Gost377586
Veoma poznat
- Poruka
- 11.136
a cekaj a sta ako je riba ista ko on...i uziva u tome...![]()
i na kraji se to sve zavrsi ovako

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Daa.
..ali fokus je na igri više a ne na rašlanjivanju ličnosti.
Znači predator je Dorijan Grej, koji ne bi da pojebe, već više da se igra sa "žrtvom" ali opet nije sadista nego član nekog šahovskog kluba?

onda zavrsi ovako![]()
znaci da rezimiramo:
neki lik tamo cirkulise po vasem kraju mnogo zaheban i nijedna majka ga ne voli al ona bi bas njega jer je dovitljiv...sad ona konta da je on zlo u dusi al bi da se igra i onda se sprzi ko leptir na sveci....
sas pitanje?
sta ako on naidje na veceg manipulanta od njega,koji se ne umara i vece je zlo?
da li vi brinete uopste o mentalnom stanju tog coveka msm msm stvarno?![]()
)To je treći tip žena koje sam pomenula: vidi ko je on odmah i šta radi ali ulazi u igru, misleći da je bezbedna jer zna a on ne zna da ona zna.
Ali takva nije predatorka sama po sebi već naleće na predatora oseti ga i izigrava alisu kojoj je zec izleteo iznenada a ona jedva dočekala da joj kaže follow me.
Samo takve i mogu da najpribližnije objasne tu igru. Ove koje nisu imale pojma nikada neće ni shvatiti šta ih je strefilo.
- - - - - - - - - -
Karikiraš i banalizuješ.

Pitanje je sad da li je zaista slomljena ili misli da jeste jer nije on završio matiran.
Ne brinemo, oni su oklopljeni i ne možeš im ništa. Osim da im razbucaš ego a to je teško jer je ogroman i nahranjen debelo igrama.znaci da rezimiramo:
neki lik tamo cirkulise po vasem kraju mnogo zaheban i nijedna majka ga ne voli al ona bi bas njega jer je dovitljiv...sad ona konta da je on zlo u dusi al bi da se igra i onda se sprzi ko leptir na sveci....
sas pitanje?
znaci da rezimiramo:
sas pitanje?
tako bi mozda i bilo da nije bilo jakih emocija, ovako...kome je cilj pobeda?
Predatoru.
Moguće da žena koja je pametna i provaljuje ipak ima jednu suludu misao da on tako zanimljiv i harizmatičan možda možda negde u dnu svog bića ipak nije takav.
To je taj zajeb gde se pada.I onda za razliku od naivke koja nije ni znala. pa će da ga pljuje kod drugarica kako je svinja i stoka muška ova što je znala ostaje u jednom nenormalno čudnom stanju.
Predatoru.
Moguće da žena koja je pametna i provaljuje ipak ima jednu suludu misao da on tako zanimljiv i harizmatičan možda možda negde u dnu svog bića ipak nije takav.
To je taj zajeb gde se pada.I onda za razliku od naivke koja nije ni znala. pa će da ga pljuje kod drugarica kako je svinja i stoka muška ova što je znala ostaje u jednom nenormalno čudnom stanju.

mec predas onog trenutka kad odlucis da prestajes da se igras...posledica emocija
pa to onda nije tosta je onda tu zanimljivo
![]()
objasni mi gde gresim u sledecem pitanju:
ako mislite da postoje muskarci koji su takvi da se ne predaju emocijama vec samo lome krila bubicama
1.zasto mislite da nema i takvih zena(tj sa istim sklopom)
a ako mislite da se svaka zena neminovno vremenom preda pa makar bila i najvece zlo
2.kako onda ne moze i najgorem muskom zlu da se to desi...?
ja sam za opciju jedan da ima sociopata il u najmanju ruku blago poremecenih likova ali i zena koje se isto ponasaju...
mec predas onog trenutka kad odlucis da prestajes da se igras...posledica emocija
a kako mi naivne devojcice da se zastitimo od predatora
Zato sinnke nikad ne može da bude predator, on je torbar. I to je ok, iskreno kaže čovek šta mu treba pa koja mu da da.
Ovaj medjutim voli mentalna svršavanja a ne fizička.
Ipak sam bio u pravu, to je neki romantični Satana koji zavodi šiparice... koja tema...
Tačno se vidi ko zna tačno o čemu je reč.
- - - - - - - - - -
Vi naivne nikako.