smfgreat
Aktivan član
- Poruka
- 1.159
Pre sam mislio da nisam normalan, pa onda sam mislio da jesam. Kako covek dolazi do saznanja da li je ili nije normalan? Ima li neki predlog kako to da se utvrdi i sta raditi onda?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam normalna medju nenormalnimA
nije ni to lako
Pre sam mislio da nisam normalan, pa onda sam mislio da jesam. Kako covek dolazi do saznanja da li je ili nije normalan? Ima li neki predlog kako to da se utvrdi i sta raditi onda?
nije ni to lako
Nemam pojma !
Ne bih da se bavim tobom.......
Pa nista ono vidis sta rade ljudi oko tebe koje navike imaju i sta pricaju..nije tesko provaliti i ne biti 1 u gomili
nije ni to lako
hmmm, upravo sam shvatila da se nikada nisam zapitala da li sam normalna... Sta li to znaci?
Ja se cesto zapitam da li sam dobra osoba, e to mi je vec tesko pitanje... cisto da znam ako se ikada budem prijavila za trenutak istine... xD
Imam jedan religijozni problem i problem razlikovanja u vecini (da li je to sto mi se dopada normalno- a nikada se nisam zapitala da li sam ja normalna, cudno :/), pa ako mi neko moze dati link neke odgovarajuce teme ovde na psihologiji gde mogu da iznesem te svoje probleme i dobiti odgovore i pomoc. Hvala!![]()
Zelja ti je uslisena:
http://forum.krstarica.com/showthre...kšajte-problem-sebi-i-podelite-i-sreću-i-tugu......
E a mozda je i bolje biti nenormalan![]()
Kako covek dolazi do saznanja da li je ili nije normalan?
Da da definitivno veselije i bez problema... a jeli ako se pravis nenormalan, recimo, da ki ti to onda pruza osecaj prave srece ili lazes veras sebe?
Samo kad je u svrhu prevare Vojne Komisije
da bi izbegao služenje vojnog roka.
A,kako je to služenje onomad ukinuto,nema razloga
da se zvanično praviš lud.....
Privatno - ko ti brani ?
I,ne moraš da se praviš......