Prazne tegle kafe na policama

Belgradeboy

Elita
VIP
Poruka
22.573
Kako navodi "San", ovo nije prvi put da je neki trgovački gigant preduzeo korake u pokušaju da spreče krađu luksuznih predmeta poput alkohola ili mesa. Sada je "Špar" odlučio da počne da izlaže prazne tegle kafe.

Supermarket ima deset različitih vrsta kafe u ponudi, od kojih je najskuplja ona od 7,25 funti.

"Ako su vam potrebni neki izloženi predmeti, odnesite ih na kasu", stoji ispod praznih tegli kafe. Tabloid navodi da je jedina tegla sa kafom "Šparov" brend koji košta 2,99 funti, prenosi RT Balkan.

https://www.b92.net/biz/vesti/svet/supermarket-doskocio-kradljivcima-e-sad-necete-krasti-2401372

Otvara se sve.
Neki potrošači "ne veruju šta je na slici"
Ajd razumem nov proizvod pa čitaš sastav al da se iščitavaju proizvodi kad je Tito bio živ, tad ti nisu smetali?

U pola slučajeva to je fora da se mazne kad te niko ne gleda.

Otvaraju se omekšivači, sipaju se u mericu, pretaču se Eurocremu u svoju teglicu, skida se folija sa sireva i margarina, cugne se kefirče pa se uredno vrati...

To su sve oni likovi i lukše koji pišu e-mail žalbe kad su osujećeni na vreme - vade se da nisu uhvaćeni pa imaju pravo na žalbu.

Realno nes kafa koja košta tegla 1500 din i treba da se proba na licu mesta. Istu tu jacobs cronat sam prošle godine kupovao za 450din u maksiju na akciji. Danas je tri puta skuplja a verovatno toliko i lošija.

Ne bune se samo ove zlatne ribice štopamte trisekunde unazad.

instant Jacobs Monarch/Gold
Bezobrazno skupa ali daleko zdravija od Nestle-ove.

Starbucks, McDonalds i Nes sadrže kancerogeni materiju.
Neke su povučene, neke nisu.

Bolje plati Jacobs kafu nego lekove (koji ne pomažu)

Kod nas gotovo nikad ne pijem instant kafu.
Vise mi lezi domaca, a i po mirisu se oseti jeli dobra, ili je negde stajala pored burica sa naftom....

Kako navodi "San", ovo nije prvi put da je neki trgovački gigant preduzeo korake u pokušaju da spreče krađu luksuznih predmeta poput alkohola ili mesa. Sada je "Špar" odlučio da počne da izlaže prazne tegle kafe.

Supermarket ima deset različitih vrsta kafe u ponudi, od kojih je najskuplja ona od 7,25 funti.

"Ako su vam potrebni neki izloženi predmeti, odnesite ih na kasu", stoji ispod praznih tegli kafe. Tabloid navodi da je jedina tegla sa kafom "Šparov" brend koji košta 2,99 funti, prenosi RT Balkan.

https://www.b92.net/biz/vesti/svet/supermarket-doskocio-kradljivcima-e-sad-necete-krasti-2401372
Do neke cifre svaka drzava dozvoljava kradju. Recimo, u Spaniji, ako ukrades do 500 evra vrednosti, ne odgovaras pred sudom, pa verovatno
zbog toga primenjuju ovakve mere...

Kod nas gotovo nikad ne pijem instant kafu.
Vise mi lezi domaca, a i po mirisu se oseti jeli dobra, ili je negde stajala pored burica sa naftom....
Koliko puta mesečno kupiš?
Koja je finalna cena?

Znam, znam, sad će mi se javi neko ko razvlači 100gr mlevene kafe 6 meseci...

E vidi...
Nisam spreman da bacam pare na cigarete, motam duvan, ali kafa mora da bude vrhunska.

Dosta meni više dve kafe valjaju treća kisela.
Zvanično saopštenje glasi: "svake godine drugačiji rod" a nezvanično prodji pored pogona pa pogledaj gde drže džakove sa sirovom kafom. Pa još ako se tamo zaposlio Lepi Djole pa uzima bliže džakove njemu umesto bliže roku trajanja.

Poslednja izmena:
Do neke cifre svaka drzava dozvoljava kradju. Recimo, u Spaniji, ako ukrades do 500 evra vrednosti, ne odgovaras pred sudom, pa verovatno
zbog toga primenjuju ovakve mere...
A u Americi?
Jede odmah radi Winchesterka?

Gde se seti Španije a ne Amerike madafaka?

funny-trailer-park-trash-granny-gun-humor-20669080.jpg

Dodji maxo da ti baka pokloni 300 evra... dodji... sve u sačmi pa ti konvertuj u menjačnice posle...

Koliko puta mesečno kupiš?
Koja je finalna cena?

Znam, znam, sad će mi se javi neko ko razvlači 100gr mlevene kafe 6 meseci...

E vidi...
Nisam spreman da bacam pare na cigarete, motam duvan, ali kafa mora da bude vrhunska.

Dosta meni više dve kafe valjaju treća kisela.
Zvanično saopštenje glasi: "svake godine drugačiji rod" a nezvanično prodji pored pogona pa pogledaj gde drže džakove sa sirovom kafom. Pa još ako se tamo zaposlio Lepi Djole pa uzima bliže džakove njemu umesto bliže roku trajanja.

U normalnim okolnostima pijem 1 kafu na dan iz zdravstvenih razloga, i to je ta jedna ujutro kad sam u kancu na poslu. Po prosecnim nabavkama za kanc (nisam jedini, ali sam najveci potrosac domace mlevene) to je odokativno 200g mlevene kafe na mesec dana.

Pijem naravno kafu i vikendom kuci (posto vikendom ne radim) isto tako po 1 dnevno. I kafe po kaficima. I tu cesto zaboravim kad sam kupio kafu jer obicno imam kafe koje neko donese (za neko slavlje, rodjendan... pa posto niko drugi ne pije stek traje obicno po par meseci). A po kaficima kad se zadesi (nije da sam svaki dan u kaficu vise sporadicno i oportunisticki). Dakle aj' da to ne racunamo, jer kupim kafu za kucu jednom s mene pa na ustap (once in a blue moon).

Ako me pitas koliko ukupno potrosim na kafu - pojma nemam. Ali zato na cigare... neuporedivo.

Mnogo vise para ode na instant kafe, ja mislim. Posto svi ukucani i blizi muckaju tu kafu. I skupa je - koja god da je, i retko koja je dobra. Uglavnom ide nes i jacobs crema (s mlekom, a bogami i bez). Ali ne mogu da procenim, nemam utisak da je bas cesto. Recimo 1 u 2 meseca, zavisi od pakovanja koje nadjem - nekad ima malo nekad vece pakovanje.

Back