Prebacivanje na FON

martina11

Početnik
Poruka
2
Zdravo, zanima me da li se neko mozda prebacivao sa drugih fakulteta na fon, konkretno sa gradjevine i kakve su mogucnosti i procedura? Takodje me zanima da li je za prebacivanje uslov da se prvo ispises sa prethodnog fakulteta ili ne?

to moras da odes na fon i da se raspitas u studentskoj sluzbi.
moguce je da ces morati da polazes neke razlike ispita.
i proveri da li uopste i mozes sa tvog fakulteta da se prebacis na fon jer bi onda ljudi upisivali bilo koji i onda se samo prebacivali da moze bas tako lako..
mora da postoji kompatibilnost fakulteta i smerova... ja konkretno znam za masinac u beogradu i novom sadu da skoro pola ispita nemaju iste i kad bi neko zeleo da se prebaci neke ispite bi mu priznali ali pola ispita koje je dao ili mu ni ne trebaju ili mora da polaze gomilu drugih jer se razlikuju..a pricamo o istim fakultetima u okviru razlicitih univerziteta...prosto nisu isti programi.

Jel zna neko da li i dalje moze da se prebaci na fon sa pmc-a
Moze. nakon prve godine na PMC prelazis na drzavni fon 100% samo moras da imas dobar prosek :) Ali da znas da ce prelazak da te kosta 92.000( 20.000 prijava+38.000 prva rata skolarine+ 18.000 ispisnica sa PMC+16.000 za prebacivanje predmeta sa PMC, ovih 16.000 je ako su ti priznati svih 8 predmeta, svaki predmet se mnozi sa 2.000)

Moze. nakon prve godine na PMC prelazis na drzavni fon 100% samo moras da imas dobar prosek :) Ali da znas da ce prelazak da te kosta 92.000( 20.000 prijava+38.000 prva rata skolarine+ 18.000 ispisnica sa PMC+16.000 za prebacivanje predmeta sa PMC, ovih 16.000 je ako su ti priznati svih 8 predmeta, svaki predmet se mnozi sa 2.000)
koji je minimum za prosek?

Zdravo, razmisljam o upisivanju PMC-a povodom prelaska na FON posto nisam uspela da upisem FON. Zanima me sa kog smera ste se prebacili i sa kojim prosekom ste se prebacili? I koliko Vam je bilo tesko postici taj prosek? Hvala unapred.

Zdravo, koji ste prosek imali prilikom prelaska i sa kog na koji smer ste se prebacili? I koliko je tesko bilo postici taj prosek? Hvala unapred

Back