Прећутати је исто што и дати зелено светло "независности" Косова!

Можда би било паметније да си овом "пријатељу" одговорила,
на ове његове упућене, свима нама,.... коментаре,
а не мени !!!
У ТОМЕ је сва наша несрећа!!! :roll:
(једино, ако се не осећаш погођено)

Drugarice , ja uopšte nisam odgovorila tebi ( ne znam gde si to videla) , samo sam dodala još malo iz istog teksta koji si ti citirala .Svako ima pravo da komentariše kako hoće sve dok ne vređa druge , a sa ovim prijateljem bih mogla da polemišem , ali nemam vremena da se vraćam na 1945. . Naša nesreća je u tome što se neki ponašaju kao da im je izvršena lobotomija , pa im istorija počinje od jutarnjeg buđenja.
p.s. Šta ti uopšte znači ovo "једино, ако се не осећаш погођено" ?:dontunderstand:

]Drugarice , ja uopšte nisam odgovorila tebi [/B]( ne znam gde si to videla) , samo sam dodala još malo iz istog teksta koji si ti citirala .Svako ima pravo da komentariše kako hoće sve dok ne vređa druge , a sa ovim prijateljem bih mogla da polemišem , ali nemam vremena da se vraćam na 1945. . Naša nesreća je u tome što se neki ponašaju kao da im je izvršena lobotomija , pa im istorija počinje od jutarnjeg buđenja.
p.s. Šta ti uopšte znači ovo "једино, ако се не осећаш погођено" ?:dontunderstand:

Ма, извини, молим те, мени се то само учинило:hahaha:

Нема проблема, само ти уживај, а
ни они 1945. исто тако као ти нису имали времена,
па нам се толико ванаго накупило,
да ни наши унуци неће моћи да живе безбрижно !

.
п.с.
Ако ниси Српкиња (што не сматрам за грех).

.

Poslednja izmena:
Znam i ja sta narod misli a znas i ti jer ovu vlast nisu birali Amerikanci nego srbi.
A da srbiji mi ne trebamo to znam,srbiji treba bogatstvo Kosova kao i svakom okupatoru.A da ste nas hranili to vi sami kazete i tako lazete i sebe i druge jer niko nikog ne hrani ni brat brata a kamoli.... Ali posto vi kazete da ste nas hranili onda ti ja kazem sto si tolika budala bio pa si to radio.
E vidis kako gresis,ovu vlast,koja je samo knap pobedila,su birale manjine,koje cine oko 20% njihovih glasova,koji isto kao i vi planiraju secesiju jednog dela Srbije,
i racunaju na podrsku ove vlasti,
i birao ih je jedan deo Srba,pola gluvih,pola coravih,za istinu.
Pa ti izracunaj koga su u stvari Srbi birali.
A naravno da nam vi ne trebate,posto vas je pola ilegalno emigrirala iz Albanije,
a druga polovina nije nikad bila lojalna drzavi Srbiji,kome trebaju takvi gradjani?
A kazi mi samo koliko imas brace i sestara,pa da izracunamo ko vas je tolike mogao odhraniti,ako ne drzava:rtfm:

Duplo vise ima Turskih dzamija na balkanu pa i u srbiji pa to nije argument
da turci sada polazu neka prava na ove teritorije.Svaki Okupator na teritoriji kojom
vlada ostavlja svoje kulturne gradjevine

Окупатор на Косову и Метохији је сада НАТО и Америка, ако
не знаш, убрзо ћеш да се увериш у то.

А Косово и Метохија су колевка српства,
ту заиста ништа не можеш да измениш,..да оспориш нечије рођење
на Светој Српској земљи, не можеш.

Мислим да би било логичније да мало кренете у оне школе које
сте стално бојкотовали.
Има нешто што сте пропустили да научите,
да се упознате, а то је ИСТОРИЈА Косова и Метохије, односно
Србије!!!

.

Окупатор на Косову и Метохији је сада НАТО и Америка, ако
не знаш, убрзо ћеш да се увериш у то.

