Zanima me Taj Predator..ko koga lovi..
On nju ili Ona njega ?
On nju ili Ona njega ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

hahah..Bre nero ti konj da si pao s'marsa mrzi te da čitaš..
Vrhunac pecanja je kad zabaciš udicu i riba se sama upeca. Bez crvića. Ti okrećeš roštilj. Lepo su ti žene rekle. On je nemilosrdan i one molećivo dolaze k njemu po ćevape i kobasice.
Neka i po pivo.. kao aLtavizam.
- - - - - - - - - -
Od mene i tebe gledano po avatarima jedan sasvim pristojan pegaz![]()

Tako je tema je igra u koju udjes i fokusirala bih se na one koje je svesno prihvate. Iza moze osim krvi i preklanog jagnjeta da bude mnogo toga. Ona nije ni zanimljiva sa aspekta ucveljena zena i neki drkaci koji se ovde pominju. O igri znas ako je igras ili si bio saigrac i sam biras gde dalje ides kad otvoris ta vrata. Kao sto rekoh stvar percepcije. Iza je penis vuk patnja ili luda voznja kroz neverovatni emocionalni i mentalni svet. Zato sam navela tri tipa zena.Dovde je dobro, nastavak je problematican zato se neki tu zaustave i vide samo jagnje ili samo vuka.
izdqo sam ga
Tako je tema je igra u koju udjes i fokusirala bih se na one koje je svesno prihvate. Iza moze osim krvi i preklanog jagnjeta da bude mnogo toga. Ona nije ni zanimljiva sa aspekta ucveljena zena i neki drkaci koji se ovde pominju. O igri znas ako je igras ili si bio saigrac i sam biras gde dalje ides kad otvoris ta vrata. Kao sto rekoh stvar percepcije. Iza je penis vuk patnja ili luda voznja kroz neverovatni emocionalni i mentalni svet. Zato sam navela tri tipa zena.
On je Glavno oruzije Predatora posle otkrivenja.
idi bre..On je Glavno oruzije Predatora posle otkrivenja.
![]()

a ebes ga..umes ti to provuces,nisi tip koji to lepi k,srcu.Ma jok bre, nego me na ovom pdfu svi vređaju čoveče... ja sam šokirana..![]()

a ebes ga..umes ti to provuces,nisi tip koji to lepi k,srcu.
Boli te..uvo.![]()

hahah..Ma ne primam k srcu.
Pa ja na ovom forumu više mogu da pobrojim likova koji su naglasili da me ne bi jebbali nego onih koji su rekli da bi..![]()

hahah..
Ti sto ti pisu da ne bi..odvalili bi te od Kurrca..
Muskraci isto igraju svoje igrice kao i vi .![]()

Jel pises na A4 formatu?Pa nero ti si na tom spisku..![]()

Zanima me Taj Predator..ko koga lovi..
On nju ili Ona njega ?![]()
Bre nero ti konj da si pao s'marsa mrzi te da čitaš..
Vrhunac pecanja je kad zabaciš udicu i riba se sama upeca. Bez crvića. Ti okrećeš roštilj. Lepo su ti žene rekle. On je nemilosrdan i one molećivo dolaze k njemu po ćevape i kobasice.
Neka i po pivo.. kao aLtavizam.
- - - - - - - - - -
Od mene i tebe gledano po avatarima jedan sasvim pristojan pegaz![]()

