Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 31.778
Da letim sada u balonu, duša bi mi bila puna...U svakom slucaju ne menja poentu odgovora na temu bio helijum ili vodonik za coveka je balon prazan...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da letim sada u balonu, duša bi mi bila puna...U svakom slucaju ne menja poentu odgovora na temu bio helijum ili vodonik za coveka je balon prazan...
Ako te nista ne zanima sto otvaras teme da bi videla ko sta ima da kaze na istu temu?
Tolika praznina za tako malu dusu...Da letim sada u balonu, duša bi mi bila puna...
gospodjo bez razuma, ja sam najozbiljnije rekao šta ja mislim da je uzrok tvoje depresije. Opet ti kažem, promisli se dobro ko je to iz tvoje prošlosti za kim ti srce vapi?I ovaj post me zivo zanima
To sto Mita pise me ne cudi, to neki covjek koji nema blage veze o zivotu, to je pokazao jos ranije i to je jasno ko dan, tezak oblik glupana i njegovo misljenje me ne zanima uopste
Medjutim nije mi jasno cemu se tu Indigo3 smije
Prvo lijepa, pametna zena, ne znam zasto bi mi zavidila, tako da to kao razlog iskljucujem
ali me brine to sto ona ima na forumu jednu bezobraznu gospodju a njoj dobru prijateljicu, necu joj ime navoditi a koja mi godinama nije dala mira na Krstarici, pa se nesto mislim dal joj prijateljica nije napunila glavu lazima o meni, hoce to da urade alapace kada nekog mrze, ali opet s druge strane ne mogu ni da vjerujem da je Indigo toliko naivna da bi je poslusala
Pa me bas zanima zasto onda podrzava Mitu Komitu u podhebavanju mene
Bilo bi lijepo da mi draga Indigo3 to pojasni![]()
gospodjo bez razuma, ja sam najozbiljnije rekao šta ja mislim da je uzrok tvoje depresije. Opet ti kažem, promisli se dobro ko je to iz tvoje prošlosti za kim ti srce vapi?
ne znam kako si mene uglavila u tu priču? Nit se znamo niti nešto mnogo komuniciramo ovde. Moj komentar je generalne prirode koji bi mogao da se primeni i na tebe.Da postoji takav neko ja bi bila srecna zena
a to ako se ti nadas da si to neko meni bitan to tvoj problem, ja s tem nista
Moze biti i da si mene bobrkalo sa nekom drugom
u svakom slucaju je jako zlobno meni pripisivati nesto sto nema veze sa mnom i to javno.... cist bezobrazluk ogranicenih, primitivnih a zavidnih ljudi
Razlika je sto cu ja umreti kao covjek, i to covjek ciste savjesti, a vas podlace ce gristi zloba, zavist, pakost, kompleksi, frustracije koje ste lijecili na tudjoj muci, ma ima da vas ne grizu, nego grickaju dok ste zivi
Mita Komita da te malko i utjesim, da ublazim surovu istinu koju sam iznijela, ako je to moguce i ublaziti. da znas samo da nisi jedini ako ti je za utjehu, puna vas je planeta...
opet mene pominješ u kontekstu nekoga ko se iživljava nad tobom? Insinuiraš svašta, a kako se to ne vidi iz javnih postova, ovim putem da napomenem, da svi vide, da sa tobom nisam nikada komunicirao kroz pp ili na bilo koji drugi način osim ovako javno.Razlika je sto cu ja umreti kao covjek, i to covjek ciste savjesti, a vas podlace ce gristi zloba, zavist, pakost, kompleksi, frustracije koje ste lijecili na tudjoj muci, ma ima da vas ne grizu, nego grickaju dok ste zivi
Mita Komita da te malko i utjesim, da ublazim surovu istinu koju sam iznijela, ako je to moguce i ublaziti. da znas samo da nisi jedini ako ti je za utjehu, puna vas je planeta...
opet mene pominješ u kontekstu nekoga ko se iživljava nad tobom? Insinuiraš svašta, a kako se to ne vidi iz javnih postova, ovim putem da napomenem, da svi vide, da sa tobom nisam nikada komunicirao kroz pp ili na bilo koji drugi način osim ovako javno.
Da zamolim taba da to iscrta svuda po forumu da me se ne dira, jel to Pogledajte prilog 763362
Shvatio sam tek sada da se odnosi direktno na mene. Mislio sam da je komentar uopšten. Obzirom da se nekad zaboravim pa ipak komentarišem, hvala bogu da su uveli opciju ignore. Nikoga nisam ignorisao u životu, ni uživo niti online ali uvek postoji prvi put za nesto...Hajd sto deset godina ovuda pisem da ako se ne razume u mene da me se ne dira, ok, nisi vidio
Jesam otvorila temu o tome, jesam, jesi vidio, jesi, nisi svatio, i to cu oprostim
Jesam li se tebi licno obratila na ljisu i zamolila lijepo Mito ne razumijes se u mene zaobidji me, jesam, jesi mi obecao da me vise neces kaciti, jesi, znam sigurno da jesi
I ti opet se kacis za mene
Pa koliko ja to puta moram da kazem da bi se to svatilo![]()
Mada, to kako je ona opisala, već liči na depresiju. Verujem da je osećaj krajnje praznine jedan od univerzalnih za depresivnu osobu. Što je najgore, ne mora čak biti izazvan nikavim vanjskim faktorima - zato depresivni ljudi budalama uvek deluju ko da se prenemažu, jer šta se vučeš okolo kad ti ništa ne fali?Prema ovome što si sada opisala, mislim da te može odvesti u depresiju.
nije jedino, ali je uobičajeno. Da postoji volja, depresivna osoba bi mogla sama da se obrazuje, naročito danas kada je toliko informacija dostupno na internetu. U nedostatku volje da sami reše problem, obraćaju se profesionalcu koji može eventualno da ih privremeno zakrpi. Potseća me na prekid pušenja. Ako nemaš volju naćićeš sto i jedan razlog zašto ne možeš, počev od hemijske zavisnosti organizma (netačno i vrlo glupo što se reklamira jer daje ovisnicima "naučni" dokaz zašto ne mogu da prestanu).- depresivne osobe obično ne mogu ni ustati iz kreveta, kamoli šta drugo, i jedino što im može pomoći, jeste obraćanje profesionalcu.