А Косово и Метохија су колевка српства,
ту заиста ништа не можеш да измениш,..да оспориш нечије рођење
на Светој Српској земљи, не можеш.

Мислим да би било логичније да мало кренете у оне школе које
сте стално бојкотовали.
Има нешто што сте пропустили да научите,
да се упознате, а то је ИСТОРИЈА Косова и Метохије, односно
Србије!!!

.

Mogu se nazivati i okupatorima ali napravi razliku koliko su voljeni od naroda Kosova NATO vojnici i koliko su bili voljeni Srpski vojnici i policajci koji nisu nista drugo znali vec da pljachkaju i maltretiraju albance.
Kosovo moze biti kolevka srpskog naroda ali zato je i kolevka albanaca prema tome ima tu mesta za obe kolevke.
A sto se tiche istorije koju mi ti nudis da uchim mogu ti reci samo hvala: Ne uchim iskrivljenu istoriju,a i tebi bi preporuchio da se manes srpskih istoricharima i pozabavis malo onim stranim ili barem onim koje mozes razumeti slovenskim,hrvatskim,bosanskim i drugim sa nasih prostora.

evo da ti pomognem da sama vidis razliku izmedju ove dve vojske pogledaj ovaj snimak.Inache se radi o selu Cushka okolina Peci inache rodno mesto Agima Cheku-a.Miroljubivi vojnici su ubili 41 civila od 19 do 69 godina medju kojima i oca Agima Cheku-a.
Pogledajte do kraja mozda neko prepozna sebe od ovih "patrijota" sa kosova koji huskaju "izadajnike" neka vide "izdajnici" kako su se junachki borili "patrijote" protiv Agima Cheku-a.

Poslednja izmena:
Mogu se nazivati i okupatorima ali napravi razliku koliko su voljeni od naroda Kosova NATO vojnici i koliko su bili voljeni Srpski vojnici i policajci koji nisu nista drugo znali vec da pljachkaju i maltretiraju albance.
Kosovo moze biti kolevka srpskog naroda ali zato je i kolevka albanaca prema tome ima tu mesta za obe kolevke.
A sto se tiche istorije koju mi ti nudis da uchim mogu ti reci samo hvala: Ne uchim iskrivljenu istoriju,a i tebi bi preporuchio da se manes srpskih istoricharima i pozabavis malo onim stranim ili barem onim koje mozes razumeti slovenskim,hrvatskim,bosanskim i drugim sa nasih prostora.

evo da ti pomognem da sama vidis razliku izmedju ove dve vojske pogledaj ovaj snimak.Inache se radi o selu Cushka okolina Peci inache rodno mesto Agima Cheku-a.Miroljubivi vojnici su ubili 41 civila od 19 do 69 godina medju kojima i oca Agima Cheku-a.
Pogledajte do kraja mozda neko prepozna sebe od ovih "patrijota" sa kosova koji huskaju "izadajnike" neka vide "izdajnici" kako su se junachki borili "patrijote" protiv Agima Cheku-a.

Ви сте очигледно мазохисти!

НАТО вас бомбардовао,..(немој само рећи да бомбе нису падале по вама)
Погинуше онолики твоји кад су пошли у бежанију од тог "милосрдног"
бомбардовања и кажеш да их опет волите.
За здрав разум то је
неразумљиво!

Истина је да ви ништа самостално не радите
Не смете самостално да закажете ни седницу вашег Црвеног крста,
или како већ
такву организацију називате, нити удружења риболоваца и пчелара. :hahaha:
Природно, јер
Косово и није ваша, већ америчко-западноевропска "такорећи држава".

А тај снимак ми ништа не говори,...
можеш да постављаш слике, чије год хоћеш,
ми Срби врло добро знамо шта сте ви радили и шта још увек радите на
Светој Српској земљи!

На Косову и Метохији две колевке не могу да буду.
За Србе је увек постајала колевка тамо,..а за АЛБАНЦЕ,
ваљда у Албанији,...

.

Back