Jel pises na A4 formatu?
Ja sam Predator,nisam za to da unistim jedno osetljivo zensko srce.
a mozda se i foliram..![]()
Pametno.
- - - - - - - - - -
A ja sam kontam ova što svuda vidi ******?
Vezano za ovog predatora, par reci. Nije to predator, vec izabranik ili mamac.
10 devojaka i 10 muskaraca. Od tih 10 devojaka, 5 ce se zagledati u jednog odredjenog momka. E to je Shojin predator, ali on to zapravo nije.
Predator se definise kao otimac i lovac, a ovo nije lov, nikakav lov nije posredi vec mozda pecanje ili mamac.
Taj momak je olicenje onoga sto devojke zele i zamisljaju i obrnuto.
E sad, prokletstvo zenske lepote i nekorektnosti MZ odnosa je sto su lepe devojke previse na ceni te se ocekuje da muskarci plaze jezicinu za svakom koja bar malo bolje izgleda, mada je to sasvim druga prica...
Shojin Predator uopste ne mora biti ni sarmantan ni lep ni nesto mnogo duhovit. On predstavlja projekciju zadovoljenja jedne devojke. Ali pazite jedne, ne svih, ali obicno bude mamac ili magnet za zene te ih ima u izboru.
Kada je vec odabran, njegov sarm, inteligencija, duhovitost i ostale sposobnosti bivaju napumpane ako ih nema u dovoljnoj meri, ali obicno ima, jer je pozitivan i samopouzdan zbog uspeha kod zena.
Sarm i duhovitost je nesto sto se prosto navezba komunikacijom sa devojkama. Devojke obicno inspirisu muskarce da flertuju i budu pozitivni. A kako je doticni vec odabran sve sto treba da uradi je da ne zassere, a zassrati kod zena kad si vec odabran je zaista tesko... Za to je potreban veliki antitalenat...
Situacija. Fakultet. Zanosna svetla brinetica prodornih plavih ociju i belicastih usnica , ceka se neki red i ona u okolini od 3-4 tipa koji su tip top sredjeni u elegantnim kaputima okruzujuci je gladnim osmesima, ali uzalud, jer se ona zagledala u smorenog, neobrijanog, sa viskom kg, bucmastog i znojavog tipa koji nosi crnu jaknu sa krznom staru par godina koji je do tog momenta skoro nije ni primetio kao sex objekat. Kez usnica od uveta do uveta i stvar je vise nego jasna za nekog ko ima iskustvo i sve sto "izabranik" treba da uradi je da kaze:"Jesi li za kafu?" i na putu je da ostvari san celog muskog dela amfiteatra.
A ovakvih situacija je imao poprilicno...
Zasto bas on kad je od izdvojenih fensera najgora opcija na papiru?Ili mozda samo na prvi pogled...
To je dobro pitanje, na koje se bas i nema odgovor.
E sada, da li je to tako velika stvar? Biti izabran od strane vise njih? Biti cesto biran? Ja iskreno mislim da nije koliko god to neko stavljao u mitomaniju, ja mislim da tu definitivno ne pripadam.
Brain igrice se sve svodi na salu, humor, zezanje i za to je potrebna inteligencija i sarm, a to uopste nije tesko kad se malo navezba komunikacijom sa devojkama i naivan je svako ko misli drugacije.
Druzenje sa devojkama je recept za vezbanje svega toga.
Naivni su oni koji misle drugacije, ali su zato itekako kompetentni da procenjuju neciji kapacitet iako zavrsavaju privatne fakultete u 40.![]()

Perfi mrzeces me!!Momci sjajni ste .
Điha điha, slatko me nasmeja ovim postom.
Ni Atavizam nije izostala. Konačno mogu da čitam zanimljive ljude na forumu. Zato vas![]()

Ti posle ovog posta možeš i da doktoriraš. Na istom tom privatnom fakultetu.![]()

Cek..ko oce ili ko nece?Brate tri sveske već ispisala, A4 formata..
Katastrofa ste forumaši, totalna...

Cek..ko oce ili ko nece?
Imamo mi tu Ekonomistu,samo da napisem Tabu pp..Koliko muskih ima i damo na specifikaciju..Ima nade sigurno za tebe.![]()

Pederri bre.Ma ovi što neće. Ovi što 'oće su tako retki da kad neki kaže da bi hteo, ja se toliko obradujem pa tako srećna dam..![]()