- Poruka
- 50.838
Nego nešto mislim, kako se to uopšte udaju po drugi, treći put..
Sad nešto razmišljam
Sad nešto razmišljam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naprave papire svima, ako postoji potreba za njihovim radom. Ne bitno...retko ko emigrira i ima tamo strano državljanstvo. Uostalom, postoje i zemlje u kojima si večiti stranac. Ne možeš ni dobiti njihovo državljanstvo(tipa, S.Arabija).Pa žive i rade ljudi i tamo(mislim na strance).Kome?
To je teško i retko.
Samo IT ili lekari, eventualno vozači kamiona.
Ne prave firme papire. Vrlo vrlo retko
Naprave papire svima, ako postoji potreba za njihovim radom. Ne bitno...retko ko emigrira i ima tamo strano državljanstvo. Uostalom, postoje i zemlje u kojima si večiti stranac. Ne možeš ni dobiti njihovo državljanstvo(tipa, S.Arabija).Pa žive i rade ljudi i tamo(mislim na strance).
Dobro.Ma ne, prave samo ako nema radnika iz EU.
Ne da mi se da objašnjavam, ali znam sve o tome. Mnogo lažu naši koji tamo žive oko svega gotovo.
Ma to ovde prosipaju pricu kako su uspeli. Klasicna srpska mantra. Zato nam sad i preshjednik mantra kako nam je ge denpe bla bla srbija u zanosu nanistu foru.Ma ne, prave samo ako nema radnika iz EU.
Ne da mi se da objašnjavam, ali znam sve o tome. Mnogo lažu naši koji tamo žive oko svega gotovo.
Ja nem pojma ni kako prvi put, da ne razmišljam toliko unapred.
Ma to ovde prosipaju pricu kako su uspeli
Nisam pametan. Ja ne bez mozga nego ko muva bez glave pa numem.
Bitno je šta ja želim.Ovo nikad ne raditi. Zainteresovan muskarac ce staviti do znanja sta zeli.
Jer si ti normalna osoba?I to cak dva puta. To je za jbanje u glavu bez papira.
Mi ili vi?Pa vi trcite da se udajete
Ih, pa nije se bas potrcalo sa tries bankeMi ili vi?