Predator

• Začetnik teme Začetnik teme Kiyko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a cekaj a sta ako je riba ista ko on...i uziva u tome...:lol:

i na kraji se to sve zavrsi ovako:rotf:
latest

a cekaj a sta ako je riba ista ko on...i uziva u tome...:lol:

To je treći tip žena koje sam pomenula: vidi ko je on odmah i šta radi ali ulazi u igru, misleći da je bezbedna jer zna a on ne zna da ona zna.
Ali takva nije predatorka sama po sebi već naleće na predatora oseti ga i izigrava alisu kojoj je zec izleteo iznenada a ona jedva dočekala da joj kaže follow me.
Samo takve i mogu da najpribližnije objasne tu igru. Ove koje nisu imale pojma nikada neće ni shvatiti šta ih je strefilo.

- - - - - - - - - -

Znači predator je Dorijan Grej, koji ne bi da pojebe, već više da se igra sa "žrtvom" ali opet nije sadista nego član nekog šahovskog kluba?

Karikiraš i banalizuješ.

znaci da rezimiramo:
neki lik tamo cirkulise po vasem kraju mnogo zaheban i nijedna majka ga ne voli al ona bi bas njega jer je dovitljiv...sad ona konta da je on zlo u dusi al bi da se igra i onda se sprzi ko leptir na sveci....:lol:
sas pitanje?
sta ako on naidje na veceg manipulanta od njega,koji se ne umara i vece je zlo?
da li vi brinete uopste o mentalnom stanju tog coveka msm msm stvarno?:rotf:

znaci da rezimiramo:
neki lik tamo cirkulise po vasem kraju mnogo zaheban i nijedna majka ga ne voli al ona bi bas njega jer je dovitljiv...sad ona konta da je on zlo u dusi al bi da se igra i onda se sprzi ko leptir na sveci....:lol:
sas pitanje?

sve si pobrkala :))

To je treći tip žena koje sam pomenula: vidi ko je on odmah i šta radi ali ulazi u igru, misleći da je bezbedna jer zna a on ne zna da ona zna.
Ali takva nije predatorka sama po sebi već naleće na predatora oseti ga i izigrava alisu kojoj je zec izleteo iznenada a ona jedva dočekala da joj kaže follow me.
Samo takve i mogu da najpribližnije objasne tu igru. Ove koje nisu imale pojma nikada neće ni shvatiti šta ih je strefilo.

- - - - - - - - - -

Karikiraš i banalizuješ.

ali ako je zensko gore ili jednako ko musko onda manje ulaze itd itd...ti polazis od pretpostavke da nema zenskih emotivno diskonektovanih teskih lazova koje se bakcu koliko i kad hoce....:lol:

znaci da rezimiramo:
sas pitanje?
Ne brinemo, oni su oklopljeni i ne možeš im ništa. Osim da im razbucaš ego a to je teško jer je ogroman i nahranjen debelo igrama.

znaci da rezimiramo:
sas pitanje?

Ko iz romana iz 19tog veka.Orkanski visovi, Velika iščekivanja...

tako bi mozda i bilo da nije bilo jakih emocija, ovako...kome je cilj pobeda?

Predatoru.

Moguće da žena koja je pametna i provaljuje ipak ima jednu suludu misao da on tako zanimljiv i harizmatičan možda možda negde u dnu svog bića ipak nije takav.
To je taj zajeb gde se pada.I onda za razliku od naivke koja nije ni znala. pa će da ga pljuje kod drugarica kako je svinja i stoka muška ova što je znala ostaje u jednom nenormalno čudnom stanju.

Poslednja izmena:
Predatoru.

Moguće da žena koja je pametna i provaljuje ipak ima jednu suludu misao da on tako zanimljiv i harizmatičan možda možda negde u dnu svog bića ipak nije takav.
To je taj zajeb gde se pada.I onda za razliku od naivke koja nije ni znala. pa će da ga pljuje kod drugarica kako je svinja i stoka muška ova što je znala ostaje u jednom nenormalno čudnom stanju.

mec predas onog trenutka kad odlucis da prestajes da se igras...posledica emocija

Predatoru.

ma to je samo neshvaceni botanicar
Pogledajte prilog 372935

- - - - - - - - - -

:rotf:

mec predas onog trenutka kad odlucis da prestajes da se igras...posledica emocija

objasni mi gde gresim u sledecem pitanju:
ako mislite da postoje muskarci koji su takvi da se ne predaju emocijama vec samo lome krila bubicama
1.zasto mislite da nema i takvih zena(tj sa istim sklopom)
a ako mislite da se svaka zena neminovno vremenom preda pa makar bila i najvece zlo
2.kako onda ne moze i najgorem muskom zlu da se to desi...?

ja sam za opciju jedan da ima sociopata il u najmanju ruku blago poremecenih likova ali i zena koje se isto ponasaju...

objasni mi gde gresim u sledecem pitanju:
ako mislite da postoje muskarci koji su takvi da se ne predaju emocijama vec samo lome krila bubicama
1.zasto mislite da nema i takvih zena(tj sa istim sklopom)
a ako mislite da se svaka zena neminovno vremenom preda pa makar bila i najvece zlo
2.kako onda ne moze i najgorem muskom zlu da se to desi...?

ja sam za opciju jedan da ima sociopata il u najmanju ruku blago poremecenih likova ali i zena koje se isto ponasaju...

ko je rekao da nema takvih zena? tema je o muskarcima pa o njima i pisemo

- - - - - - - - - -

i ne radi se o zlim ljudima

ma to je samo neshvaceni botanicar
Pogledajte prilog 372935

- - - - - - - - - -

:rotf:

Ti se kliberiš slatko i to te štiti. Ti bi se tako smejala i smejala i predator ne bi znao šta će. Možda bi te i pomazio po glavi.

- - - - - - - - - -

Ipak sam bio u pravu, to je neki romantični Satana koji zavodi šiparice... koja tema...

Nije to tema i nisi u pravu. Ne zavodi šiparice, šiparice nisu zanimljive za igru jer odmah ih obara.

Back