- Poruka
- 17.329
Ne znam, nije to baš tako jednostavno. Mislim na lečenje migrene kojoj leka ni nema.Za migrenu moja preporuka,pij što više vode, dok ne povratiš. Provjereno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam, nije to baš tako jednostavno. Mislim na lečenje migrene kojoj leka ni nema.Za migrenu moja preporuka,pij što više vode, dok ne povratiš. Provjereno.
Ne može. Kod migrene stomak prestaje da funkcioniše. Pokreneš ga većom količinom vode.Moze li bez ovog na kraju?
Nisam znala to za kafu i migrenu.Kafa pomaže kod migrene.
A pijem mnogo vode inače.
Mozes ti lekar biti. Sta faliNe može. Kod migrene stomak prestaje da funkcioniše. Pokreneš ga većom količinom vode.
Ok je to kada je u pitanju blaža migrena. Zamračiti prostoriju, poželjno je da bude hladna prostorija i tišina. Kod jače migrene to ne vrijedi. Tada voda i voda. Mali gutljaji, ali konstantno ispijanje dok ti se ne smuči da povratiš.Nisam znala to za kafu i migrenu.
Imam je ja, al ne često.
Rešavam mrakom i tišinom, jedino što pomaže posle par sati.
Nije blaža, ali jednostavno ne pomaže ništa. Probala i sa vodom, sa slanim, sa slatkim, lekovi za bolove,.... ne pomažeOk je to kada je u pitanju blaža migrena. Zamračiti prostoriju, poželjno je da bude hladna prostorija i tišina. Kod jače migrene to ne vrijedi. Tada voda i voda. Mali gutljaji, ali konstantno ispijanje dok ti se ne smuči da povratiš.
A jesi li svestan da je tema šaljiva?јој модератори дајте, да ли сте свесни да вас плаћају да заглупљујете рају.. дај смањите доживљај мало!
Ja sam ozbiljno shvatila pa se brinem da li je sa mnom sve u redu jer ne gledam u solju, a i nisam neki filozofA jesi li svestan da je tema šaljiva?![]()
Ja sam onda težak slučaj, pijem dve dnevno turske il domaće kako god a nijednom ne pogledam u šoljuJa sam ozbiljno shvatila pa se brinem da li je sa mnom sve u redu jer ne gledam u solju, a i nisam neki filozof![]()
A jesi li bar filozof?Ja sam onda težak slučaj, pijem dve dnevno turske il domaće kako god a nijednom ne pogledam u šolju![]()
Kafa mora da se uživa kao sex.Tradicionalista
Jednu u par dana ali domacu.
Nikako. Zabranjeno je mnogo filozofiratiA jesi li bar filozof?![]()
Sizife, po napisanom pocela da sumnjam da li sam sasvim u redu. Uzivam je, svaki drugi, treci dan, sama i do sada mi je dobro islo, ne otezavaj mi stvariKafa mora da se uživa kao sex.
Znači svaki dan.
Udvoje još bolje.
Znam ja da ti pravilno konzumiraš kafu i sve ostalo, samo se malo šalim.Sizife, po napisanom pocela da sumnjam da li sam sasvim u redu. Uzivam je, svaki drugi, treci dan, sama i do sada mi je dobro islo, ne otezavaj mi stvari![]()
To mora da pored turske popijes ponekad ni NesNikako. Zabranjeno je mnogo filozofirati![]()
Samo da turska ne sazna i sve je ok.To mora da pored turske popijes ponekad ni Nes![]()
A jesi li svestan da je tema šaljiva?![]()