- Poruka
- 1.857
sta fali temi... svako ko uziva u kafi zna da ima dosta istina sta pise u uvodnom postu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoćeš da kažeš da ne piješ kafu?јој модератори дајте, да ли сте свесни да вас плаћају да заглупљујете рају.. дај смањите доживљај мало!
Arabika je dobra, ali joj fali jedno 10% robuste da napravi oni najfiniju penu.Ovo je prava kafa!
Pogledajte prilog 1777112
Ti misliš da je sve ok, ali ja imam loše vesti za tebe.Када сам био у војсци, на терену од седам дана... Па када су после 3-4 дана потрошили све штекове цигара, а кафе наравно није било за нас обичну публику... Војска се некако пробуди, све нервозни и тако свашта нешто.
А мени не фали ништа - нит' пушим нит' кафе пијем (важи и данас). Ту сам се уверио да је мој начин много бољи.
![]()
Nes nije za mene, kafu pijem na litar, i uvek zaboravim da je u pitanju nes, tursku i filter već na litar, bez ikakvih problema.Кући и угосте пијем турску, еспрессо кад блејим по кафићи, дужи смлеко,
а нес (фрапе) пијем на жупла.
Litar kafe?!Nes nije za mene, kafu pijem na litar, i uvek zaboravim da je u pitanju nes, tursku i filter već na litar, bez ikakvih problema.
Nikako bez kafe, ne mogu da se probudim bez bar dve.Када сам био у војсци, на терену од седам дана... Па када су после 3-4 дана потрошили све штекове цигара, а кафе наравно није било за нас обичну публику... Војска се некако пробуди, све нервозни и тако свашта нешто.
А мени не фали ништа - нит' пушим нит' кафе пијем (важи и данас). Ту сам се уверио да је мој начин много бољи.
![]()
Ne kažem litar turske, to je vec the end, ali filter kafe iz aparata, za ceo dan bude i litar.Litar kafe?!
Hajde da ti i povjerujemo, zaista imaš fantastičnu probavu i često pražnjenje.![]()
Ljudi svakodnevno pokazuju šta im je u glavama, nema tu mnogo iznenađenja, al ptice...e to je već lutrija.Mene vise brine sta pojedini ljudi imaju u glavama.
Predlazem ti bolje tu lutriju sa divnim pticama, kad vec znamo koliko imamo zla od ljudi ..Ljudi svakodnevno pokazuju šta im je u glavama, nema tu mnogo iznenađenja, al ptice...e to je već lutrija.
Nećeš mi verovati ali prošle nedelje ispred prodavnice mi se upravo to dogodilo, ptica i sve ostalo.Predlazem ti bolje tu lutriju sa divnim pticama, kad vec znamo koliko imamo zla od ljudi ..
TakoeArabika je dobra, ali joj fali jedno 10% robuste da napravi oni najfiniju penu.
Meni je to najbolje, 10% robusta i 90% arabika.
MnogoNe kažem litar turske, to je vec the end, ali filter kafe iz aparata, za ceo dan bude i litar.
I to je previše.Mnogo
Moja mera je 0,5 l otprilike
2 šolje?I to je previše.
2 kafe po 1, 5 dcl je dovoljno.2 šolje?
Pa sad2 kafe po 1, 5 dcl je dovoljno.
Bolje da pijes vise vode, ne kafe, ako je migrena.Pa sad
Patim od migrena, bolje mi je otkako pijem više kafe. Mada s vremena na vreme imam periode kada je uopšte ne pijem ili ne pijem svakog dana.
Kafa pomaže kod migrene.Bolje da pijes vise vode, ne kafe, ako je migrena.
Za migrenu moja preporuka,pij što više vode, dok ne povratiš. Provjereno.Pa sad
Patim od migrena, bolje mi je otkako pijem više kafe. Mada s vremena na vreme imam periode kada je uopšte ne pijem ili ne pijem svakog dana.
Moze li bez ovog na kraju?Za migrenu moja preporuka,pij što više vode, dok ne povratiš. Provjereno.