne neki univerzalni muškarac. Njihova moć i jeste što su savršeni svakoj jer su izuzetni u skeniranju i ogoljavanju i sopstvenoj transformaciji u skladu sa saigračem.

Zasto forsiras tolko te igrice?
Sta ti znace i ne mozes da funkcionises drugacije?
Igrala si i ranije ko eugen i shojo sad i tema i uvelicavanje
Do te mere da je to potrebno i svako tako funkcionirati mora?

Zanima me ljudski um. PDF Psihologija je sterilna i dobila bih odgovore od stručnog Brus Lija a više mi se dopada razmišljanje običnih ljudi. Recimo ovu temu je vredelo otvoriti zbog Kamija i Perfi.
Ne spamujem tudju već sam otvorila svoju pa kome se svidja dobrodošao kome ne neka se bavi nečim drugim na krsti.

Upravo tako, za svaku ženu pojedinačno poseban muškarac je savršen a ne neki univerzalni muškarac. Njihova moć i jeste što su savršeni svakoj jer su izuzetni u skeniranju i ogoljavanju i sopstvenoj transformaciji u skladu sa saigračem.

Born performer je mozda i bolji naziv od predatora.:)

Kad padne motivacija pada i performans. Budi sigurna u to.

- - - - - - - - - -

Zasto forsiras tolko te igrice?
Sta ti znace i ne mozes da funkcionises drugacije?
Igrala si i ranije ko eugen i shojo sad i tema i uvelicavanje
Do te mere da je to potrebno i svako tako funkcionirati mora?

Ona je takva. Pesnicka dusa.:)

Zanima me ljudski um. PDF Psihologija je sterilna i dobila bih odgovore od stručnog Brus Lija a više mi se dopada razmišljanje običnih ljudi. Recimo ovu temu je vredelo otvoriti zbog Kamija i Perfi.
Ne spamujem tudju već sam otvorila svoju pa kome se svidja dobrodošao kome ne neka se bavi nečim drugim na krsti.
Jasno ko dan..;)

tu se ne bih slozila, nije savrsen svakoj vec samo onoj koja svesno pristane na ogoljavanje

Back