- Poruka
- 12.440
Ali ovde pisemo o principu da se svakome ravnopravno da puna plata i puna ocena za bilo koji stvarni ucinak, sustina je u tome da svi budu jednaki.
mislim da su ti neki pojmovi u glavi malo zbrckani (ne postoji pojam 'puna ocena')
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali ovde pisemo o principu da se svakome ravnopravno da puna plata i puna ocena za bilo koji stvarni ucinak, sustina je u tome da svi budu jednaki.
Kao analogija punoj plati, koji drugi izraz upotrebiti. Moramo uvoditi nove pojmove jer i situacija je nova.mislim da su ti neki pojmovi u glavi malo zbrckani (ne postoji pojam 'puna ocena')
Ne možeš da praviš analogiju prema plati i oceni. Nikako.Kao analogija punoj plati, koji drugi izraz upotrebiti. Moramo uvoditi nove pojmove jer i situacija je nova.
Teoretski, u normalnoj, i plata bi bila 0 za totalni strajk. Ne mozes kod nas uvoditi te belosvetske ideologije jer ne odgovaraju mentalitetu ljudi.Ne možeš da praviš analogiju prema plati i oceni. Nikako.
Babe i žabe
Deca bi u normalnoj državi imala ocene.
Ovo je mišljenje, a ne belosvetska ideologija. Imam pravo na to.Teoretski, u normalnoj, i plata bi bila 0 za totalni strajk. Ne mozes kod nas uvoditi te belosvetske ideologije jer ne odgovaraju mentalitetu ljudi.
Znaci ti ne bi dala plate narodu?Ovo je mišljenje, a ne belosvetska ideologija. Imam pravo na to.
NeeeZnaci ti ne bi dala plate narodu?
Tako je bolje.Neee
Dala bih plate. Pa normalno. Smatram ovo ponižavanje profesije prosvetnih radnika. Učili su za to rade i treba da im plate. Ma da sam tamo, išla bih da protestzćujem s njima. I razbijam i dobijem natine ako treba.
Omladina zaslužuje budućnost jer ne odlazi. Moja prijateljica u Norveškoj normalno radi kao prosvetni radnik. Kod njih to nema, ima plate, nema plateTako je bolje.
Ja samo hocu da dodam da i omladina nesto zasluzuje a ne samo matorci.
U 21. veku biti bez plate je kao bez vode ili struje.Moja prijateljica u Norveškoj normalno radi kao prosvetni radnik. Kod njih to nema, ima plate, nema plate
Realno, sramota za vladu.U 21. veku biti bez plate je kao bez vode ili struje.
Prva rečenica, laž. Tema otvorena na osnovu lažnih podataka, dušu dala za zonu sumrakaPosto su prosvetari nepokolebljivi u svom zahtevu da treba da dobiju platu za obustavu, namece se pitanje da li uredno upisuju ocene (naravno petice a mogli bi i na fakultetima desetke) tokom iste?
Navescu analogiju za online izbornim predmetima u gimnazijama koje odavno drze tako sto okace jednu objavu na tri meseca sa temama za radove i podele petice svima koji ih posalju.
Buduci da su gimnazije najvise u blokadi logicno bi bilo da se u ovoj situaciji taj model primeni masovnije. Uslov bi moglo da bude recimo evidentirano prisustvo ucenika u skoli ili na ulici tokom protesta.
Zahtevas li ti platu ili ne, i jesi li upisala ocene? Izjasni se iz prve ruke...Prva rečenica, laž. Tema otvorena na osnovu lažnih podataka, dušu dala za zonu sumraka![]()
Već sam odgovorila na drugoj temi, niko od nas ne zahteva platu. Da ponovim, većina nas svesno ušla u obustavu sa mogućim posledicama , tj dobijanjem otkaza i sad mi vi kažete da se bunimo jer nećemo platu dobiti, smešnoZahtevas li ti platu ili ne, i jesi li upisala ocene? Izjasni se iz prve ruke...
Ko o tome odlučuje i sudi - da li je profesor dobar ili loš ? Ti ? roditelji ? učenici ? ...Ocena ne može da bude merilo znanja ako je profesor loš.
A hoćeš ti da me nateraš da im dam ocenu ? I za čega treba komisija,... da ih oceni ? Ko bi trebao biti u toj komisiji ? Ko bi hteo biti u toj komisiji ?I da ne bude oftopik.
Formirati komisiju jer učenici po zakonu moraju da dobiju ocenu.
Izgleda da može. Kriva je država, odnosno vlast, jer nema načina da nas vrati za katedru. I ako bi danas roditelji pokrenuli proteste što im deca ne idu u škole to bi bio protest protiv vlasti (države) a ne protiv mene (nas).Ne može finansijski moment da ih u tom spreči jer oni nisu krivi za to.