Predator

• Začetnik teme Začetnik teme Kiyko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisi jedini. Svi ovi odgovori na prethodnim stranama ukazuju na to da su svi već ogrezli u toj istoj močvari,
osim kad se pojavi neko ko ne želi da jest, neki mali Atrej sa beskrajno čistom dušom
pa se svi zajedničkim snagama okrenu protiv njega
da mu zdušno pokažu da je želeti sadržajnu vezu danas deplasirana pojava...

Nisi jedini. Svi ovi odgovori na prethodnim stranama ukazuju na to da su svi već ogrezli u toj istoj močvari,
osim kad se pojavi neko ko ne želi da jeste
pa se zajedničkim snagama okrenu protiv njega
da mu zdušno pokažu da je želeti sadržajnu vezu danas deplasirana pojava...

Močvara je imaginacija. Zavesa, a iza zavese pajac koji sija i šareni se samo dok predstava traje. Ne znam da li mi je trauma veća bila, pajac ili kad sam stigla iza zavese. Kad jednom stigneš iza zavese, prepoznaš sve pajace ovoga sveta. To nije sadržaj. To što su oni negira svaki mogući sadržaj ovoga sveta. A sad u mom fazonu: sve je to go ****** koji ima potrebu da nosi poseban kurton.

- - - - - - - - - -

Mene oduševljava to svesno, izbegavanje razgrtanja zavese. Ta istrajnost da se ne pogleda iza, jer ne verujem da je iko nesposoban da vidi.

jedan je predator
Milos-Bojanic-001.jpg

Močvara je imaginacija. Zavesa, a iza zavese pajac koji sija i šareni se samo dok predstava traje. Ne znam da li mi je trauma veća bila, pajac ili kad sam stigla iza zavese. Kad jednom stigneš iza zavese, prepoznaš sve pajace ovoga sveta. To nije sadržaj. To što su oni negira svaki mogući sadržaj ovoga sveta. A sad u mom fazonu: sve je to go ****** koji ima potrebu da nosi poseban kurton.

- - - - - - - - - -

Mene oduševljava to svesno, izbegavanje razgrtanja zavese. Ta istrajnost da se ne pogleda iza, jer ne verujem da je iko nesposoban da vidi.

Rekoh ti iskreno
Ma koliko čeznule za posebnim odnosom, ipak smo i mi žene bića od krvi i mesa. Ako poseban odnos izostane, kupujemo na rasprodaji...

- - - - - - - - - -

Ček ček.. šta ima iza? Birdman?

Penis brate k'o i kod svakog drugog..:lol:
To je stvar percepcije: neko nadje penis a neko citav univerzum. I penis je istina i taj univerzum. Dok ne otvoris kutiju macka je istovremeno i ziva i mrtva i nastavlja da postoji u oba stanja samo kao mogucnost Kad sklonis zavesu ostvaruju se obe. Neko ce reci iza je samo jedan penis jer mu percepcija samo to dozvoljava.

Predator je harizmatičan na jedan poseban i vrlo redak način, tu vrstu harizme nemaju prosečni muškarci.
On može fizički da bude sasvim običan ali plete mrežu iz koje se teško oslobadja i ona koja je svesna svega od samog starta i pristaje da udje u igru.

Problem je što je on upravo gotovo savršen muškarac u smislu ponašanja koje te sve više vezuje za njega. On sv dozira savršeno, kada je tu a kada nije, kada je topao a kada udaljen.
Žena je neprekidno na ivici. Kada se uljuljka i oseti sigurnost sklizne na drugu stranu provalije. Ima tu elemenata igara koje svi igramo svesno ili podsvesno ali ovde su dovedene do vrlo visokog nivoa.
Emocije nezavisno od tog znanja da je ona zapravo u igri počinju da lude i zato ona polako gubi kontrolu nad sobom. Emocije postaju moćnije. Jer da one ne postanu moćnije igre i ne bi bilo.
To je onda susret dva predatora koji se nadjebavaju na mentalnom nivou i obično brzo dosade jedno drugom.
Ako ima urodjenog talenta onda je to//Lov ,Samo sto je dobro isplaniran gde se koriste svi moguci trikovi..sa udalljene tacke.:lol:

- - - - - - - - - -

Penis brate k'o i kod svakog drugog..:lol:
Kriziras li..samo o Penisu pricas..:p

Ozbiljno te pi(t/p)am :)

Čovek od krvi i mesa koji je dovoljno pametan da zna šta ti treba i napravi iluziju toga. Iza je samo dobar psihilog. I zato takve stvari i takve drame se prolaze samo u odnosima koji nisu doživeli svoj početak, vrhunac i kraj, već onim nedosanjanima. On/ ona ti da početni impuls, materijal za konstrukciju, ostalo odradiš sam.. jer voliš.. da plutaš u gomnima, da se samosažaljevaš, da juriš jednoroge.

