precenjenost

Jbg
Ja rekoh da je meni bitan
Skoro sam upoznala tako super decka. Sarmantan, duhovit, pametan.
Tri sata smo sedeli i pricali.
Ali sex... Tuga. A on odlepio za mnom, bla bla. I ja kao ajdr da dam jos jednu sansu, mozda mu se omaklo, prvi put. Medjutim jok....
I onda sam mu rekla da nismo jedno za drugo. A steta, tio osobe koji bi me drzao ko malo vode na dlanu. Al ne mogu tako
e ti bi i da te drzi kao malo vode na dlanu i da hebe ko singerica

e jbg. sad :mrgreen:

ja ne mogu odma da ***** ko singerica. treba mi vremena da se naviknem na nekog, to je kao neki problem sa povjerenjem kako sam skontao :))
ako mi se ne svidja osoba onda mogu odma ko singerica

E, ovo me podsetilo na jednu scenu iz filma koju nikako ne razumem..:lol:

...kaze: ja ne mogu tebi da radim sve sto radim drugim zenama jer te volim...

Naravno da je važan i ko ga ne voli, realno. Ali nikad nije seks spasio brak a ni rasturio.
I najbolji je sa nekim koga voliš. Il sam ja jedina luuda.
Nisi luda, cela tvoja filozofija je OK. Ali svi vi koji imate isto stanovišta zanemarujete jednu bitnu činjenicu - sve najvažnije odluke u životu se donose prvo na podsvesnom nivou, a onda prelaze na svesni, kod svakog različitom brzinom. A podsvešću vladaju stariji instikti i starija čula. Potreba za čistim sexom u cilju produženja vrste je najstariji i najjači instikt, prisutan kod svih živih bića i to je instikt koji je mnogo ukorenjeniji od svih ostalih. Taj instinkt će uvek da prevlada nad modernim tekovinama ljudskog roda kao što su ljubav i razumevanje.
Zato ti onda prijateljica govori kako joj je 5 godina trebalo da podnese zahtev za razvod. Njena ribica je bila toga svesna mnogo ranije, samo joj je trebalo vremena da joj dođe iz dupeta u glavu

kako ne postoji?
a seksualni terapeuti?

To je razgovor o popravljanju seksualnog aspekta u vezi. Tamo ne ideš kre. šeš nego da razgovaraš.
nisi razumela.. ne resavas probleme seksom, ali nedostatak ili nezadovoljstvo oko seksa produbljuje druge probleme
seks nije lek ali je prevencija :mrgreen:

Netačno, drugi problemi uzrokuju loš ili nedostatak seksa.

a zasto mislis da neko ne moze da oseca kako ti osecas?
ako se ti ne slazes ili ne mislis tako ,zasto mislis da je proseravanje ako neko voli seks i ne moze bez seksa CAK i ako je zena ? :mrgreen:

Ja znam da se ne osećaju svi kao ja. Ne slažem se sa onima koje osećaju i misle kao ja, a dođu na ovakve teme sa potpuno obrnutom pričom. O njima se govorim.

zašto potencirati emotivnu stranu na ženski bolećiv način?
umeju žene da budu emotivne i bez tih njanja začina, meni stvarno mnogo znači nežnost ali nije presudna i nijedna žena se u braku ne oslanja samo na nežno grljenje i sveopšte razumevanje
ako sex izostane ili je loš žena se neće mnogo zadržavati. naći će ljubavnika ili će se razvesti ako ima hrabrosti.
zato i to potenciranje emotivne strane ne razumem jer i žene jednako kao i muškarci umeju da odrede prioritete u životu
kao i način na koji stižu do njih.

šta je tu nenormalno Nato?

Već imamo istoriju da izvrćeš moje reči.
Poenta mojih reči je da dobar seks ne spašava loš brak, loše odnose.
Potenciranje ostalih aspekata veze nije njanjavos nego realnost. A kada sam pominjala zagrljaj, da si dobro pročitala videla bi da se radi o onom posle seksa i to fantastičnog.

dobro pitanje !!
možda
zato što sex nije bitan. bitniji su topli zagrljaji

Ako ti je seks najbitniji, kao što tvrdiš.. Pominjala si svoj savršen brak.. ako bi se desilo da seks postane mlak ili ređi ili da ti iz bilo kog razloga više nije tako dobar, razvešćeš se? Odmah?

ja ne govorim u tvoje ime Natalija.
Ti bi popravljala loš sex sa nezainteresovanim čovekom
ja bih našla partnera sa boljim performansama i više volje da radi smešne pokrete.
stvarno moraš da otvoriš um i da shvatiš da ne razmišljaju svi isto.

Moj um je otvoren potpuno. Za sve opcije.
Govorila sam o popravljanju u vezi u kojoj se podrazumeva da je bio i seks dobar jer nisam ja baš blesava da budem sa nekim kojem se ne diže na mene.
Ako se pokvari, pokušala bih da ga popravim, ne bi ga samo zbog toga ostavila i tražila sledećeg sa boljim performansama.

Nisi luda, cela tvoja filozofija je OK. Ali svi vi koji imate isto stanovišta zanemarujete jednu bitnu činjenicu - sve najvažnije odluke u životu se donose prvo na podsvesnom nivou, a onda prelaze na svesni, kod svakog različitom brzinom. A podsvešću vladaju stariji instikti i starija čula. Potreba za čistim sexom u cilju produženja vrste je najstariji i najjači instikt, prisutan kod svih živih bića i to je instikt koji je mnogo ukorenjeniji od svih ostalih. Taj instinkt će uvek da prevlada nad modernim tekovinama ljudskog roda kao što su ljubav i razumevanje.
Zato ti onda prijateljica govori kako joj je 5 godina trebalo da podnese zahtev za razvod. Njena ribica je bila toga svesna mnogo ranije, samo joj je trebalo vremena da joj dođe iz dupeta u glavu

Glupaš luposti.

Back