гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
aj fala ti dje cula i ne culaNacici cemo nesto i za tebe![]()
)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aj fala ti dje cula i ne culaNacici cemo nesto i za tebe![]()
)e ti bi i da te drzi kao malo vode na dlanu i da hebe ko singericaJbg
Ja rekoh da je meni bitan
Skoro sam upoznala tako super decka. Sarmantan, duhovit, pametan.
Tri sata smo sedeli i pricali.
Ali sex... Tuga. A on odlepio za mnom, bla bla. I ja kao ajdr da dam jos jednu sansu, mozda mu se omaklo, prvi put. Medjutim jok....
I onda sam mu rekla da nismo jedno za drugo. A steta, tio osobe koji bi me drzao ko malo vode na dlanu. Al ne mogu tako

Mystic, ne mozes ni da zamislis![]()
pazi samo da ne promasis rupuМистици не замишљају, јер виде а не гледају ...![]()
e ti bi i da te drzi kao malo vode na dlanu i da hebe ko singerica
e jbg. sad![]()
pazi samo da ne promasis rupu

Dae ti bi i da te drzi kao malo vode na dlanu i da hebe ko singerica
e jbg. sad![]()
ja uvek palim svetlo..volim da gledam sta radima, i ti ko da si mali, ...to u mraku ide na pipanje ...![]()

Ne treba meni niko da me izdrzava.Treba ti onda matora obezbeđena ispravna i očuvana singerica...
Teško. Ostaćeš usedelica...![]()
ja uvek palim svetlo..volim da gledam sta radim![]()
Ne treba meni niko da me izdrzava.
Malo si omasio u proceni.
ja ne mogu odma da ***** ko singerica. treba mi vremena da se naviknem na nekog, to je kao neki problem sa povjerenjem kako sam skontao
)Naopakoja ne mogu odma da ***** ko singerica. treba mi vremena da se naviknem na nekog, to je kao neki problem sa povjerenjem kako sam skontao)
ako mi se ne svidja osoba onda mogu odma ko singerica
ja ne mogu odma da ***** ko singerica. treba mi vremena da se naviknem na nekog, to je kao neki problem sa povjerenjem kako sam skontao)
ako mi se ne svidja osoba onda mogu odma ko singerica

mozak je zagrijan ali me tijelo ne slusa, vjerovatno neki od psihickih poremecaja koji se tako manifestujeNaopakokod mene ili odma ili nikako.
Pa sta se zagrevas toliko
))
)))))E, ovo me podsetilo na jednu scenu iz filma koju nikako ne razumem..
...kaze: ja ne mogu tebi da radim sve sto radim drugim zenama jer te volim...
... ala je taj perverzan ....cc.c.cNisi luda, cela tvoja filozofija je OK. Ali svi vi koji imate isto stanovišta zanemarujete jednu bitnu činjenicu - sve najvažnije odluke u životu se donose prvo na podsvesnom nivou, a onda prelaze na svesni, kod svakog različitom brzinom. A podsvešću vladaju stariji instikti i starija čula. Potreba za čistim sexom u cilju produženja vrste je najstariji i najjači instikt, prisutan kod svih živih bića i to je instikt koji je mnogo ukorenjeniji od svih ostalih. Taj instinkt će uvek da prevlada nad modernim tekovinama ljudskog roda kao što su ljubav i razumevanje.Naravno da je važan i ko ga ne voli, realno. Ali nikad nije seks spasio brak a ni rasturio.
I najbolji je sa nekim koga voliš. Il sam ja jedina luuda.
kako ne postoji?
a seksualni terapeuti?
nisi razumela.. ne resavas probleme seksom, ali nedostatak ili nezadovoljstvo oko seksa produbljuje druge probleme
seks nije lek ali je prevencija![]()
a zasto mislis da neko ne moze da oseca kako ti osecas?
ako se ti ne slazes ili ne mislis tako ,zasto mislis da je proseravanje ako neko voli seks i ne moze bez seksa CAK i ako je zena ?![]()
Zar Bambiju ja tako da mislim, ma nema sanse...kao sto mi ovo zvuci kao -reci, sta da te lazem da bi mi dala...![]()
zašto potencirati emotivnu stranu na ženski bolećiv način?
umeju žene da budu emotivne i bez tih njanja začina, meni stvarno mnogo znači nežnost ali nije presudna i nijedna žena se u braku ne oslanja samo na nežno grljenje i sveopšte razumevanje
ako sex izostane ili je loš žena se neće mnogo zadržavati. naći će ljubavnika ili će se razvesti ako ima hrabrosti.
zato i to potenciranje emotivne strane ne razumem jer i žene jednako kao i muškarci umeju da odrede prioritete u životu
kao i način na koji stižu do njih.
šta je tu nenormalno Nato?
dobro pitanje !!
možda
zato što sex nije bitan. bitniji su topli zagrljaji
ja ne govorim u tvoje ime Natalija.
Ti bi popravljala loš sex sa nezainteresovanim čovekom
ja bih našla partnera sa boljim performansama i više volje da radi smešne pokrete.
stvarno moraš da otvoriš um i da shvatiš da ne razmišljaju svi isto.
Ne, nego treba imati mooda pa reći ono što misliš, ili biti muško..Ne, nego samo neće da vi pričate u naše ime
naravno da gledam....nekad i snimamGledaš ? ...
Meni su lepše u mraku kada ništa ne vidim...

Nisi luda, cela tvoja filozofija je OK. Ali svi vi koji imate isto stanovišta zanemarujete jednu bitnu činjenicu - sve najvažnije odluke u životu se donose prvo na podsvesnom nivou, a onda prelaze na svesni, kod svakog različitom brzinom. A podsvešću vladaju stariji instikti i starija čula. Potreba za čistim sexom u cilju produženja vrste je najstariji i najjači instikt, prisutan kod svih živih bića i to je instikt koji je mnogo ukorenjeniji od svih ostalih. Taj instinkt će uvek da prevlada nad modernim tekovinama ljudskog roda kao što su ljubav i razumevanje.
Zato ti onda prijateljica govori kako joj je 5 godina trebalo da podnese zahtev za razvod. Njena ribica je bila toga svesna mnogo ranije, samo joj je trebalo vremena da joj dođe iz dupeta u glavu