Ako ima urodjenog talenta onda je to//Lov ,Samo sto je dobro isplaniran gde se koriste svi moguci trikovi..sa udalljene tacke.:lol:

- - - - - - - - - -

Kriziras li..samo o Penisu pricas..:p

Penis ili narodski rečeno ****** je vrsta umetnosti koju malo ko može razumeti. Od jezičke poštapalice do simboličke postavke, to je jedan savršen organ.

- - - - - - - - - -

Što bi reko voditelj u futsalu na eurosportu juče kad smo pobedili ukrajinu.. nebo je granica! :)

Ja recimo iza zavese vidim bezobraznu jednu princes krofnu :)

Kako ja ne volim princes krofne.. ma ništa što je slatko..
Ali trenutno vidim doručak kad smo već kod hrane, koji me mrzi da spremam..:(

Da,slazem se..
Od njega pocinje sve i svasta..Da nema njega ne bi bilo ni nas..
ili si mislila na nesto drugo?aj bez rebusa..Narodski sestro slatka.:lol:
Malo mi je Kiyko pokrenula neke moje sive celije pa ne uspevam jos uvek da povezem..;)

Čovek od krvi i mesa koji je dovoljno pametan da zna šta ti treba i napravi iluziju toga. Iza je samo dobar psihilog. I zato takve stvari i takve drame se prolaze samo u odnosima koji nisu doživeli svoj početak, vrhunac i kraj, već onim nedosanjanima. On/ ona ti da početni impuls, materijal za konstrukciju, ostalo odradiš sam.. jer voliš.. da plutaš u gomnima, da se samosažaljevaš, da juriš jednoroge.

Zapravo sve je stvar izbora... neko ne zeli pocetak vrhunac i narocito kraj. Jer neke beskrajne price postoje upravo iz razloga da budu nedosanjane. Ne mora to uslovnod a bude samosazaljevanje vec cudesan svet maste bez koje smo ionako mrtvi.

Opet si sve sveo na evoluciju nero.
Pa nema, ti si čovek rođen da jedeš, piješ, serreš i konstantno tražiš ženku za oplodnju.
Sad ti zavidim.

- - - - - - - - - -

Zapravo sve je stvar izbora... neko ne zeli pocetak vrhunac i narocito kraj. Jer neke beskrajne price postoje upravo iz razloga da budu nedosanjane. Ne mora to uslovnod a bude samosazaljevanje vec cudesan svet maste bez koje smo ionako mrtvi.

Opterećenje je to, zaletiš se, prođeš i onda postaneš težak i sebi i drugima.
Al' neka, ko voli neka voli.
Volim i ja pivo i bazdim na njega i to ljude nervira, pa me opet niko nije tukao zbog toga.

Nikada to nisam ni krio,ili trazio ista drugo..:lol:
Neko misli da je to lose,dok neko da je dobro..al meni odgovara i drzim se toga bez obmane,sitnih lazi i Foliranja.;)

Opet si sve sveo na evoluciju nero.
Pa nema, ti si čovek rođen da jedeš, piješ, serreš i konstantno tražiš ženku za oplodnju.
Sad ti zavidim.

- - - - - - - - - -

Opterećenje je to, zaletiš se, prođeš i onda postaneš težak i sebi i drugima.
Al' neka, ko voli neka voli.
Volim i ja pivo i bazdim na njega i to ljude nervira, pa me opet niko nije tukao zbog toga.

Sve je danas optrecenje. I malkon karikiras situaciju.. niko nikog ne tuce.. svi nerviramo jedni druge.. ume sa pivom da pocne i prvo osamucivanje o kojem kiyko prica.. i onda sam postanes pajac koji gviri ispod zavese.

Nikada to nisam ni krio,ili trazio ista drugo..:lol:
Neko misli da je to lose,dok neko da je dobro..al meni odgovara i drzim se toga bez obmane,sitnih lazi i Foliranja.;)

Slažem se s tobom. Mene uprljaše k'o vodu u Bibliji.. stoka odvratna malograđanska.. što me ne pustiše da budem svoja.

- - - - - - - - - -

Sve je danas optrecenje. I malkon karikiras situaciju.. niko nikog ne tuce.. svi nerviramo jedni druge.. ume sa pivom da pocne i prvo osamucivanje o kojem kiyko prica.. i onda sam postanes pajac koji gviri ispod zavese.

Ja nemam problem sa klovnovima. Prvo sam se sakrivala, onda ih upoznala.. mi klovnovi smo super.

To je stvar percepcije: neko nadje penis a neko citav univerzum. I penis je istina i taj univerzum. Dok ne otvoris kutiju macka je istovremeno i ziva i mrtva i nastavlja da postoji u oba stanja samo kao mogucnost Kad sklonis zavesu ostvaruju se obe. Neko ce reci iza je samo jedan penis jer mu percepcija samo to dozvoljava.

Dovde je dobro, nastavak je problematican zato se neki tu zaustave i vide samo jagnje ili samo vuka.

Back